-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spiky03
veterán
válasz lacos001 #19101 üzenetére
Sorry
Ez helyileg az Árkádban volt, de a másik fórumon írták, hogy országos akció lesz.
Akkor úgy látszik mégsem.
A westendben is ilyen áron vannak azt írták.De az tutira tudom mondani, hogy a Ponyvaregény és a Sin City az hegyekben állt még ma délután az Árkádban. Legalábbis volt belőlük két nagy kupac, 10-15 db biztos.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
janos666
nagyúr
válasz Mezga Aladár #19100 üzenetére
Ha valós időben szabályoz hőmérséklet szerint, az még inkább ok arra, hogy ne nyúlj bele. Tehát nem feleslegesen pörög, ha kell, ha nem, hanem okkal aszerint, amennyire kell ahhoz, hogy tartsa a kívánt üzemhőmérsékletet.
Az már persze más kérdés, hogy tényleg fontos-e ilyen alacsony hőmérsékletet tartani. Abban is nagy szórás lehet, hogy a te konkrét készüléked milyen hőmérséklet mellett marad stabil, és a gyári érték valószínűleg statisztikai átlag + biztonság, tehát lehet, a tiéd elmenne ventilátor nélkül is, az enyémen pedig elkezdene szemetelni a kép pár óra után.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
spiky03
veterán
válasz lacos001 #19103 üzenetére
Jaja, ott olvastam én is.
Nem ám, meg nyitott szemmel kell járni és kincsekre lelhet az ember az MM-ekben is azét.
Én is várok egy rendelést az xpresstől.
Egy Csata: Los Angeles fémdobozos kiadást, csak sajnos bizonytalan státuszban van.
Remélem hamarosan lesz náluk, mert ezért nem vettem meg a sima verziót az MM-ben, mert náluk a fém kerül annyiba mint a sima: 3990 hufba. Akkor már inkább a fém. Ez lesz az első fém BD-m, feltéve ha megkapom még ebben az évben.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
válasz spiky03 #19108 üzenetére
Engem más nem nagyon érdekel, illetve csak koncertért vagyok hajlandó pénzt adni.
Ha nem vettél volna egyetlen BD-t sem, talán már összejött volna a pénzed egy 55 colos ST50-re.
Én még egyetlen darabot sem vásároltam, pedig amióta megjelentek a piacon, azóta tesztelek Blu-ray lejátszókat, használok full HD tévéket, vetítőket.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
spiky03
veterán
Én meg azokért nem.
Azért annyit nem költöttem BD-kre, hogy az összejöjjön. Nincs több száz darabos kollekcióm. Meg ha veszek is, akkor akciósan veszem meg őket. Eddig csak 1 filmet vettem meg teljes áron a megjelenés napján és az a Bosszúállók volt (4990 huf).
Én azért adok érte pénzt, mert DVD-n is voltak olyan filmek amik eredetiben kellettek, és most így van ez a BD-kel is. Akár a film miatt, akár az extrák miatt, mert engem azok is érdekelnek.
Amik megvannak DVD-n azokat igyekszem lecserélni BD-re, mert ugye csak jobb a HD minőség! Persze nem az összes filmet cserélem, csak azokat amik megérdemlik a HD-t, akár képileg, akár hangilag.
Amik meg nem olyan "nagy" filmek, azokat elég mkv-ban is megnézni.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
válasz spiky03 #19110 üzenetére
Azt reméltem, írsz egy összeget, amennyiért lemezeket vettél. Kiszámoltad már?
A Bosszúállókat még végig sem néztem, annyira ...gyermeteg és bosszantó. Pénzt adni érte?Bár valakinek muszáj tömni a pénzéhes kiadók, filmforgalmazók, színészek és stúdió tulajok zsebét, hogy milliárdos palotákban, kastélyokban élhessenek, 20-30 méteres yachtokon bulizhassanak, magánrepülőgépen utazgassanak.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
spiky03
veterán
Csak nagy vonalakban.
Nem akarok számolgatni mert minek? Ez a hobbim, erre nem sajnálom a pénzt. Persze csak ésszerű keret között. Valaki elissza ennek az árát.
Mert ott van pl a most megjelent Én, a robot fej, az is szerintem nagyon jól néz ki, de 35 ezret nem adok érte. NAh meg a Jurassic Park trilógia is, az is jól néz ki, de nekem 40 ezret nem ér meg.Nekem tetszett az a film, én szeretem az képregény filmeket, legyen az Batman, Pókember, vagy akár X-men.
