- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz balisz #75050 üzenetére
Abszolút egyetértek veled és BBéci-vel is, ha nagyon zavar a dither, akkor sötét panelt használok, ha nem, akkor közepest, a kettő között drámai különbségeket én sem vélek felfedezni. Amúgy holnap lesz kalibrálva a TV-m (50GT60), már nagyon kíváncsian várom az eredményét.
-
BBéci
legenda
Ha valóban ennyire egyszerű lenne lemásolni, már biztosan sokan megtették volna. Az a lényeg, hogy működik, a hatása szinte kézzel fogható.
Készíts egy prototípust, összehasonlítjuk az eredetivel és ha ugyanazt tudja produkálni, segítek a forgalmazásban.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
föccer
nagyúr
Szóval, akkor szeretném kérdezni, hogy mi a vélemény a LG 60 PB660V tv-ről?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bogabi
senior tag
válasz MasterMark #75059 üzenetére
Venti?
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
s7evcsenko
addikt
Próbaképp vettem 2db Hama 3D szemüveget.
Bár nincs az ST50 a kompatibilitási listájában, azért gondoltam bepróbálom, hátha.
Hát vagy én vagyok béna és nem tudtam párosítani, vagy tényleg nem kompatibilis egymással a kettő."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
MasterMark
titán
válasz s7evcsenko #75063 üzenetére
Hogy próbáltad párosítani? Párosításnál tedd közel a tévéhez.
Switch Tax
-
Gh0sT
addikt
Nem bluetooth szemüveg kell az ST50-hez?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Ispy
veterán
Nekem samsung van, semmit nem kell vele csinálni, tévé bekapcs, film elindít, szemüveg bekapcs és már írja is ki a tévé, hogy szemüveg a láthatáron.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
s7evcsenko
addikt
válasz MasterMark #75064 üzenetére
Hosszan nyomtam 5mp-ig a gombot, és 50cm közelségben próbáltam, ahogy a leírásban is benne van.
Mindkét szemüveget próbáltam, de semmi...Ispy:
Nekem is Samsungom van jelenleg, csak ki akartam próbálni egy olyat, ami oldalról zárt.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
gorbep
senior tag
nem a kék led? Amúgy tényleg filléres alkatrészekből van... én még NYÁK-ot se tennék, összeforrasztanám a levegőben, annak talán még a hangja is jobb..... Nem értem miért gondolják az emberek, hogy 1-2 szűrő már atomrakéta??
Ha levédték, akkor a részletek megtalálhatóak a szabadalmi leírásban..... csak üzleti céllal nem gyárthatod.... de tán csak nem kopogtat be a gyártó, hogy véletlenül ott az állvány mögött amit csináltál, abban nem a rezonáns szűrőjük van?
JA az a sokmilliós projekt, amivel leméreteztek pár első és másodfokú szűrőt? NA ne már..... ez inkábbb a tisztességtelen haszon határát feszegeti.....szigorúan szerintem....
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
gorbep
senior tag
válasz MasterMark #75070 üzenetére
ilyen dobozt találtak occón kínaiaktól...... vagy design elem? A hűtés miatt biztos nem....
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Gicz
addikt
Mármint mire gondolsz?
Ha a fehér-fekete madzag párra, az a tetejében levő led lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Hát igen másolni más, mint kitalálni és megcsinálni.
Tudod a jó szakembernek sem azért kell fizetni, mert oda tud vágni a kalapáccsal, hanem azért, mert tudja hova kell.
Ettől függetlenül ez az ár elég brutális nem audiofil szemmel...
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
A következő problémára keresek megoldást.
A barátomnak van egy ilyen tv-je:
[link]Karácsonyra vett egy ilyen erősítőt:
[link]A gond az, hogy a tv-n nincs kép, ha az erősítőn keresztül kapja meg a jelet. /HDMI csatl. próbáltunk/ Semmilyen kép sincs, olyan mintha nem kapna jelet. /még az erőlködő OSD menüje sem jelenik meg/
Egy másik /a lánya/ tévével kipróbáltuk, azon teljesen jó a kép.
Ha a médialejátszót dugjuk közvetlenül a tv HDMI bemenetére, akkor van kép.
Elképzelhető, hogy ez a régi tv, nem kompatibilis ezzel az erősítővel?
A létező összes kimeneti beállítást kipróbáltam. /AUTO/PURE • 480p • 720p • 1080i/ 1080p/ 1080-24p/Köszönöm a segítséget!
-
fi:zi'k
nagyúr
Kvázi új plazmát mivel és hogyan érdemes tesztelni?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
balisz
senior tag
válasz fi:zi'k #75081 üzenetére
Ja hogy még nincs meg, akkor már értem
Akkor az előbb említett módszerrel nézd meg, hogy vannak e döglött pixelek. Ha elméletileg új a TV akkor beégést sok értelme nem lenne keresni, sem pedig egyéb sérülést. Ha viszont nem teljesen új akkor nézd meg ezeket is meg az üzemórát.
Milyen TV? -
Gabor970
addikt
Nem tudjátok véletlenül, wd tv live tud BD ISO-t lejátszani?
Köszönöm!Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Gabor970
addikt
nekem nem kell 3D. Vagy ami nem 3D-s mediaplayer, az nem kezel BD ISO-t?
Úgy néz ki, kezd valami új kodek divatbajönni, s vége a négy és fél évnyi PS50C430 beépitett lejátszó boldogságnak. Kell egy külső playert vennem. Csak Sigma chipseteset akarok, azokból meg tudtommal a wd tv live a legolcsóbb megoldás. Nem bántam volna, ha tudja a BD ISO-t.[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Ispy
veterán
-
FordFair
tag
Sziasztok!
Szüleimnek keresek TV-t az alábbi paraméterekkel:
- nézési távolság 3-6 m
- legalább 50"
- kb. 150eFt
- 3D nem kell
- SMART nem kell
- médialejátszó nem feltétlenülGyorskeresés alapján pl, az edigital honlapján:
- Philips 50PFH4309 - LEDTV - 140eFt
- Panasonic TX-50A400E - LEDTV - 150eFt
- Samsung UE50H5000AWXXH - LEDTV - 150eFt
- LG 50PB660V SMART - Plazma - 150eFt
- Panasonic TX-50AS500E - LEDTV - 160eFt
- Samsung UE50H5303AWXXH - LEDTV - 170eFt
- Panasonic TX-50AS520E - LEDTV - 170eFtTudnátok segíteni, hogy melyiket inkább, vagy ajánlani mást?
Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest