Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    válasz hunspikey #43542 üzenetére

    Félig, vagy teljesen off: apámnál most váltott a kábeltévé társaság, kapott egy Set Top Box-ot. A TV egy múlt század végi kis CRT csak SCART bemenettel. Nem tudott képet kicsiholni az STB-ből, a jófej fuszulyok pedig azt mondták neki, hogy nyugodtan kösse össze HDMI-vel a boxot és a DVD felvevőt... Meg is tette, persze semmi hatása nem volt, lévén mindkettő kimenet. Szóval okozhatott-e ez bármi kárt a két eszközben? Lehet, hogy egyiken sem állította át a kimenetet HDMI-re, de ki tudja, hogy pl. az STB nem azon volt-e.
    Az már kevésbé off, hogy valószínűleg hamarosan új TV-t is akar majd, ami alighanem LCD lesz. Bár látta már nálunk a 42ST50-et, és eléggé el volt ájulva a képétől, de a szeme már nem a régi, anyukámnak sem (78 évesek), és nagyon közelről nézik most is az 51cm-s CRT-t, ezért már a 42"-t is túl nagynak tartják, ráadásul drága is nekik. Még szerencse, hogy HD-s/HDMI-s boxot kaptak, de így is nagy fejtörés lesz majd nekik jó LCD-t ajánlani.

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák