Hirdetés
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz DM-Fan #41500 üzenetére
A G30 vékonyabb vagy másfél centivel, valószínűleg ennek esett áldozatul a hatékony passzív hűtés, aminek ugye elég sok hely kell.
Nem viccelsz a felfogatással, én a ~28 kg-nak 4 db 8-as tiplit bőven elégnek ítéltem (elvileg darabja bír 20-25 kilót, ha rendesen a falban van).
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
DM-Fan
nagyúr
válasz erdoke #41501 üzenetére
Megmondom őszintén, a G20-at még nem láttam szétszedve, de az előző Pana plazmámat már igen, az is passzív volt és konkrétan nem sok borda volt rajta - így hirtelen nem is rémlik, hogy lett volna rajta bárhol is olyan, ami ne férne el a G30 házában is. Szóval szerintem ez megoldható lenne, elég, ha az LCD-kre gondolsz, amik még vékonyabbak és még jobban okádják a hőt, mint a plazmák, mégis passzívak.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Integra
titán
én is a gyári cuccával raktam fel a vogels-re a g30-at, simán bírja, 65 collig adták meg, úgyhogy amit ilyen állványokhoz adnak csavart és tiplit, az igenis jó kell legyen
szerintem lenne hely a g30-ban masszív passzív hűtésnek, de gyanítom így olcsóbb volt megoldani. és sajnos erre is gyanakszom a káva minősége után. amúgy engem nem zavar a venti, soha nem hallottam még.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tataboy
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig gondolkodom a TV vásárláson,nem tudom eldönteni hogy milyen legyen D550 volt eddig a nyerő,de utóbbi hozzászólásokat olvasva elbizonytalanodtam.
Na szóval kb. 4-5 méterről nézném a tv-t nappaliban,elsősorban meccseket,meg hétköznapi idióta műsorokat (barátok közt)meg hasonlóak amiket a család néz,másodsorban blue-ray filmeket Dune médialejátszóról.
A nagyság az biztos legalább 50",de típusban segítsetek nekem,köszönöm!Utánvéttel senkinek nem postázok mert sok a ....!!!
-
Sztu
csendes tag
Nem értem mi a helyzet a 3d Vt20-hoz vettem egy 1,3 ! Hdmi kábelt, a laptoppal összekötöttem, 1028x 60hz megy át a jel , de nézhetetlenek a 3d-s filmek így(3d-be megy, de valahogy nem tökéletesen simul egymásra a kép, zavaró a szemnek), a beépített lejátszójával azt a kevés filmet amit letudott játszani , legalább jó volt. Most akkor lehet mégis a 1,4 hdmi kellene (azt olvastam nem feltétlen szükséges, vagy mégis?) , vagy mi lehet a gond?
Galaxy Note II / Galaxy S3
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tataboy #41504 üzenetére
Leírtuk már számos alkalommal: 4-5 méterről egy 50"-os TV-n nem látod a fullHD felbontást. Általános képminőséget (feketeszint, kontraszt, színhűség, stb.) és szolgáltatásokat tekintve persze jobb választás egy D550, mint egy C3, ez nem is vitás (bár feketeszintben a tesztek alapján a C3 talán jobb is). Kérdés, hogy ez megér-e neked közel 100 eFt többletet, mert igazából csak ez az előnye, a felbontásból eredő különbséget úgysem fogod látni, hacsak nem ülsz 2 méteren belülre a TV-től.
Ezt a döntést neked kell meghoznod, egyik TV-vel sem jársz rosszul, csakhát ugye másra valók és nagyon nem egy árban vannak.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem inkább a PC-s lejátszószoftverrel vagy valamilyen beállítással lesz gond. A 3D-hez valóban nem kell az 1.4-es HDMI, az csak az ethernet-csatorna, az audio return channel és a 4k-febontáshoz elengedhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Sztu
csendes tag
válasz DM-Fan #41507 üzenetére
Erre én is gondoltam , de már a legjobban erre a célra ajánlott power dvd 11-től, a vlc playeren át az sm playerig mindennel próbáltam, de semmi. Próbáltam már az első kocka cserét is, valahogy nem lehet azt beállítani, hogy a két kép közelebb kerüljön a side by side tipusnál?
Galaxy Note II / Galaxy S3
-
DM-Fan
nagyúr
válasz M@trixfan #41508 üzenetére
Én úgy tudom nem kell feltétlen 1.4, a Wiki is azt írja:
"High Speed HDMI 1.3 cables can support all HDMI 1.4 features except for the HDMI Ethernet Channel."
Valamint ha jól tudom, 3D-nél feleződik a felbontás is, de majd kijavít, aki jártasabb benne.
Sztu: Ha sehogy nem megy, akkor próbáld ki 1.4-essel, de nem hiszem, hogy ez volna a probléma, akkor nemigen látnál semmilyen képet, vagy legalábbis hibás lenne az átvitel, kimaradnának kockák, dropped frame-ek lennének, stb.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Vindex
tag
Még nem jöttem rá, de nagyon bosszant, hogy a Tv állandóan lekapcsol a HDMI-ről, ha megszűnik a jel. Igaz, hogy visszakapcsol, ha ismét érzékeli a jelet, de engem idegesít. Hogy lehet állandóan HDMI-n tartani, úgy, hogy bekapcsoláskor is a HDMI bemenettel induljon? A TV egy G20-as Panasonic.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Vindex #41511 üzenetére
Emlékeim szerint a TV mindenképpen tunerrel indul (ahogy az összes Pana plazma már évek óta), abból pedig a legutóbb használttal (tehát vagy analóg, vagy DVB-C vagy DVB-T - ezt legalább megjegyzi), azon belül is a legutóbb nézett csatornával. HDMI-re váltani akkor fog, ha az 1-es bemenetre kötött eszközt bekapcsolod, illetve visszavált onnan a legutóbb használt tunerra és a legutóbb nézett csatornára, ha kikapcsolod. Az összes többi HDMI-bemenetnél még ez sincs, hiába kapcsolod be az oda kötött eszközt, manuálisan kell arra a HDMI-bemenetre váltani. Tudtommal a user-menüben nincs olyan lehetőség, hogy meg lehetne választani az alapértelmezett indulási forrást. A HDMI-k sorrendjét meg tudod variálni menüből (illetve ki is tudod tiltani, amire nincs szükség, hogy ne jelenjen meg a választómenüben), de azt, hogy azzal induljon, szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
eaglesas
tag
válasz DM-Fan #40930 üzenetére
DM-FAN: "A B850 minden idők egyik legjobb Samsung plazmája volt - üdítő kivétel volt a B-sorozatban, erről beszéltem előbb, hogy az a csúcsmodell volt az igazán jó plazmája a Samsung-nak a B-sorozatból. Az 5-ös széria már akkor is csak a belépő fullHD-t takarta."
Az alábbi linken az AVSForum-ban (mérésekkel igazolva) írnak arról, hogy a B550 (B590) fekete-szintje jobb a B850-étől.
A B sorozat két legjobb plazmája a B550 és a B650 volt. A B650-nek több volt a szolgáltatása, és a sötétebb szűrője révén erősen megvilágított környezetben jobbnak tűnt a kontrasztja és a fekete szintje.
Egyébként ez a két tv a képminőségét tekintve ugyanaz.
A plazmák elvékonyítása (lásd a C sorozat) számos nehézséggel jár, éppen azért a C sorozat képminősége általában nem olyan jó, mint a B sorozaté. A C - és lehet, hogy a D - sorozat egyetlen előnye a kisebb energiafelhasználás (aminek következménye a kisebb fénykibocsátás).
A C7000 is csak áruházi, erősen megvilágított környezetben hozza a többi plazmához képest a relatíve jó képminőséget.
-
eaglesas
tag
Egész más dolog az, hogy egy képernyőre sötét szűrőt tesznek, ami egy bizonyos sötét színű beeső fénysugár kivételével elnyeli az összes többi ráeső fényt - ezért a képernyő világos környezetben sötétnek tűnik, javul rajta az érzékelt fekete-szint és kontraszt (ilyen a B850),
és egészen más dolog az, hogy maga a plazma panel kibocsátása milyen.
Sötét környezetben a sötét szűrő - ami erősen megvilágított, pl. áruházi környezetben javítja az érzékelt képet - hátránnyá válik, mert a panelből kijövő fény egy részét is elnyeli.
Ezért a színek 'koszosnak' látszanak, és a sötét szűrő ténylegesen csökkenti a kontrasztot, rontja a tv képét.
A C7000 Real Black szűrője ráadásul nem is antireflexiós szűrő, az külön eset.
-
eaglesas
tag
Évekkel ezelőtt a CRT monitorok elé fekete nejlonhálót tettek képernyőszűrőnek. Ez erősen megvilágított környezetben
1. nyilván megszüntette a visszatükröződést,
2. már csak a fekete színénél fogva is javította a fekete szintet (bár a CRT monitorok esetén erre nem volt szükség),
3. a visszatükröződés megszüntetése révén javult a kontraszt.Mindez világos, megvilágított környezetben volt igaz.
Sötétben nézve - bár nem emlékszem rá, hogy megpróbáltam volna - a szűrő csak ronthatott a képminőségen.
A fejlettebb képernyőszűrőkkel sem más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Gasparius
aktív tag
válasz DM-Fan #41460 üzenetére
Az S30 passzív hűtéses, vagy ventillátoros?
Kicsit már kezdek belezavarodni ebbe a G30, S30 C3 témába.
Kb filmnél HD-t sztem olyan 25%-ban tervezek nézni, ezek mkv.-k, ezen kívül DVD struktúra és xvid.
valamint persze SD tv adás és földi HD.2 méternél nem közelebbi nézet és 106 cm-es átló
Nekem emiatt az S30-at ajánlottátok, most viszont nagyon ajánljátok a HD Ready-t, ez nem csak az ára miatt van?
-
eaglesas
tag
erdoke: "A G30 vékonyabb vagy másfél centivel, valószínűleg ennek esett áldozatul a hatékony passzív hűtés, aminek ugye elég sok hely kell."
Fentebb arról írtam, hogy a plazmák elvékonyítása nehézségekkel jár. Íme itt a példa rá!
Az aktuális trendnek megfelelően a G30-at elvékonyították, csakhogy ennek következtében nagyobb a zsúfoltság a tv-ben, ami nem éppen a panel lehűlésének kedvez.
Miközben az egész plazma-technológia nagy átka, hogy a cellákban a fénykibocsátás egyben hőkibocsátással is jár, méghozzá nem is kevéssel. (Éppen ezért a plazmák fényerejét nem is lehet a LED/LCD-kére emelni.) Azonban a hőt el is kéne vezetni, ha lenne hol és hova. Továbbá a tv felmelegedése nem csak a panelnek, hanem a többi elektromos alkatrésznek sem használ.
Ezért a vékony G30-ba már ventillátort is tettek.
Köszönöm szépen! miközben a plazmák cicergésével éppen elég baj volt eddig is.
Az elvékonyítás egyébként is csak annak előny, aki falra akarja akasztani a plazmáját. Ezen túl csak hátrány.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Gasparius #41516 üzenetére
Hirtelen meg nem mondom, hogy az S30-ban van-e ventillátor, de szerintem abban is van. A 2 méteres nézési távolságod egy 50"-os panel esetén már egyértelműen indokolná a fullHD-t, a 42"-osnál igazából kb. a 170 cm nézési távolság lenne az optimális, 2 méter már véleményes. Ha 25%-ban nézel mkv-t és még emellé jönnek a HD-adások is, akkor lehet értelme a fullHD-nek, az már viszonylag jelentős mértékű HD-anyag, de továbbra is azt mondom, hogy szerintem az 50"-os képátló indokolt lenne ilyen távra.
A HD-Ready-t azoknak ajánljuk, akiknek nagyobb a nézési távolságuk és zömmel SD-t (analóg- és/vagy digitális SD-adás, DivX/Xvid, DVD) vagy 720p anyagot néznek, illetve ha kevés a HD-anyag, vagy tényleg olyan nagy a nézési távolság, ami miatt a HD-anyag többletfelbontása amúgy sem érvényesülne a fullHD panelen. Nálad ez nagyon határeset, ezért ildomos lenne megnézned élőben egymás mellett egy HD-Ready és egy fullHD modellt a várható nézési távolságodnak megfelelő távról úgy, hogy fullHD anyag, majd SD anyag is megy mindkettőn. Akkor fogsz tudni objektívan ítélni, hogy látod-e a különbséget, illetve, hogy számodra feltűnő-e az általános képminőségbeli többlet, amit a fullHD nyújt, mert azért többet nyújt ilyen téren is, ez tény.
Az S30-ból viszont nem kapsz 50"-ost, az 50G30 ára (de akár egy Samsung 51D550-é is) pedig már jócskán túlmutat egy 50C3-én, ezért is lenne érdemes élőben megnézned. Ha nem jöhet szóba az 50"-os panel, akkor egy 42C3-at és egy 42S30-at hasonlíts össze a leírt módon és az alapján próbálj dönteni!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #41510 üzenetére
Valóban nem szükséges a 3D-hez HDMI 1.4 a kábel, de ez csak 5 méternél rövidebbre igaz. Én másfél méteres 1.3-ast használok, hibátlan.
Viszont a felbontás nem feleződik a normális tévéken, csak az LG passzív vackain.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
KTTech
veterán
válasz eaglesas #41515 üzenetére
"2. már csak a fekete színénél fogva is javította a fekete szintet (bár a CRT monitorok esetén erre nem volt szükség),"
Ez nem igaz... Meglehetősen sz*r feketével rendelkezett az összes CRT monitorom, sőt TV-m is. Ha volt fény, akkor nem volt fekete - és fordítva.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
GeneraL_XTX
veterán
azért elég jót tett a 3D-s szemüvegek árának hogy a Samsung 4-et dobál minden tv-je mellé
a vaterán már 6500ft!-ért lehet venni az új szériás BlueTooth-os modellekből, ami bizony már elég baráti. Emlékszem a panasonic szemüvegemet még japánból rendeltem 30k-ért és az még olcsónak számított
-
KTTech
veterán
válasz junior11 #41524 üzenetére
Szerintem hasznos a venti bele, mindig jobb a kényszerhűtés, mint a passzív... és még az élettartamot is növelheti. Nekem gyárilag nincs az 50X10-en, de kapott a táp fölé egy 12cm-est Hangja nincs, de szépen hűt.
[ Szerkesztve ]
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Nem kis utánajárás után..., de végül is már itthon a Pana c3-asom. 2+2 év garival
Mit mondjak, alig fért be amúgy a kombiba.
Végül is nem a Panashopból lett, ugyanis a rendeléskövetésnél ez állt: "átvehető az üzletben", mire naívan vidékről felkocsikáztunk és kiderült, hogy csak a kiállított példányuk van, de az is doboz nélkül, a Westendes üzletükben is csak kiállított példány van, és raktáron sincs, de pénteken kaptak árut, talán érkezhetett... Amúgy kíváncsi lettem volna, ha nem a személyes átvételt választom, akkor vajon simán becsomagolják azt a példányt és azt küldik?
Majd ma kezdem a falikonzol felfúrását, egyelőre még ki sincs bontva a TV... -
bl4ze
veterán
urak! be szeretném kalibrálni az S30-as tv-m. próbáltam keresni, de lehet béna voltam, de nem találtam.
tud valaki netről letölthető (torrent is lehet) jó kalibráló proggyt amivel meg tudnám csinálni ?köszönöm !
.:. bl4ze .:.
-
Caldera1
tag
50"
Maglódi Auchan - 180 K volt. Még 1 dobozos volt az enyémen kívül.
Hááát én is kíváncsi leszek hogy válik be.Közben hívott a panashop, hogy nincs raktáron, így nem tudnák szállítani. A Digitalko-t felhívtam, és lemondtam - maximálisan korrekt volt a srác a telefonnál, mondtam, hogy csak az 1+1 év gari miatt mondom le a rendelést.
A kocsimmal jártam úgy, hogy beszart a fedélzeti computer 2 év után, és ha nincs a + 2 év garim ott is, akkor igen zsebbenyúlós lett volna a móka.
Úgyhogy inkább legyen kicsit több az ár, de az a biztos. -
Kernel
nagyúr
válasz KTTech #41522 üzenetére
Meglehetősen sz*r feketével rendelkezett az összes CRT monitorom, sőt TV-m is. Ha volt fény, akkor nem volt fekete - és fordítva.
Ha fény alatt a fényerőszabályzást érted, azzal a pont a képcső fekete-szintjét kell beállítani, sötétben. Utána már lehetőleg csak a kontraszttal (vagyis a videójel amplitúdójával) kell játszani. Nappal feljebb nyomni, este lejjebb venni, ha túl erős.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
-
törölt tag
Feleződés ide, feleződés oda, LCD technológiában szerintem jól sikerültek, sőt... Ugyan egy 47 colost nem 2 méterről, hanem 2,7-3-ról érdemes nézni 3D-ben, de ezért kapunk egy vibráció crosstalk mentes képet, ami (nekem) mindennél fontosabb, ha már LCD-n kényszerülünk 3D-t nézni.
[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
válasz #88471552 #41536 üzenetére
Hagyjuk az LCD-ket! 3D-re (Panasonic, Samsung) plazmát kell venni, nincs crosstalk, nincs fejfájás, nincs felbontás-feleződés.
Az elgurult gyógyszer emlegetése helyett, mivel nem vagyunk haverok, sokkal elfogadhatóbb, normálisabb lett volna azt írni: nem értesz egyet a véleményemmel.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
M@trixfan
addikt
Szerintem ezt tegyük helyre, hogy szabványról vagy magáról a kábelről van szó. Maga a kábel csak sávszélesség szerint lehet osztályozva. Nincs 1.2-es kábel, 1.3-as, stb...
As of the HDMI 1.4 specification, there are the following cable types defined for HDMI in general:[64][65]
Standard HDMI Cable - up to 1080i and 720p
Standard HDMI Cable with Ethernet
Automotive HDMI Cable
High Speed HDMI Cable - 1080p, 4K, 3D and Deep Color
High Speed HDMI Cable with Ethernet
Cable manufacturers officially are prohibited from marketing the cables by HDMI standard version (for instance "HDMI 1.4 cable") - the cables are distinguished in bitrate support only.A legjobb minőségű, nem felezett 1080p 3D-hez pedig kell az 1.4 szabvány. A frame packing eljárás két darab 1080p képet helyez egymás alá. A dupla felbontás miatt ez már nem kompatibilis az 1.3-as szabvánnyal. Gyakorlatilag az összes 1.3 kompatibilis 3D mód felbontás felezéssel jár horizontálisan vagy vertikálisan.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
BBéci
legenda
válasz M@trixfan #41539 üzenetére
Kábelről van szó, amivel a Panasonic BDT 310 lejátszó és a VT30 tévé van nálam összekötve ebben a pillanatban is.
QED Profile.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gasparius
aktív tag
Körülbelül ezek:
- Milyen tartalmakat néztek rajta főképp? (SD,HD,FullHD, divix, dvd, stb)
- Használsz-e médialejátszót hozzá?
- Használod-e mobil HDD-vel?
- Ha igen, milyen fájlokat ismer fel gond nélkül?
- Tapasztalsz-e ghostosodást?
- Ha igen, mennyi idő múlva jelentkezik?
- Jellemzően milyen távolságról nézitek? (hány collos?)
- Használod-e a Viera Castot?
- Dilemma volt-e neked az S30 és a G30 közötti választás?
- Ha igen, csak a pénz volt-e az oka, hogy S30 mellett döntöttél?--meg persze ami még eszedbe jut.
-
-
vhunor
őstag
válasz eaglesas #41513 üzenetére
Én nem csak AVS fórumon láttam B850-et, hanem otthon van a nappaliban. Láttam B550-et és 650-et is, egy jól kalibrált B850-nek jobb (inkább természetesebb) a képe. ChadB "tesztjei" alapján az LG PK550 is egy szuperjó tévé, és bár nincs okom megkérdőjelezni egy THX certified kalibrátor szavait, de én inkább a szememnek hiszek. Az MLL-je lehet, hogy alacsonyabb a 650-nek, de a színek (főleg a bőrszín) természetesebb a 850-en, valamint a kép is tisztább (pont tegnap este néztem meg a Trónok harca egyik részénél (1080p) kb. 10 centiről, olyan tiszta a kép, hogy meg lehetne nézni onnan az egész filmet). Egy gáz van csak vele, a Cinema Smooth (24p) aktiválásakor fellépő MLL növekedést a Samsung sosem javította ki (lehet nem is tudják megoldani egy firmware frissítéssel), ez sajnos sötét szobában észrevehető.
-
nagyúr
na, hamarosan nehezebb lesz kizoom-olni azt a fránya logót...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BBéci
legenda
válasz vhunor #41544 üzenetére
Nálam volt B850 és PK760 is, a Samsung nagyon tetszett, szerettem, csak a cicergése volt nagyon zavaró. A másikról inkább nem nyilatkozom.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bl4ze
veterán
válasz Gasparius #41542 üzenetére
- Milyen tartalmakat néztek rajta főképp? (SD,HD,FullHD, divix, dvd, stb)
vegyes. tv t-home digitális csomag, conax ci-n keresztül.
xvid + HD tartalmak. (720,1080)- Használsz-e médialejátszót hozzá?
Igen. Külsőt. (HiMedia) Hibátlan vele.- Használod-e mobil HDD-vel?
Csak a médialejátszón keresztül, nem direktben. a tv média részét nem használom.- Ha igen, milyen fájlokat ismer fel gond nélkül?
Mindent- Tapasztalsz-e ghostosodást?
Nem.- Ha igen, mennyi idő múlva jelentkezik?
-
- Jellemzően milyen távolságról nézitek? (hány collos?)
P42S30E szóval 42" és olyan 2.3-2.5 méterről nézzük
- Használod-e a Viera Castot?
Nem.- Dilemma volt-e neked az S30 és a G30 közötti választás?
Nem. S30 érdekelt.- Ha igen, csak a pénz volt-e az oka, hogy S30 mellett döntöttél?
Nem..:. bl4ze .:.
-
vhunor
őstag
Az van sajnos, de szerencsére egyrészt direkcionális és a TV feljebb van mint a fülem, másrészt filmnézés közben nem hallom a hangrendszer miatt. A félhivatalos megoldás rá (gumialátét bizonyos ponton) benne van de valaminek van hangja. Múltkor gondolkodtam rajta, hogy lecseréljem a 290 ezres G30-ra, de az amelyiket megnéztem a MM-ban, még jobban cicergett mint az enyém (MM-ben 3 méterről hallottam, pedig ott nem otthoni zajszint van). Nincs kedvem lottózni, és vagy 130k-t biztos rá kéne dobnom a B850-re, annyival meg nem jobb a G30 képe.
-
bl4ze
veterán
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest