- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dilipok
veterán
válasz Hossel #53810 üzenetére
ezt a stilust akar abba is hagyhatod, ha tovabbra is szeretnel itt beszelegetest folytatni. Nincs szukseg semmi ilyesmire. Picit szedd ossze magad es a helyesirasodat es ha mar segitseget kersz, legalabb ertelmesen fogalmazd meg a kerdesed illetve legalabb az alap dolgokkal legyel tisztaban. Segitsegedre lehet az osszefoglalo es a kereso. Koszi
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Hossel
tag
válasz dilipok #53811 üzenetére
na figyelj, egy betűt elírtam, ne oltogass a helyesírásom miatt, mert nagyon unom az arcoskodást itt már. Egyszerre belémkötsz te is, de akkor te meg tegyél ékezetet, ha már beszólsz. Ne gyere azzal hogy telefonról vagy, mert én is. Ja igen, a kérdésem: ti megengedhetitek magatoknak ezt a stílust?
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz hanics #53799 üzenetére
A legtöbb banknál már van net díjcsomag, amihez adnak egy virtuális kártyát internetes vásárláshoz. Emellett számos más előnye is van egy ilyen díjcsomagnak, uh nem kell ide az évi 5k.
Amúgy ha az ember azt a dombornyomott hitelkártyát használja is, nem csak nézegeti, kitermeli az árát.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Hossel
tag
válasz dilipok #53811 üzenetére
elég érthetően fogalmaztam meg a kérdést is, nem is értem neked mi bajod van, semmi rosszat nem írtam. Tipikus ezen a fórumon, hogy ha mással nem, a helyesírással tudtok dobálózni. Csak ne olyan mondja, aki ékezetet se tesz, ki tudja mit milyen ékezettel írnál...
[ Szerkesztve ]
-
satyátó
tag
Te Zolar akadjàl màr le rólam nemvagyok gépbuzi mint te... Gondolom te mindent tudsz 0-24be a gép elött ülsz és nincs más dolgod!
-
ldave
félisten
Ha valaki kedveli a klasszikus japán RPG-ket, akkor a PS2 korszak egyik legjobb ilyen játéka jön a héten a PSN-re, mint PS2 Classic: Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga.
A Slime draws near! Command?
-
satyátó
tag
De ha lenne egy kis intelligenciád akkor úgy látom ez egy ps3 forum nem pedig ki mennyire hüje...! Úgyhogy beszélgessél csak a ps3 rol ne törj pálcát más felett hogy ki mijen...!!! Azért mert te PH addikt vagy mi a tököm vagy! Na le lehet rólam koccolni foglalkozz a forum témával! Különben is megoldódott a problémám! Na pacsi!
-
MasterMark
titán
Nevetséges...
Switch Tax
-
satyátó
tag
válasz MasterMark #53818 üzenetére
Ja szerintem is eléggé
-
hanics
aktív tag
Nekem is lenne egy kérdésem. Adott 2 ps3....
Ismerősömmel ruháztunk be rá nemrég. Valahogy valami módja vagy lehetősége van arra hogy a játék tartalmakat megosszuk egymással vagy ezt így nem lehet??Tehát úgy fogalmazok, ha valami játékot megveszek Store-ról tegyük fel azt valahogy megtudom vele osztani vagy ez lehetetlen?
---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #53818 üzenetére
front van ma? azt hiszem hanyagolom a topikot egy darabig, mert majd megint en kapom a warnokat
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz hanics #53820 üzenetére
Van rá lehetőség, azzal a felhasználói fiókkal, amelyikkel a digitális játék vásárolva lett, be kell lépni a másik gépen is, aztán le kell tölteni a PSN-ről a kívánt játékokat. Ezután a másik fiókra visszalépve el lehet indítani azokat, csak az a fontos, hogy a megmaradjon a gépen a másik user is (akié a játék).
A Slime draws near! Command?
-
hanics
aktív tag
értem nagyon szépen köszönöm!
Azt észrevettem hogy a tulajdonos neve bent marad a játék infójában tehát hogy ki vette.
Ez nem fogja befolyásolni tegyük fel ha multizni szeretnénk valamivel?---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #53823 üzenetére
csak aze mert ph nagyur vagy, meg nem szolhatsz be csak ugy a ph kedvencenek
-
satyátó
tag
válasz MasterMark #53823 üzenetére
Igen pontosan azééè de nem PH kedvence hanem PH addikt
-
Hossel
tag
meg van rendelve, holnap szállítják
-
dani3l
őstag
Magasröptü eszmecsere, ha esetleg valakinek az itteni nem lett volna eleg..
-
MoRT2195
tag
Ha veszek ilyet, akkor ezzel biztos tudom használni a PS3-am a monitorommal rendes HD minőségben, színes képernyőn? Csak azért, mert kb 1 éve érdeklődtem ilyen dolgok után, és azt mondták, hogy VGA csatlakozású monitorhoz nem lehet a PS3-at kötni, ha meg is csinálja valaki, akkor csúnya, hangyás, fekete-fehér lesz a képernyő. Azóta változott a helyzet? Ha bedugom ebbe az adapterbe a VGA-s monitorom, és a PS3-at, akkor rendesen működni fog minden?
