Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
keszeg40
csendes tag
Szevassztok. igazából egy 50vt20-as tetszett meg nagyon és ti is jókat írtok róla , de az árkülönbség miatt érdeklődöm a samu PS50C7000 után , meg tudná nekem mondani valaki, hogy mi a különbség ez és a PS50C7000YWXXH között??
-
keszeg40
csendes tag
Szevassztok.
Egy ideje már olvasom a fórumot,látom van itt egy -két emberke aki komolyabban is ért a dolgokhoz.
Egy kis segítséget szeretnék kérni , nézegettem a VT20-ast, de az ára miatt nézegettem a samu PS50C7000YW-t ill. a PS50C7000 meg tudná valaki mondani, hoigy mi a különbség
a két samu között?? -
keszeg40
csendes tag
Boccs Bbéci , beírtam mégegyszer az üzenetemet egy kicsit benéztem a dolgot , azt hittem az első nem ment át, köszönöm a választ bár egy kicsit félreértettél, nem a samut akartam összeh. a pana-val .A pana eggyértelműen jobb . Az lett volna a kérdés, hogy a két samu között mi a különbség. Szivesen venném azt is ha leírnád a vbéleményedet erről a tévéről , mert sehol nem találok róla véleményt vagy tesztet a 7000 sorozatú plazmáról, mindenhol csak a LED lcd-ről írnak.
-
keszeg40
csendes tag
Az az igazság nem tudom, hogy a samunál mit jelentenek azok az utolsó betűk a neten 100e-t, de lehet, hogy azonkívűl semmit.Nekem is jobban tetszik a Pana Főleg azok után amit írtok róla, csak a két tv között van 200e.
-
keszeg40
csendes tag
Persze lehet, hogy a végén a két szék között a harmadikat választom és lessz egy 50G20-as.Ha már lecserélem az LG-t 50' alá nem szeretném adni
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest