Hirdetés

Aktív témák

• cekkk

veterán

válasz zippofcy #37002 üzenetére

Ha ismert hangokat akarnak a filmekbe, akkor tuti nem erdélybe mennek, mert aki színészkedik esténként fellépése van, és még pestről menjenek erdélybe estére jöjjenek vissza és legyenek ott 1-2 órát :P ;] ,
    Ezt az ilyen RTL-s meg TV2 gagyi szinkronoknál tudom elképzelni.

Nem beszélve arról hogy a már DVDn megjelent filmekhez minek új szinkron? Más a
    terjesztője BDn mint DVDn?

Ugye vannak a licensz jogok, amikor elkészül egy szinkron megállapodnak valamiben, ha akkor csak még dvd volt, akkor arra, és ha BDre is akarják, akkor újra lehet fizetni, nem véletlen, hogy a tévékben a filmeket inkább újra szinkronizálják, mint , hogy megvegyék a régi-t. Mert ugye a Csatornák kintről film csomagokat vesznek, nem az itthoni dvd-ket sugározzák úgymond.

Az meg hogy mi van az országban, te én és mások tehetnek, mert valakire szavaztak, számomra mind1 kutya, nekem nincs itthon olyan politikai erő akinek az értékeivel én azonosulni tudnék, így nem jár a szám, hogy de rossz a fityesz, vagy az szocik vagy a jobbik ;] :P . Igaza volt Fletónak, akinek nem tetszik ellehet menni. Én elfogok menni, amint lehetőségem lesz, mert olyan országban élünk, ahol 1ember tart el másik tízet, és a 10 jól él az az 1 meg kínlódik. De ez ide off.

madgie

Rendszer váltás előttig aki nem akart dolgozni, azt munka kerülés címszóval egyből vitték a dutyiba, akkor még voltak munka helyek, és biztosabb volt az állás. Így azért könnyebben betudták vállalni az akkori fiatalok a lakást családot stb. Ők a most nyugdíjasok akiknek kertes házuk van. Akkoriban nem az volt mint most, hogy elmegy a nő szülni és retteg, hogy vagy vissza veszik a munkába vagy nem, vagy apum is még 2-3 évig volt katona, és vissza is vették, közben volt olyan, hogy behívták 1 évre kiképzőnek, mert vagy rádiósoknál vagy radarosoknál volt és ugye már akkoriban is kevesen értetettek ezekhez jól. De amikor én születtem akkor is beakarták hívni még 1 évre a 80as évek közepén, de az már valahogy megoldotta, hogy ne keljen. De mindig vissza vették az akkori munka helyére. Ez sajnos mai világban elképzelhetetlen lenne, hogy elvisznek 1 évre és vissza is vegyenek, mert minden állásra jut 2-3 vagy több ember aki elvégezné helyetted. Sajnos nagyon kevés munkahely van az országban. Akkoriban biztosabb volt a munka így a havi megélhetés, jobban bele mertek vágni, nem éltek akkoriban sem jobban, csak biztosabb volt. Mi is barátnőmmel, beszélgettünk gyerekről majd, csak épp azt nem tudom mire, és hogyan merjünk majd bevállalni 1-2 lurkót :DDD

Aktív témák