Így van. Valakiknek el kell látni őket pénzzel, hogy csináljanak még filmeket és mi is kapjunk belőlük.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
Ma megérkezett hozzám az első Samsung tesztpéldány, a PS51E8000.
Nagyjából beállítottam, kalibrálásra a jövő hét elején kerül majd sor, jelenleg a színhelyessége eléggé távol áll a szabványostól. Nem rossz, de nem VT50 szintű, az biztos. BD-filmmel még nem néztem, nemsokára rákötöm a CA lejátszót is.(#19112) spiky03
A sorrendet akkor sem tartom jónak, előbb a full HD tévét kell megvenni, utána a filmeket.
Házimozi mániás vagyok, de számomra nem nyújt többet egy BD50 ISO-nál (lehet m2ts is) az eredeti lemez.[ Szerkesztve ]
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, kedvező árú, tesztekben méltatott készülék a Pana 50UT50. 42px80 után 2d-ben a HD/FHD-n és a méreten kívül komoly előrelépés lenne nekem?
-
DM-Fan
Topikgazda
-
Sanyyka
aktív tag
válasz DM-Fan #19115 üzenetére
Igen, a nagy terv az ST50 - bár nem könnyítitek meg a döntést azzal, hogy hogy szinte "lehúztátok" a GT50-hez képest - de kíváncsiságból ránézésre az UT50-re is és kellemes meglepetést okozott, hogy mindenhol "highly recommended". Az 5 colos kérdést is belekavarva pedig adódott a kérdés, hogy az 55ST50 vs. 50UT50 a közel 200K árkülönbséggel hozhatná-e az utóbbi győzelmét a döntésemnél?
Persze ez a kérdés részben költői, főleg úgy, hogy a projektoromat árulom a TV csere feltételeinek megteremtése érdekében ergo szeretem a lehető legnagyobb képet nézni..[ Szerkesztve ]
-
benceb77
tag
Sziasztok!
50ST50 vásárlása van terítéken, segítsetek legyetek szívesek a konstrukció kiválasztásában.
1. Panasonic márkabolt alkuval 3 év garancia ~28x.000
2. Edigital 2 év hivatalos +2 év extra garancia ~293.000Az Edigital biztosítón keresztül adott +2 év garija egyenértékű a gyári garanciával?
-
benceb77
tag
A hivatalos Pana boltban ugye a +1 év kiterjesztett gyári garanciáról van szó. Beszélgettem az eladóval és ő mondta, hogy lehet egy kicsit alakítani az árat, pláne ha még egy 3d szemüveget is veszel mellé.
Az Edigital kiterjesztett garijánál szerintem a partner biztosítónál kell bejelenteni az eseményt nem pedig az Edigital-nál. Ami nekem egy kicsit furcsa ebben az esetben az a "csak" ~13.000 forintos felár, más webshopnál pl. Groupama Garancia vagy a pluszgarancia.hu +2 év garija 30-40.000 forint között van ezen a vásárlási értéken.
[ Szerkesztve ]
-
mp54
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #19117 üzenetére
Nem mindegy, pláne nem teljesen, mert arról a készülékről kellene mesélni, amelyikre a kérdés vonatkozott. Vagy elnézted, vagy melléütöttél, amit visszatámadás helyett be kellene ismerned!
A többi stimmel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
LeWade
csendes tag
Sziasztok!
A lakásban átmenetileg változások történnek, így felmerült, h a plazmatíví (Samsung) átkerülne a "tárolószobába", amit nem fűtünk. A zinterneten sehol nem találok adatot erről. Kérdésem tehát: árt-e a hideg a tvnek, rövidebb illetve hosszabb távon, illetve hány fokig lehet még ott tartani. S ha már itt vagyok, ugyanez fordítva is: nyáron árthat-e vmi komolyabb meleg - 40+C - a tévének.
Előre is köszönöm segítségeteket! -
DM-Fan
Topikgazda
Támad a hóhér, tényt közöltem, ugyanis amiket első körben a PX80-ST50 viszonyában leírtam (egyszerű elütés volt egyébként), tökéletesen fedik a PX80-UT50 viszonyát is, ugyanúgy toronymagasan a PX80 fölött áll aaz UT50 is.
Amúgy pont tőled hangzik furcsán ez a szemrehányás, akit többen, még több videóval sem lehetett meggyőzni a nyilvánvaló tévedéséről, ahogy azt az elmúlt hetekben láthattuk a házimozi-erősítős topicban.[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #19126 üzenetére
Ismét támadsz.
Semmilyen barkács videó nem győz meg semmiről, azzal lehet trükközni. Többször leírtam, hogy a saját szememmel akarom látni az 5.1 átengedést. Holnapra tervezek egy próbát, viszem a Cambridge Audio erősítőt. Szó sincs tévedésről, hiszen azokat az LG modelleket nem teszteltem. Viszont az átengedés ellentmond az elméletnek és a gyakorlatnak is, csupán ezt hangoztattam.
Ha az előbb, jóindulatú figyelmeztetésemre válaszul, a "teljesen mindegy" helyett leírod, hogy elütés volt az ST50, akkor most nem vitatkozunk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
whappela
csendes tag
Tiszteletem! Szerintetek Pana S30-hoz hogy viszonyul a Samsung E550? Befészkelt a gondolat a fejembe, hogy a 42S30-amat lecserélném egy 60E550-re. Van netán olyan tulajdonság, amiben visszalépés lenne?
Úgymint:
- képi tulajdonságok (speciel a feketeszint - bizonyos határon belül - nem túlzottan érdekel, vaksötétben úgysem filmezem soha)
- bevonat/tükröződés (nem egy nagy durranás az S30-é, de nekem az már megfelel)
- fényerőtartalék (az S30 szerintem baromira le van szabályozva, annál semmiképp sem szeretnék gyengébbet)
- van az E550-nek valami olyan említésre méltó "feature"-e (durva ABL, line bleeding, floatingakármi stb.), ami nagyon az élvezet rovására megy? (az S30-nál a line bleeding kezd az agyamra menni)
(- ghost/beégés hajlamot nem kérdezem, mert úgy tűnik, az S30 nem egy túl jól sikerült modell ebből a szempontból, annál rosszabb tehát feltételezem, nem lenne, ha pedig ugyanolyan, azt elviselem)+ 2 kérdés: Samsungnál milyen zoom-opciók vannak (Panasonichoz képest esetleg testreszabhatóbb, vagy tök ugyanazok a variációk vannak ott is), illetve 4:3-as tartalomnál ugye a Samsungokon is állítható az oldalpanel színe?
-
Cha-b
senior tag
válasz LeWade #19131 üzenetére
Hm, sztem a többiek tárolásra gondoltak, ha 0 vagy -5 fokban szeretnéd használni, az valszeg nem fog neki jót tenni. Jéghidegről melegszik hirtelen, aztán meg hűl mikor kikapcsolod. Bár ez csak tipp, de gondolom ezért is ajánlják a télen vásárolt tvknél is, hogy ne egyből helyezd üzembe, hanem várj egy kicsit amíg átveszi a szoba melegét.
Szerk.: Persze ha csak poén akart lenni a "hidegben" tvzés, akkor visszavontam.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
janos666
nagyúr
A szállításnál arra kell vigyázni, hogy a hideg TV-t meleg szobába viszed, ahol lecsapódik rá a pára, amit nem szeretnek az elektromos eszközök. Ha folyamatosan állandó alacsony hőmérsékleten tartod az más.
Persze, extrém esetben biztos instabil lesz a plazma panel és a táp sem dolgozik úgy, ahogy kéne, de szerintem olyan hőmérséklet-tartományban, ami télen/nyáron előállhat egy lakóház fűtetlen/hűtetlen szobájában, azt még játszva ki kell bírnia. (Ha egy ember kibírja ott, akkor a TV is. Szerintem...)
De egy alapvetően fűtött lakás fűtetlen szobájában sem szokott fagyni a víz.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
laja80
tag
Sziasztok!!!!
Lenne egy nagy problémám!
Tegnap vásároltam az auchanbe egy Panasonic TX-P42G30E típusú Plazma Tv-t,hazahoztam beüzemeltem,semmi gond,igen ám de kb olyan másfél óra múlva egyre hangosabb lett,odamentem a tvhez és a hátuljából ciripelő hang hallatszik,ami elég zavaró,elöször a ventire is gyanakodtam,de nemazok,mert ha a képet lekapcsolom akkor megszünik ez a ciripelö hang!Valaki esetleg tud vmit mondani erröl?