És a hangot azt hogy tudom megoldani? Mert ugye a monitorom nem ad ki hangot, és a PS3-ba nem látok olyan helyet ahova belehetne dugni egy fejhallgatót, vagy hangalat.Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
Elims
veterán
válasz dilipok #53821 üzenetére
"...azt hiszem hanyagolom a topikot egy darabig..."
Bebaszna! Nem neked kellene hanyagolni.
Mort: Ha tudja a monitorod a hdcp-t akkor állítólag megoldható.Olvass vissza egy-két oldalt volt róla szó mostanában.
Hangot optikán vagy kábellel tudsz kihozni róla.Azt aztán házimoziba csatlakoztatva hallod.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Hossel #53810 üzenetére
Nem erről van szó! De az már milyen, hogy valaki nem tudja, hogy a bankkártyája melyik országba szól illetve a PSN fiókja melyik országba szól? Lehet UK fiókhoz szeretné hozzáadni a magyar bankkártyát! De hiába kérdeztük, egy épkézláb válasz nem érkezett a kérdésre, hogy segíteni tudjunk...
Nehogy már én legyek a hibás emiatt...[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Kezd kicsit sok lenni már egymás leoffolgatásából, jó lenne ezeket privátban rendezni.
(#53834) Zolar: Ehhez csak annyit teszek hozzá, hogy nekem az amerikai account-hoz simán engedte a magyar bankkártyát hozzáadni, szóval az nem kizáró ok, hogy nem az adott országban lett a kártya kiadva.
-
A`rpi
addikt
válasz echterion #53835 üzenetére
USA accountra nekem nem sikerült kártyával feltöltenem, viszont UK-ra rendszeresen szoktam, itthoni kártyával. Én annyit csináltam az UK accountommal címet irányító számot átírtam itthoni címemre, bármennyire furán hangzik elfogadta és nem kötekedett a rendszer.
USA accountommal is el szerettem volna ugyan ezt játszani, de ott nem lehetett, ott valós USA címet kell megadni regisztráláskor, és utólag sem lehet módosítani nem valós címre.
Echterion:
Azt esetleg megkérdezhetem hogy milyen itthoni bankkártyával sikerült feltölteni USA profilodra?
[ Szerkesztve ]
-
Gabor343
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy egy PS3 slim géphez egy ilyen tápkábel jó-e?
Ha nem akkor meg tudnátok mondani milyen kell? -
A`rpi
addikt
-
Tuco78
tag
Sziasztok!
Kezdő PS3-tulaj vagyok(az exlusivok miatt vettem a gépet)
Az uncharted 1-2-t meg a The last of us-t már végignyomtam.
Ma akartam elkezdeni a U3-at de nem inditja el a gép a játékot!
Végtelen ideig csak tölt ha ki akarok lépni akkor meg kifagy!
A gép egy szinte új (2hónapos) superslim.
A játék karcmentesnek tűnik de véleményem szerint mégiscsak ez lehet a gond mert a többi játéknál nem volt ilyen probléma.Mi okozhatja szerintetek? Kuka a játék annak ellenére,hogy nem karcos?
Köszi a segítséget!!!Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
satyátó
tag
Hiszen te degradaltal le engem hogy mijen huje vagyok meg az IQ-m zero... Es lazod teis rosszul tudtad ezt a regios dolgot...Ha ezt en csinaltam volna lehet ki is tiltottak volna innen... Es ne jatszd el a martirt hogy te csak segiteni akartal, es hogy te nem vagy hibas... En nem hibaztatlak csak en most kezdem ezt az egesz ps dolgot es nem igazan vagom...Angol az accom egyebkent es maestro sberbankos bank kartyam van ,igy kezdtem a legelso irasomat ebben a forumban csak gondolom nem olvastal utanna...de mint mondtam mar megoldodott a tema. Koszi a segitseget tovabbi jo forumozast!
[ Szerkesztve ]
-
MoRT2195
tag
Köszi a választ. Mondjuk sokra nem mentem velem, konkrétan senki nem írta, hogy ez biztos jó lesz, így meg nem merem megvenni. Inkább várok egy kicsit, aztán veszek egy komolyabb TV-t, az a biztos. Azt úgy is venni akarok mindenképp, ez meg így csak felesleges pénzkidobás lenne az adapterért. Kicsit még tudok várni a játékokkal.
Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
d.véderjoe
tag
PS3 restore default settings meddig tart 320gb-os vinyónál?
Valakinél tapasztalat ? -
hanics
aktív tag
válasz MoRT2195 #53845 üzenetére
Ha van ismerősöd a MédiaMark-ba akkor onnan néha lehet jutányosan hozzájutni bemutató darabokhoz.
Én is onnan vettem egy Samsung Tv-t.
Kb 1 éve vettem 30ért...Igaz nem nagy 22-s de nekem bőven jó mindenre.
Persze van akinek nagyobb az álma és vágya, de ha van jó ismerős akkor azt is belehet szerezni.---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
zzola
titán
válasz d.véderjoe #53846 üzenetére
18-20 óra ha a full-t választottad...
-
zzola
titán
válasz d.véderjoe #53849 üzenetére
Sorry benéztem!
Restore PS3 System-nél van quick vagy full. A formázás tart sokáig...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs