Hirdetés

Aktív témák

• BaLee

addikt

válasz BBéci #35824 üzenetére

Ebben a topicban volt belinkelve régebben (több hónapja, így tuti nem találnám meg) egy külföldi teszt valami elismert oldalról ahol direkt HDMI kábel vaktesztet csináltak és a végén kihozták a legolcsóbb budget kategóriás kábelt győztesnek a méregdrága kábelek mellett, mert azt találták a tesztelők a legjobbnak.
    Három eset lehetséges. Vagy nem is volt különbség a kábelek közt csak bebeszélték maguknak, hogy az a legjobb, vagy volt különbség csak éppen nem az árban mutatkozott meg (ezen csodálkoznék), vagy vakok és gyengénlátók voltak a tesztelők (ezen is csodálkoznék).

Nem akarok vitát indítani, miattam aztán lehet különbség kábelek közt csak logikát nem látok benne. Nekem is van 5 fajta HDMI kábelem, igaz nem tudtam őket hot-swap módon cserélni, csak kikapcsolgatással de nem láttam különbséget. Pedig volt ősrégi pár100ft-os kábel is, meg párezer forintos szemmel láthatóan vastagabb és minőségibben elkészített nevesebb darab is.
    TV és Szgép között egy 15m-es 1.2-es HDMI kábelt használok ami 4k ft volt szállítással, gond nélkül viszi az 1080p-t hanggal együtt.

Aktív témák