Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • minas

    aktív tag

    válasz kdr730 #13154 üzenetére

    Egy biztos. Ez "aprócska" javítás és jónéhányan mégsem kapják meg esetleg az 5 év garit (akik ott vettek tv-t mostanában), vagy mondjuk itt sokunk sem, akik vettek, óriási botrány lesz belőle. Mellesleg a Panashopnál is így lett kitéve, vagyis május 21.-étől vásárolt.....
    A Panasonic sokkal többet fog bukni, mint amennyibe a kiterjesztett garancia kerülne neki.

    Mindenesetre ne károgjunk előre. Azért ez a netdepo ilyetén húzása komolytalan cégre vall, mégha valaki váltig állítja, hogy ez egy régi, megbízható cég. Ló**szt! Remélem aki ott vett, van egy mentése az korábbi dátum hirdetéséről. Ha probléma lenne, a netdepónak kinéz egy emberes GVH bírság.

    Naszóval egyébként meg tényleg mi az igazság ebben a garanciaügyben??? Azonfelül, hogy sokan úgy tudjuk, 21.-étől csak a regisztráció indul be és nem ehhez a dátumhoz kötött a vásárlás dátuma. Tulajdonképpen a Pana nem tette közzé a honlapján, így akár letagadható. Más kérdés, hogy ez mekkora bukta lenne neki hosszabb távon. Egy biztos. Ha rosszul alakulnak a dolgok, én panaszt teszek a Panasonic anyaközpontba is, ha netán az itthoni Pana megpróbálná elsunnyogni a dolgot.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák