Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Ebben a topicban volt belinkelve régebben (több hónapja, így tuti nem találnám meg) egy külföldi teszt valami elismert oldalról ahol direkt HDMI kábel vaktesztet csináltak és a végén kihozták a legolcsóbb budget kategóriás kábelt győztesnek a méregdrága kábelek mellett, mert azt találták a tesztelők a legjobbnak.
Három eset lehetséges. Vagy nem is volt különbség a kábelek közt csak bebeszélték maguknak, hogy az a legjobb, vagy volt különbség csak éppen nem az árban mutatkozott meg (ezen csodálkoznék), vagy vakok és gyengénlátók voltak a tesztelők (ezen is csodálkoznék).Nem akarok vitát indítani, miattam aztán lehet különbség kábelek közt csak logikát nem látok benne. Nekem is van 5 fajta HDMI kábelem, igaz nem tudtam őket hot-swap módon cserélni, csak kikapcsolgatással de nem láttam különbséget. Pedig volt ősrégi pár100ft-os kábel is, meg párezer forintos szemmel láthatóan vastagabb és minőségibben elkészített nevesebb darab is.
TV és Szgép között egy 15m-es 1.2-es HDMI kábelt használok ami 4k ft volt szállítással, gond nélkül viszi az 1080p-t hanggal együtt.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Sony STR DG710
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest