Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • gban

    Közösségépítő

    válasz szp1 #25670 üzenetére

    Igen, közben valahogy megfejtettem, mert vissza tudtam venni 100-ról 50 Hz-re, tehát a tv 100-on ment, következésképp a bejövő lehet csak az 50.
    Csak nézegettem azért tovább még ma :)
    Gagyi DivX tök korrekt rajta, fociban fű icipicit mosódik csak, nem úgy mint az LCD-ken, játékosokon látszik a szám, eleve nem commander keen stílusúak, nem vártam ekkora különbséget.
    Direkt nézegettem a színeket, képélességet, illetve annak statikusságát, hát nagyon hálás vagyok itt mindenkinek, hogy nem PJ350 lett a választott, és nem is C430. Ég és föld, ami különösen akkor szembetűnő, ha itthon nézegetem, és összehasonlítom az áruházakban megejtett nézelődő körutak tapasztalataival. Igaz, sima C2-t akartam, nem tudom az ugyanilyen lett volna vagy gyengébb a tévéadásokkal, de nem bántam meg hogy U20 lett a vége, nem került sokkal többe.
    Tükröződés: kikapcsolva tényleg tükör, bekapcsolva is látni ha figyelem, de ha nem azt akarom látni, hogy mennyire tükröz, észre sem veszem, egyáltalán nem zavar.
    A Nat Geo HD adásai meg tényleg eszement jól mutatnak, azokat újra meg újra visszakapcsoltam, igaz azt sem tudom miről volt szó, nem azt figyeltem. :)
    Tehát összegzésképp, gyenge adásból is kihozza a maximumot, de jó anyaggal lesz csak igazán tökéletes, annál lehet igazán ámulni.
    És nekem csak egy U20 van, el lehet képzelni a komolyabb modellek tudását.
    Nem vagyok semmilyen területen elvakult márkafüggő, sőt, inkább az árat figyelem, de aki kétkedve fogadja a "csak a Panasonic" hozzáállást, higgye el, nem érzem túlzásnak, az alsóbb árszegmens modelljeinél legalábbis meggyőződtem róla.

    Postázást nem vállalok.

Aktív témák