Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz grabber #24412 üzenetére

    Hát, nem tudom. Nekem a TV-vásárlásnál eszembe nem jutna azt szempontként figyelembe venni, hogy "unalmas"-e a menüje. A Pana plazmám menüjét szerintem fél éve nem láttam. Minek turkáljak benne, ha tökéletesek a beállítások? Egyszer kell jól beállítani és kész!

    Tudás? Egy TV-nél mi a tudás szerinted? Mert szerintem egy TV-nél az a tudás, hogy makulátlan képminőséget ad. Ez a funkciója. Minden egyéb csak sallang.

    Most komolyan az a fő szempont, hogy tudjon lejátszani filmet egy külső HDD-ról? 15-20 eFt-ba kerül egy külső lejátszó, ami minden tekintetben veri a TV-kbe épített lejátszókat. Nekem nem érne annyit egy beépített lejátszó, hogy ezért a gyengébb képminőségű modellt válasszam, mikor minimális anyagi ráfordítással vehetek egy különb külső lejátszót, ami több fájlformátumot ismer, több funkciója van (ha már a látványos menüknél tartunk), jobb minőségű képet és hangot produkál és ha épp új fájlformátumok is jönnek, amelyeket már nem fog tudni kezelni, akkor egy laza mozdulattal kihajítható és lehet a helyére másikat, szépet, újat venni. Ezt egy belső lejátszóval nehezen teszi meg az ember, pláne, hogy az adott évi TV-modellekhez a következő évben már sehol nem lesz firmware-frissítés sem, úgyhogy a formátumkövetés is megy a levesbe.

    Persze elhiszem, hogy valaki ezt a pénzt is meg akarja spórolni, csak legyen vele tisztában, hogy hosszú távon nem feltétlenül kap többet, ellenben a képminőségbeli megalkuvás titkon mindig piszkálni fogja a csőrét. Tapasztalat.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák