Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz breezer88 #41050 üzenetére
42 colos full HD tévét akkor érdemes venni, ha 2 méternél közelebbről nézed. Az ne legyen szempont, hogy mit játszik le, mert egy 15000 forintos médialejátszó minden szempontból kenterbe veri az összes beépítettet.
Mennyi pénzt szánsz a tévére?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz salviasp #41049 üzenetére
"Full HD-ban szerinted az én használatom mellett nem érdemes gondolkodni? Vagy a rá szánt keret miatt nem?"
Mindkettő miatt. Egyrészt 150 eFt-ból tényleg csak egy belépő fullHD jönne ki 42"-os méretben a Panasonic 42U30 személyében (a Samsung-nak pl. idén nincs is 42"-os fullHD-je), ami viszont annyira nem erős modell. Korrekt TV, de semmi különös. Nemcsak a felhasználási köröd miatt nem érdemes fullHD-ba ruházni, hanem a nézési távolságod miatt sem. A 42"-os méretet maximum 1,7 méterről kéne nézned, hogy lásd a többletfelbontást. Mivel Te ennél 1-1,5 méterrel messzebből néznéd, így semmit nem észlelnél a fullHD-ből, még akkor sem, ha 50"-os lenne a paneled. Viszont egy 50"-os HD-Ready panel minden szempontból ideális neked: a méret maga már azért elfogadható ilyen távra is és jobban is mutat rajta az SD-anyag. Ráadásul tulajdonképp a keretedbe is belefér az 50C3, aminél meg nincs jobb HD-Ready TV jelenleg. Én azt venném a helyedben. Persze, ha ragaszkodsz a fullHD-hez, akkor ott a 42U30, de fölöslegesen fosztanád meg magad a nagyobb képmérettől a többletfelbontás miatt, amit meg nem észlelnél, általános képminőséget tekintve meg igazából nem is lenne nagy előrelépés az U30 a HD-Ready-hez képest. Az LG 50"-os olcsó fullHD-iről meg lebeszélnélek, nincs igazán jó képük és ghostolnak.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
ZEN1TH
őstag
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
karirobi
csendes tag
Hali
Nekem van egy LG 42 PQ2000-s tv-m nagyon meg vagyok vele elégedve, csak az a problémám, hogy emeletcsere miatt nem tudom majd összekötni a géppel és a nagyon hosszú kábel megoldhatatlan illetve macerás . eddig hdmi kábellel volt összekötve a számítógép a TV-vel , és most gondoltam rá hogy majd usb-ről vagy hiordozható vinyórl néznék vele filmeket(divx, avi, etc..) de a leírása szerint ezt nem lehet
Milyen lehetőségek lennének a kábelezésen kívül ?
Végső megoldásként adott esetben melyik mostani plazma TV az ami megfelelne ennek a követelmények, 42/50es hd ready felbontás elég lenne ? -
snefftamas
aktív tag
Kedves fórumtársak olvastam egy elég elkeserítő tesztet a Samu d8000 ról egyértelmű visszalépés a c7000 hez képest fele a kontrasztérték csak hogy havi 2 dollárt megsóroljanak az áram számlán. Már kezd unalmas lenni hogy MINDENT feláldoznak a marketing oltárán a képminöség senkit nem érdekel.
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
BBéci
legenda
válasz snefftamas #41063 üzenetére
Az energiatakarékosságra való törekvés és a marketing közötti összefüggést nem látom, de a lényeget illetően igazad van. Az autók teljesítményét is a károsanyag kibocsájtás és az üzemanyag fogyasztás csökkentése harmadolja folyamatosan.
Belinkelhenéd az említett tesztet!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
nagyúr
-
Toobee
veterán
válasz karirobi #41069 üzenetére
Nekem is ilyen van. Mindent lehet állítani rajta. Itt egy teszt.
-
BBéci
legenda
válasz Toobee #41070 üzenetére
Lejátszik-e BD ISO-t, ha igen, lehet-e váltani a hangsávok között?
A teszt táblázata kicsit megtévesztő, mert a DTS-HD MA csak butítva, core-ként jön ki belőle.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
s157
csendes tag
válasz snefftamas #41063 üzenetére
Kedves snefftamas,
Nagyon érdekelne az a teszt! A D8000 fényévekkel veri a C7000-et. Mindenben.
És hogy ne csak a levegőbe beszéljek, itt van két link.http://www.televisioninfo.com/content/Samsung-UN40C7000-UN46C7000-UN55C7000-3D-LED-LCD-HDTV-Review-1620/Blacks-and-Whites.htm
http://www.televisioninfo.com/content/Samsung-PN59D8000-Plasma-3D-HDTV-Review/Blacks-and-Whites.htm
-
-
Gabor970
addikt
Nno, ha ez az olcsó kis masina még BD ISO-t is kezel, még a végén én -megrögzött samsung beépített mediaplayer fun- is veszek majd egy lejátszót. Igaz, nekem még egy HDMI közösítőt is kell vennem, miután gajjra tettem TV felrakáskor a két HDMI bemenet egyikét. A maradék egy lukba az STB van bekötve. Amúgy ilyen közösítőt (4X HDMI be, 1X ki) már 13e Ft áron láttam automatát, és párezerér, ami valami kézi átkapcsolású. ööööööö, közösítő + player 29e ????? Akkor marad a beépített Vagy veszem a bátorságot, és megnézem lehet-e kezdeni valamit az elcseszett HDMI bemenettel. (fizikai károsodás, valszeg leszakítottam a csatit a panelről)
Ok, maradjunk annyiban, ha lenne két HDMI bemenetem, vennék egy ilyen lejátszót.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
BBéci
legenda
-
Toobee
veterán
-
karirobi
csendes tag
http://www.pixmania.hu/hu/hu/06977197/art/lg/dp1b-multimedia-lejatszo-.html?srcid=10428&Partenaire=arukereso_cpc&CodePromo=oui
erre akadtam az oplay keresése közben, mindehol 25000 korul van
ez komoly é smki mit tud róla?
-
BBéci
legenda
Haveromét próbáltuk a legfrissebb firmmel is, nem adta ki a DTS-HD MA-t. A tesztekben és a leírásában is csak downrgade formát emlegetnek.
Hoppá, Te a Popira értetted? Az más, persze, hogy tudta eddig is. Én az O!Play Miniről vakolok.(#41086) karirobi
A MINI-t keresd![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
nagyúr
Akkor ott valami gebasz van! Melyik modellről van szó? Az A-210 nekem már a decemberi firmware-rel is felajánlotta a passthrough-t.
szerk.: Na, látom, nem is a Popcorn-ról beszéltél, vagy mégis:
"Azért nem tűnik természetesnek, mert az 50-60000 forintos Popcornok is csak a június 6-án kiadott frissítéssel képesek rá."
Na, ez az, ami nem igaz!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #41088 üzenetére
Szeretnék venni valami olcsó lejátszót, amit abban az időszakban használnék, amikor nincs nálam valami komolyabb gép, például Dune. Viszont elengedhetetlenül fontos a BD ISO, illetve BD25/50 lejátszása és ezekben a hangváltás, mert ilyenekhez tudok brutál mennyiségben hozzájutni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
nagyúr
A NetGear NeoTV 550-et tudom még erre képes lejátszónak olyan 38 eFt magasságában, de ha ezek szerint képes rá egy kisebb kategóriás o!Play is, akkor fölösleges ennyit kiadnod érte, ha tényleg csak alkalmi jelleggel van rá szükség. Arra megfelel a tizenpárezres lejátszó is, ha tényleg tudja a dolgot.
Get Moded!
-
BBéci
legenda
-
Dorian
félisten
Ne vicceljetek, ez manapság még mindig probléma? A jelenleg 25ezres Venice V13 is kiad mindenféle HD formátumot gond nélkül.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Villanyász
tag
Sziasztok!
Az új firmware S30-ra feltehető? Próbálta már vki?
-
ZEN1TH
őstag
A pécsi MM-ben a 42CX3 hamarosan 100k. Nagyon jó vétel ennyiért.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest