- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz RohamDroid #54149 üzenetére
vezetekkel sem mukodik?
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Brian_GT
őstag
Én is azt tanácsolom, mint dilipok...nézd meg vezetékesen!
Alapból szokott lenni a psn-nek frissítése...amit mindenki máshogy él meg...van mire ide valaki beírja gond van ,más már írja neki jó.
Így én kicsit gyorsnak találtam a router és géped resetelését...szerintem felesleges volt de ha szeretsz állítgatni te dolgod ... ha vezetékesen sem jó akkor már buksitörés lehet...ma én nem gépeztem de szerintem más már írta volna ha nincs online szolgáltatás!- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Elims
veterán
Szia!
Ócska tipp..A szolgáltatód nem változtatott meg vmit a wifi beállításokon?
Esetleg egy telefonos hotspot-tal nem tudnád kipróbálni? -
vnorbi1987
csendes tag
Sziasztok!
Előre is bocsánat ha nagyon hülyét kérdezek, de semmit nem tudok a témáról.
Megéri még PS3at venni? Gondolok itt arra hogy lehet tudni még kb meddig jönnek rá játékok? Engem mondjuk igazából a sport játékok érdekelnek, mert már kezdem unni h PCre jön a FIFA (persze az is butított verzióba) és kb ki is merült a dolog.
Előre is köszönöm a választ.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz vnorbi1987 #54155 üzenetére
-
R_Betis
csendes tag
sziasztok, ps3 vásárlás előtt állok, ezt akarom megvenni: [link]
a kérdésem az lenne, hogy nekem csak 1 d-sub csatlakozós 23 colos monitorom van, erre szeretném rákötni, ehhez mi kell? mert azt olvastam kell 1 külön kábel hozzá, de akkor se biztos hogy jó, tudnátok nekem ebben segíteni, mert még a hétvége előtt venném a gépet.
-
vnorbi1987
csendes tag
válasz TazLeacher #54156 üzenetére
Úgy érzem ez több mint kielégítő válasz volt.
Köszönöm és bocs hogy ennyire hülyét kérdeztem.
-
dani3l
őstag
válasz R_Betis #54157 üzenetére
Röviden: semmi.
Hosszabban: a monitoron csak analog bemenet van, digitalis nincs, szoval kabellel nem tudod atalakitani, kellene hozza valami konverter is. De ezen kivül több mint valoszinü hdcp-t sem tudja a monitor, tehat keped meg akkor sem lenne.
Szoval javaslom hozza minimum valami digitalis bemenettel rendelkezö monitor beszerzeset, ha tvt nem is. -
TazLeacher
nagyúr
válasz vnorbi1987 #54158 üzenetére
Nyugi, én is meglepődtem. Meg akartam nézni, hogy melyik volt az utolsó FIFA, erre nézem, hogy a 14-es...
-
boost
addikt
válasz TazLeacher #54161 üzenetére
Állítólag több már nem jön PS2-re.
-
dani3l
őstag
válasz R_Betis #54162 üzenetére
Hat, akkor esetleg egy hasznalt ps - hasznalt monitor kombo, ha az szoba jöhet, bar mindkettönel oda kell figyelni rendesen, mit vesz az ember..
(#54163) szgergely: Azert 14 ev utan ez nem meglepö, szerintem böven csoda, hogy eddig jött. Ha a PS3-at 2020-ig tamogatnak, akar csak a nagyobb cimekkel, az igencsak szep teljesitmeny lenne. Bar szerintem eleg valoszinütlen..
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz R_Betis #54162 üzenetére
Vannak normális helyek ahol 1-3 hónap garanciával adnak jóárasított használt/bevizsgált PS3-at 30-35ezer környékén, további 30-35ezerért meg van újonnan fullHD 21.5 monitor DVI bemenettel + HDCP-vel (500Ft-ért veszel HDMI-DVI alakítót) amin tökéletesen fut. Értelem szerűen használtan ez lehet bőven olcsóbb.