Iletve a másik bajom hogy megtaláltam a service menüjét,de nemtalálom benne az üzemidöt!!!Ez azért érdekes mert a Tv utolsó darabos volt,és az áruházba már ment,és kiváncsi lettem volna rá hogy mennyit!
Légyszi ha valami észrevételetek van írjatok,megköszönném!!!Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.:)
-
Cha-b
senior tag
-
Warpig
aktív tag
válasz janos666 #19095 üzenetére
Egy jobb minőségű, drágább, halkabb, de ugyanolyan légszállítású ventire simán ki lehet cserélni. Ha létezik ilyen paraméterű venti. Emiatt esetleg érdemes szétszedni és megnézni.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz janos666 #19135 üzenetére
Egyetértek, az már igen extrém eset, amikor fagypont körüli a hőmrséklet egy fűtetlen lakásban. Különálló házban előfordulhat, de egy tömbházban, panelben, társasházban, ahol alapvetően körbe is fűtik az embert, ott nemigen. A másik fele, hogy a fagypont körüli hőmérséklet már lakhatásra is alkalmatlan lenne, éjszaka megfagy a jóember, szóval a plazma lenne a legkisebb probléma. A manual-okban benne szokott lenni a tárolási és a működtetési hőmérsékleti intervallum is. Előbbi nyilván tágabb, működtetni 0-5 Celsius alatti sávban nem ildomos a plazma TV-ket. Ott már szerintem látványos lenne a panel teljesítményének romlása.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz laja80 #19136 üzenetére
Általában a táp szokott ciripelni, de a panelnek is lehet némi működési zaja. Sajnos mindkettő elérő tud lenni példányonként, valószínű nem volt vele szerencséd. Nem gondolnám, hogy köze van ahhoz, hogy mennyit futott. Az üzemidő ott van a szervizmenüben, épp a minap linkeltem be az előhívás módját.
Ha nagyon hangos és zavar, mindenképp vidd vissza és kérd vissza a pénzt, mert cserélni nyilván nem tudják másikra, kifutott készülék.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
cdl
senior tag
válasz laja80 #19143 üzenetére
Pedig ha használnád is a keresőt, akkor hamar meg lett volna az eredmény:
Panasonic szervizmenü
De bemásolom neked ide is:
Az új modelleknél (legalábbis a 2009-eseknél) ez volt az üzemidő előhívásának módja:
1. "F" gomb az oldalpanelen.
2. Folyamatosan nyomni a hangerőcsökkentés gombot az oldalpanelen.
3. Közben a távirányítón 3x megnyomni a "0"-t
Elindul a szervizmenü.
4. Megnyomni a "2"-est.
5. "OK"
Bejön az SRV-TOOL
6. "PTCT"-hez menni.
7. A "PTCT" melletti üres cellába lépni!
8. "Mute" gombot nyomni kb 5-7 másodpercig.
Elő jön 2 számsor, az üzemidő és a bekapcsolások száma.Kilépés: az "Exit" gombot hosszan nyomni.
Csak saját felelősségre próbálkozz vele és véletlenül se módosíts semmit a szervízmenüben!
Cak másoltam innen.
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Az ST50-en hogy lehet megnézni egy 3D MKV-t? Számítógépre van olyan szoftver ami kiküldi HDMI-n keresztül a képet a TV-nek? Bocsi ha hülye kérdés de nem értek a 3D lejátszáshoz.
-
lemmy9
őstag
Most próbáltam kívácsiságból a G30-on, és az hogy lehet, hogy külső merevlemezről, az MKV fájlról megjelenik a DTS adat az erősítőn?(DENON AVC-A1SE)
Ahogy indítom a tv-n a lejátszást az erősítő átvált DTS üzemmódra.
Optikaival van összekötve.
Nem minden film, de pl. az Avatar és a Transformers kijön.
Viszont a DD nem.
Úgy szól ahogy kell.
Tudom, hogy szentségtörés, ne nyírjatok miatta!!!
Régebben próbáltam más filmekkel, akkor csak DTS neo6-ra váltott.(a sztereo jel miatt)
Nem akarok felfordulást megint
De azért mégis[ Szerkesztve ]
Szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest