- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz spiky03 #19649 üzenetére
Nekem olyan kácsa kábel van otthon.
NO problemo, bevált, működik.
Egy MARANTZ SR5007-es házimozi erősítő "használja"[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
pongi1
tag
-
Cha-b
senior tag
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz gerzsol #19589 üzenetére
Ezek közül leginkább egyiket se vegye! A 42UX30 és a 42S30 tavalyi belépő fullHD modellek, biztosan nem újak már és ahhoz mérten viszont nagyon drágák: tavaly a 42G30 utolsó ára is 160 eFt volt, ehhez képest most akarnak az annál látványosan rosszabb 42S30-ért 169 eFt-ot kérni? Normálisak?
Az LG50PA5500 képminősége messze elmarad a belépő Panák képétől is, viszont cserébe legalább nagy és olcsó.
Én ezek helyett inkább egy vadiúj 42UT50-et javasolnék:
- idei belépő fullHD modell
- garantáltan új, fóliás példányt kap
- 3D-t is tud
- jobb a képe, mint a tavalyi UX30-nak/S30-nak
- ugyanúgy megáll 175 eFt-ból 2 év hivatalos gyártói garanciával, hivatalos viszonteladótól (kicsit alkudva lehet megáll 160-165 eFt-ból).Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
200 eFt-ból nem nagyon kapsz 50"-os 3D fullHD plazmát.
Ami ugye első körben szóba jöhet, az a Panasonic 50UT50, de hiába látod azt itt-ott 213 eFt-ért, hivatalos kereskedőtől, normális 2 éves garival bizony leginkább csak 225-230 eFt körül fog megállni.
Nem sokkal más a helyzet a Samsung belépő 3D fullHD plazmájával, az 51E550-nel sem: ugyanúgy 214 eFt körül kezdi hozni az árgép, de lesz abból 230 eFt is, mire olyan helyet találsz, ahol ténylegesen is van és nem szürkeimportos a készülék.
Egyébként a kettő közül én inkább a Panát favorizálnám, bár tény, hogy az ST50 még jobb választás lenne, de az árban már jóval följebb van.
Get Moded!
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, a Samsung 60E6500 és a tavalyi 59D6900 hogy viszonyulnak egymáshoz?
400K körül láttam ma egyet és néhány dolog ( méret, 3D és egy mkv-s természetfilm) tetszett rajta / benne, nég az üzlet gázos fényviszonyai között is.[ Szerkesztve ]
-
gerzsol
aktív tag
válasz DM-Fan #19656 üzenetére
Hello,
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkitől. Továbbadtam az ajánlásokat (Pana 42UT50).
Mindig elgondolkodom, hogy mi lenen ha nem májusban veszem meg a G30-at.. most milyen jót vehetnék. de.. hát.. minden évben így van és minden köv. évben jönnek az új modellek. -
erdoke
titán
válasz Sanyyka #19658 üzenetére
Láthatóan jobb az idei modell feketéje, színhűsége, és elvileg a fogyasztása is. Erre jön még a +1", persze ez nem igazán lényeges. Ha nincs drasztikus eltérés árban, én az ideit venném. Szerintem jó választás a 60E6500, de meg kell nézni, hogy 400e-ért a Panasonic 55ST50 esetleg nem még annál is jobb vétel.
A legjobb aláírás a héten
-
nuke7
veterán
Valaki meg tudja mondani, hogy miért nem érdemes a Samu 51E530-at venni 42ST50 helyett a 3D-t kivéve..?
https://youtube.com/user/nuke7
-
DM-Fan
Topikgazda
Senki nem mondja, hogy nem érdemes. Egyszerűen más preferenciák alapján lehet jobb választás az egyik, mint a másik. Ha a méret a fontos és 200 eFt-ból meg kell álljon a dolog, akkor az 51E530 a jó választás. Ha a képminőség a fontos, kell a 3D és méretben elég a 42", akkor 200 eFt alatt a 42ST50 a jó döntés.
Get Moded!
-
-
spiky03
veterán
Nah megkérdeztem a garanciát az MM-ben ma.
És úgy van, hogy ársávokra van osztva, hogy mennyibe kerül a plusz garancia.
Pl az ST50 199 990 huf, így a 150-200 ezer közötti sávba esik, amire +3 év 9990 huf-ba kerül, vagyis plusz 10ezerért kapsz 3 évet, így 5 éved lesz. Ha valami lenne a tv-vel akkor egy megadott számon kell hívni az MM-t, ha a 2év lejárt.Van még Plusz Gold garancia is, az +14ezer ebben az ársávban, ott biztosítás is van a tv (baleseti meghibásodás) ami a vásárlás napjától év, ez az 5éves intervallumra vonatkozik ez az ár, de lehet 3éveset is venni, az olcsóbb, de nem tudom, hogy mennyi mert az 5évet néztem csak.
De ha érdekel valakit akkor az MM-ben elhozhatja a tájékoztató füzetet.
Én hoztam.
Esetleg megpróbálhatom bescannelni, és elküldhetem ha érdekel valakit, de ezt csak holnap tudom a melóban.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
válasz t-bali3 #19668 üzenetére
Pedig a legtöbbször leírt tanács éppen a méretre vonatkozik. 2 méteres nézési távolsághoz már meg szabad venni az 50 colos készüléket, 2,5 méterre egyenesen kötelező.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
timcsek
csendes tag
Sziasztok! Garos pana tévém beadta kulcsot.Holnap lesz 15 napja ennek.Szervízben cseréltek pár dolgot,
de mindig elszáll valami,mondták. Szerintetek ennyi idő után jár a csereutalvány? A vevőszolgálatot kerdeztem
de azok csak ködösítenek. -
BBéci
legenda
A látószög legalább annyira fontos, mint a részletek észlelése, ha az nem éri el a 30 fokot, nincs moziélmény. 35 és 40 között ideális.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Az a szög, amit az orrod hegyétől mérve és a kép jobb és bal széle bezár. Akkor beszélhetünk moziélményről, ha a látómeződ jelentős részét kitölti a kép. THX
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Gondolatban összekötöd a fejed és a képernyő két szélét egy-egy vonallal, amik egy szöget zárnak be.
Ez egy szemléltetési módszer, ami vázlatosan is könnyen érthető és jól számszerűsíthető.
A lényeg, hogy a távolsághoz optimális méret is komoly szerepet játszik az élményben.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Hsanyika1
senior tag
Panasonic - TX-P50ST50
211 920 Ft hoppá ez hogy lehet?lehet nettó gondolom.[link] -
pongi1
tag
válasz Hsanyika1 #19689 üzenetére
Ott valami elírás lesz (az 50UT50 drágább ), bár érdemes lehet kihasználni, vettem már így cuccot, hogy rossz árat mondtak, mikor pedig megjött a termék közölték, hogy sajnos többe kerül, de mivel így rendeltem meg, a közölt áron kapom. (2x sikerült ilyenbe beleszaladnom )
-
Hsanyika1
senior tag
Panasonic TX-P50ST50 269.900 Ft 0%thm 8hó [link]
-
mp54
senior tag
válasz spiky03 #19694 üzenetére
Hát ezt hogy képzelik:
A biztosított termék cseréje esetén a Garancia Plusz biztosítási szerződés megszűnik, azonban Önnek lehetősége van a cseretermékre új Garancia Plusz biztosítási szerződést kötni.
Tehát: a gyári gari lejár ma, holnap bedöglik a tv, csere, és én fizessem ki még egyszer a biztosítás díját???
Talán az első biztosítási díjért kellene valóban a futamidő alatt akárhányszor cserélni, ha szükséges... -
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Saját szememmel is megnéztem a kis foltomat Ha mögéteszem a kezem akkor eltűnik AZért ez elég furcsa egy ilyen TV-nél. Na mind1 hálistennek csak ez volt a gond. Keresek valami matricát
-
gomzol
tag
Az alapváltozat csak a gyári garancia lejártakor lép működésbe, amelyek pedig balesetnél is fizetnek, azok rögtön. Mivel a szerződés csak az eredetileg megvett (vagy gyári gariban cserélt) termékre vonatkozik, a kiterjesztett időszakban cserélt termékre már nem él a biztosítás.
De ha akkor cserélik egy újra, szerintem még úgyis megéri, hogy a fennmaradó időszakra befizetett összeget elbukod...Octopus21:
A célját nem ismerem, de még a VT50 hátulján is láttam egy olyan kis rést, ahol hátulról lehetett látni, ahogy a panelen izeg-mozog a fény.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?