Plusz esetleg akár ha van gagyibutakatódsugárcsövesmonstrumod (bármilyen TV mi akkora mélységre mint a ház ) akkor ugyan kis, nagyonkis 640*480 pixeles felbontás és társaiban de tudsz játszogatni.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
dilipok
veterán
válasz meoindil #54166 üzenetére
igen, valamit valtoztathattak, de a support oldaluk ennek ellenere meg irja, hogy elutasithatjak a fizetest, ha a cim(!) nem egyezik meg. De koszonon a fejetfalbaveros szmajlit, majd ha nem mukodik valakinek a magyar kartyaja, akkor is legyel legyszives jelen es oldd meg a problemajat (nem mellesleg 3 banknal levo visa v mc kartyaim sem mukodnek a UK accountomon, tovabbra is csak az angol kartyamat tudom hasznalni. Mi akkor a hiba nalam?)
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
nem vonom ketsegbe, amit mondasz. Ezek utan en is leginkabb ertetlenul allok elotte. (bar csak csendben merem megjegyezni, hogy szerintem tobb mindenkinek nem mukodik/mukodott, mint akinek igen te is mar jo ideje jelen vagy a topicban, biztos lattad az ezzel kapcsolatos hsz-eket)
-
-
Brian_GT
őstag
Szerintem azért is működhet kivételesen azzal, mert azért az American Express nemzetközi szinten is jelen lévő kártya...talán kicsit másképp működik a háttérrendszere a banknál, mint egy sima számlához tartozó kártya és sikerül neki vhogy elfogadtatnia magát ellenőrzéskor.
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
konyi79
addikt
Ami biztos, nekem a dombornyomott maestro, amivel mindenhol tudok fizetni az univertől az aliexpressig, a magyar fiókomban működik, az UK-nál bármilyen címet állítok be nem. Sőt, a magyar paypal fiókommal se tudok fizetni UK fiókra, úgy működik ahogy egy kollega írta itt, létrehoztam UK paypalt, küldtem rá pénzt, majd onnan tudtam UK Sony fiókban fizetni vele.
-
konyi79
addikt
Persze mastercard, régebben volt maestro, fene foglalkozoik a nevekkel, csak elfogadják.
No a sony UK nem, hívjuk bárminek. -
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki ,egy kérdés .A regisztrált PSN nevemet meglehet valahogy változtatni ? Ha igen hogy ? Valaki leírná részletesen ?
-
Na, megrendeltem a Record of Agarest War-t és a Catherine-t. Elvileg holnap hozza futár.
Kiváncsi vagyok mán.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
dani3l
őstag
Bioshock Infinite kapcsolodik az elözö(k)höz storyban vagy valamiben, ajanlott hozza ismerni öket, vagy egesz mas es neki lehet allni magaban is?
Lassan lemegy a vizsgaidöszak, aztan neki szeretnek allni vegre egy kicsit jatszogatni, mar amennyire majd idöm engedi melo meg tanulas mellett.. Csak gyülnek a jatekok, de amiket esetleg veletlenül el is kezdtem, azokat is felbehagytam, szoval van mit potolnom..
-
-
Igen, mán jó rég óta szemezek vele.
supergamer.hu már 7 éve is ilyen gördülékeny és gyors volt (szlovákiai telephellyel). Jó hely, normális árakkal és nem csak hazai PS3-felhozatal szintjén.
Ezekkel még elleszek egy darabig, aztán a következő célpont majd a Tales of Xillia 2 ~Day One Edition~ lesz augusztusban, ha kijön. :>
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
HuMarc
veterán
Valaki vásárolt már (esetleg házhozszállítással) ebből a boltból? Mik a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
-
törölt tag
GTAV PSN verzió hogy fut? Nem problémás hogy nem tud lemezről is adatokat "szívni"? Nem rossz az a 25 fontos ár szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest