Hirdetés
Aktív témák
-
shez
tag
Itt a Samsung oldala. Ez tekinthető mérvadónak garancia tekintetében. Persze biztosan vannak akciók, vagy lehet hogy az üzlet hoszabb ganaciát vállal.
A hivatalos garancia jelenleg TV esetén 36 hónap Samsung garancia: 24 hónap teljes körű + 12 hónap alkatrészgarancia a főbb alkatrészekre ami gyakorlatolag a panel és az "alaplap". -
gh9
csendes tag
"Panasonic TV 5 év garanciával."
Ez G20, ő meg egyértelműen S20-ról beszélt:
Pl. az 50S20E semmivel nem volt jobb képben, mint az 50C530. És ugyebár sok tízezer forint az árkülönbség, illetve az egy évvel több garancia (nálam ez is döntő szempont) is a Samsung javára szól..
Azt persze mondhatod, hogy ha neki a garancia ennyire fontos, akkor nézze meg a Pana G sorozatát, mert arra öt év garanciát adnak -- csak akkor mondd azt. :-)
-
kacsento
csendes tag
Sziaztok!
Tegnap megérkezett a Pna TX-P50X10Y készülékem.
Az első benyomásom az,hogy nem is annyira nagy,mint amennyire gondoltam.Én 2,5 m-ről nézem és bőven kell ekkora kép.Azaz aki teheti,tényleg inkább a nagyobb képméretet részesítse előnyben.Már egy sima tv adás is más értelmet nyer egy ekkora képátlónál.
Képminőségéről még nem nyilatkoznék,mert egyenlőre semmi normális összekötő kábellel nem rendelkezem.
Egy valami nem hagy nyugodni.
Minimálisan,de hallok valami ricegést a nézési távolságból.Ha közelebb megyek,akkor hallom,hogy a panel hátuljából jön.Nem hiszem,hogy tápzaj lenne,mert a panel tetején is hallom,vagyis az egész hátlapon.Ez a hang csak akkor hallatszik,ha képi megjelenítés is van,teljesen sötét képnél(pl. másik bemenet választás) nem hallani semmit.Remélem ez normális.
Mondjuk 5-6 év hifizés kiélesítette a hallásomat,leet ezért zavar jobban a kelleténél. -
kacsento
csendes tag
Annyival kiegészíteném,hogy akkor is hallom ha pl csatornát váltok,de nem akkora intenzitással,mint amikor megjelenik a kép.
A tápzajt hogy lehet észrevenni? -
kacsento
csendes tag
Rákötöttem a laptopot sima PC kábelle.Betettem a Transformers 9GB-os mkv videót,és itt már azt mondom,hogy állati!!!Tudom hogy ennél már csak jobb lehet a képminőségem,de engem így is már lenyűgözött.Nagyon szép,telt színei vannak.
Maga a készülék meg egyszerűen gyönyörű.Egy igazi szobai dísz.
Tervezem majd egy WD TV HD médialejátszó beszerzését,amit HDMI kábellel összekötök és az lesz nekem a non-plusz-ultra. -
Agyzuzo
addikt
válasz DM-Fan #12343 üzenetére
Ezzel kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem...
(Végül egy Samsung LE46B550-es LCD-t vettem, mert zavart a plazmák vibrálása és játszani is szoktam rajta, nem akartam beégetni két hét alatt )A DVD lejátszómat (Pio DV-696AV) HDMI-n kötöttem össze vele és két féle felskálázási módot is tud az 576p-s megjelenítés mellett, a 720p-t és az 1080i-t. Ebben az esetben melyiket érdemesebb inkább választani? A TV-ben van amúgy egy ún. Film Mode, ez felel elvileg a deinterlace-ért, de túl sok hatását én nem látom, így kissé fésűs a kép, ezért most 720p-ben van. Illetve később tervezem majd lecserélni az erősítőm egy nagyobbra (Denon 3810 mondjuk), az is tud hardveresen felskálázni 1080p-re, érdemesebb lesz majd akkor a DVD-t először az erősítőbe kötni és úgy rá a TV-re? Vagy csodát ne várjak, mert a DVD az úgyis DVD marad?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
BBéci
legenda
Az S20-ra ugyanúgy 5 év garanciát adnak, de hajnalban nem volt kedvem sokat tökölni a linkeléssel, gondoltam képes kettőt kattintani a linken, akit más típus érdekel.
Itt van ni!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
Sziasztok!
Miután szépen rendbe raktam a kicsikét (P42G20) varázsütésre felhívott a UPC hogy "kihagyhatatlan" akció van, itt a tejjel-mézzel folyó kánaán, de ehhez set-up boxra lesz szükségem. (Fiber60+38 digi csatorna 9000 HUF)
Valahogy természetfeletti módon idegenkedem több távirányítótól (többek között a VieraLINK miatt is van Panám), és már a HDMI bemeneteim is elfogytak a TV-ről, ezért ez a megoldás kilőve.
Ellenben ott mosolyog a TV oldalán a CI csatlakozó, abba meg ugyebár belepasszolhat a UPC digi kártyája.
Sikerült valakinek így összekapcsolnia a TV-jét a UPC hálózattal? (az üzletkötő kiscsaj a második kérdéstől már a témát sem értette...)
-
kacsento
csendes tag
Azt szeretném kérdezni,hogy a bejáratásnál a gyári(legalábbis nálam ezek) értékek megfelelőek e a panel minél jobb karakterisztikájának elérése érdekében?
Értékek:
Kontraszt:42
Fényesség:0
Színtelítettség:30
Képélesség:5Nem piszkáltam,elvileg ezek a gyár által beállított értéket Normal módban.
Használhatom így,vagy változtassak valamin?Előre is köszönöm.
-
KTTech
veterán
válasz kacsento #12364 üzenetére
Én ilyen értékekkel használom, mióta meg van, tökéletes (közel 1000 óra van már benne, igaz a számláló mást mutat a fődarabcsere miatt). Néha Normál módról Mozira váltok, attól függően, mit követel meg a képtartalom
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
-
szp1
addikt
Vidanet digitális csomaggal van valakinek tapasztalata? A kártya működik a CI-ben?
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
-
szp1
addikt
válasz Liberator #12370 üzenetére
Nem. Ilyen árban szerintem jó ajánlat és még jól is néz ki. A 170k körüli induló árat ismertem, annyiért nem venném meg, de most elgondolkodtató.... .
Kövezzetek meg, de sajnos a Panák ebben az árkategóriában kicsit csúnyácskák nekem, a tavalyi modellek szebbek voltak.( persze a V, főleg a Z sorozat nem rossz...)A feleségem esztétikai igényeire is gondolnom kell.....
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
gyu666
csendes tag
válasz kacsento #12355 üzenetére
csa.
lesz is zaj....Főleg csenben, setétben...halkított állapotban...én is ezzel kinlodok...itt azt javasolták, aludjak, ahogy a csajom, akkor nem kell lehalkítani
Szóval cirip lesz...de egy jó HDMI kábel nagyon (!) sokat javít rajta !!!!! Én is ezért vettem drágább kábelt....És ha lesz pénzem, veszek még jobbat....és jobb tv-t is Mert kiderült, hogy a 37" es kicsi
De most PC-tuning van soronszóóóval HDMI.
[ Szerkesztve ]
-
minas
aktív tag
Talán számodra nem volt világos, de nem a neoPDP plazmárkról beszéltem.
Tudomásom szerint azokra volt/van akciószerűen 5 év garancia, a többire kettő alapesetben. A Samsungra három. Így értettem, hogy eggyel több. Amikor pedig 5 év garanciáról kezd el valaki szövegelni, talán célszerű lenne hozzátenni, hogy nem mindegyikre.
-
gyu666
csendes tag
bocs!...találtam:
http://www.2facecables.hu/content_hdmi_kabelek.html
...még valami... a juronicsben akció van...samu plazmák is....[ Szerkesztve ]
-
minas
aktív tag
Leját időlimit miatt kiegészítem a fentieket:
Az 5 év garancia - ha láttál is valahol S sorozatra - az egyenlőre nem hivatalos. Az, hogy egy-egy cég miért ír 5 év garanciát úgy a készülékhez, amiről jelenleg a Panasonic sem tud, nem tudom, de nem is érdekel. Ha a Panasonic megerősíti, akkor igen. Az mérvadó.
Miután vettem a fáradtságot és ma felhívtam a Panasonicot, ott megerősítették, hogy jelentleg NINCS! 5 év garanciakiterjesztés, de a közeljövőben (én már tudom mikor ) valószínüsíthető, sőt egyéb, nem NeoPDP modellekre is. De ez is akciószerű jelleggel lesz várhatóan. KTTech szerint is már van jelenleg, de én nem kívánnék hadakozni a Panasonic-kal., hogy most van, vagy nincs, miután megvettem. Majd ha ők hivatalosan közlik.
Lényeg a lényeg, jelenleg és általában helytálló az az állítás, hogy a Panasonicra 2 év, a Samsungra 3 év (2+1) garancia van. De nyugodtan verd a fejed a falba, ha jólesik
[ Szerkesztve ]
-
minas
aktív tag
Ha pedig valóban 5 év teljes körűre "emelik" a garanciát, akkor a mérleg nyelve ismért a Pana felé billen, ugyanis - ahogy azt írtam -, a garanciaidő számomra döntő lehet. És ez esetben az S20E szériát találtam számomra minden szempontból megfelelőnek.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nem mindegy, ki állja a plusz 3 év garanciaidő alatt esetlegesen felmerülő költségeket? A Videopart javítja, a többi nem számít. Az akkor is 5 év teljeskörű garancia, míg a Samunál csak kettő.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gyu666
csendes tag
csak kérdezem....kaphatnék szervízkódot ???....csak azt szeretném, hogy mennyit ment mááá plazmám...lehetne ???....off...ok...de akkoris.... volt már régebben...ok... nem találtam
gyöhet priviben is
köszi
TX-P37X10Y -
DM-Fan
nagyúr
Amikor tavaly 5 év garanciás akció volt, akkor maga a Panasonic kezdeményezte az akciót, meg lennék lepve, ha most ez másképp volna, márcsak azért is, mert egyik Panasonic-os ismerősöm maga mondta, hogy a Panasonic idén ismét fogja adni 5 éves garanciával a TV-it, mivel erősen megdobta az eladásokat tavaly is. Azt is mondta, hogy ez feltehetőleg nem egy hónapos időtartamú akció lesz, mint tavaly. Azon meg meg sem lepődnék, ha mondjuk az illető akivel beszéltél épp nem tudna az akcióról, mert ilyenre is volt már példa. Engem konkrétan pont múlt héten tájékoztatott félre egy dologgal kapcsolatban a Vodafone ügyfélszolgálat a 1270-es számon, majd két nappal később egy másik ügyintéző homlokegyenest az ellenkezőjéről tájékoztatott. Na, akkor most mi van? Egyébként meg teljesen mindegy, hogy ki adja az 5 év garanciát, maga a gyártó, vagy az üzlet. Ha megbízható (és a süllyesztőben nem eltűnő - pl. multi) üzletről van szó, akkor is jól jársz az 5 éves garanciával, mert nem Te fizeted a javítást. De teljesen mindegy, mert aki idegenkedik a bolti garanciától, az úgyis fog tudni idén venni hivatalos 5 év Panasonic garanciával TV-t.
Még úgy hozzátenném, hogy aki azért vesz egy gyengébb TV-t a jobb helyett, mert a gyengébbre több garancia van, az az ő baja.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kacsento #12355 üzenetére
A cicergés teljesen normális ennél a szériánál, egyébként azért hallod a panel tetejénél is, mert pont ott van a tápegység is, de amúgy az elektronika is cicereghet picit, nemcsak a táp, emiatt ne fájjon a fejed. Sajnos ez a tavalyi szériáknál jobban megvan, nálam például semmi hangja a TV-nek.
A sötétebb képeknél azért hallasz kisebb cicergést, mert leesik a TV teljesítményfelvétele, mivel nem kell annyira izzítani a panelben levő gázt, ezért a tápzaj is csendesedik.
A "Normál" beállítás értékei teljesen rendben vannak, nyugodtan járathatod azon a bejáratási időszakban is a TV-t.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Agyzuzo #12359 üzenetére
Ugyanilyen lejátszóm van, a 720p lesz a legmegfelelőbb beállítás. Sajnos azt kell mondjam, hogy ilyen szempontból rosszul döntöttél, hogy LCD-t választottál, azon az SD képanyag sosem lesz olyan minőségű, mint egy plazmán, szóval tényleg nem szabad csodákat várni. Ezen az 1080p sem igazán fog segíteni, a DVD natív felbontása attól már igen távol esik, és ugye a részlet attól nem lesz több, hogy 1080p-ben hajtod a lejátszót.
Get Moded!
-
KTTech
veterán
Én ezt elég egyértelműnek látom:
Panasonic VIERA Televíziók ismét 5 év teljeskörű garanciával!
Ha 2010. áprils 22. és 2010. július 10. között Panasonic VIERA televíziót vásárol, akkor most 5 év teljeskörű garanciával ajándékozzuk meg!
Ezzel az akcióval kívánjuk felhívni figyelmét a Panasonic termékek kitűnő minőségére és megbízhatóságára.Az 5 éves garancia igénybevételének menete, feltételei:
1, Fontos, hogy őrizze meg a vásárlást igazoló számlát!
2, Hívja fel a 06-1-382-60-60 -as telefonszámot, és kollégánk regisztrálja adatait.
3, Ezt követően küldje be a kitöltött jótállási jegyet és a számla olvasható másolatát postán (Panasonic South-East Europe Kft , Budapest, 1117, Neumann János u. 1), faxon (06-1-382-60-66) vagy beszkennelve a következő e-mail címre: 5evgarancia@eu.panasonic.com
4, Regisztrációt 2010. július 31-ig fogadunk el!
5, A regisztráció után postai úton egy egyedi azonosítóval ellátott kártyát (jótállási jegyet) kap, amely igazolja az 5 éves garanciát.
6, A számla, a pán-európai és a kiterjesztett jótállási jegy bemutatása ellenében élhet garanciális javítási igénnyel a 2. - 5. év időtartamban.
7, Az akcióban csak a Panasonic South-East Europe Kft. hivatalos, szerződéses viszonteladói hálózata által eladott, Magyarországon vásárolt televíziók szerepelnek.
8, Adatait a jótállás céljából rögzítjük, az adatkezelési törvénynek megfelelően.www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
kacsento
csendes tag
Köszönöm minden fórumtársnak és főleg neked DM-Fan,hogy megerősítettetek a választásban,és sok mindenben felvilágosítottatok!Nagyon meg vagyok elégedve a tv-vel,és eddig még nem is láttam az igazi erényeit,de már most meggyőzött!
Természetesen lesznek még kérdéseim:-)
-
KTTech
veterán
válasz kacsento #12383 üzenetére
Jó TV, ezt már csak egy 50G20-ra cserélném le (bár, 58-asnak vagy 65-ösnek jobban örülnék)
Most épp olcsó, de jó szünetmentest vadászok, úgy tűnik a hálózatom nem túl stabil, pillanatnyi kimaradások vannak
Mondjuk még 2-3 hét és költözök, szóval lehet, hogy ez a gond magától megoldódik
-
kacsento
csendes tag
Ez az 5 év gari minden pana plazmára vonatkozik,vagy csak a NeoPDP panelesekre.
Mert akkor én is igényelhetem a garancia kiterjesztést? -
-
atesz999
tag
Tiszteletem!
Azt szeretném kérdezni a tisztelt plazma tulajoktól, hogy ez a ghost dolog, ez kb mennyi idő után jelentkezik? Úgy értem,hogy ha egy statikus kép van a képernyőn mondjuk 1 óráig, akkor már jelentkezik a ghost? Vagy csak 2 óra elteltével? És kb mennyi ideig van jelen a ghost-ja egy két órás statikus képnek?1-2 perc? vagy akár 10 perc is lehet? Jó,persze gondolom ez márkától függ. Egy két konkrétabb értékeket ha tudnátok írni, örülnék neki,mert plazmán gondolkozom, hogy jó lenne már lecserélni a régi 20 éves CRT kocka tévét
Más:
Néztem gépen egy-két DVD-t, meg mkv filmet. A gond az ,hogy ugye alul felül van az a fekete csík ezeknél a filmeknél, azt nem tudom,hogy mindegyiknél van-e. De ezek a filmek a Plazmán is így jelennek meg? Mert akkor azt a fekete területet a TV ugyebár nem használja,és hát hosszabb idő után nem akarom,hogy gondot okozzon. Erre nincs valami megoldás,hogy azokat a fekete csíkokat "kidobni" a filmből?
Köszi a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz atesz999 #12390 üzenetére
A fekete csíkok szélesvásznú filmeknél ugyanúgy lesznek, sőt, a hagyományos 4:3 képaránynál is (hacsak szét nem húzod, bele nem nagyítasz), de ez nem okoz gondot. Tapasztalat: Gyűrűhordozós film kibővített változata szélesvásznú HD verziója nem okoz gondot egy belépő szintű Panának (pedig az 4:22 perc)...
Statikus kép pár perc alatt ghostot okoz, ami viszont nagyon gyorsan el is tűnik. A TV nem is enged 1 órányi statikus képtartalmat, mert hamarabb (kb. fél óra múlva) visszaveszi a fényerejét és kontrasztját, így is védve magát. De ez márkánként változik. A Pioneer csinált olyan tesztet, ahol 24 órán keresztül volt kint a képtartalom, ami 48 órányi egyéb (normál) tartalom nézésével teljesen el is tűnt. Ezt ma a Panasonic NeoPDP-kel valószínű meg lehet ismételni hiba nélkül, mivel azonos technológiára épülnek ma már (a Panasonic megvásárolta a Pioneer technológiáját és ötvözte a sajátjával, így jelenleg a legfejlettebb paneleket tudják szállítani TV-ikben).
-
Wolfan
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak passzívan olvasgattam, de most szeretném megköszönni azt a rengeteg hasznos információt amit kaptam tőletek ezen a fórumon.
A mai napon illetve most már tegnap, elhatároztam, hogy 2 év töprengés után ( pl.: hogy lcd vagy plazma, stb. ) lecserélem a jó öreg Lg 72cm-es hagyományos tv-met egy Panasonic 46" G20-as plazmára.
Ha esetleg segítek ezzel valakinek, még a mai napon megvásárolható ez a fajta tv a kecskeméti Euronics áruházban bruttó 260.699 Ft-ért.
Ráadásul ha jók az információim akkor erre már 5 év garancia is van.Igaz ehhez az árhoz ki kell váltani a Cetelem bank hitelkártyáját ami biztosítja a 21% kedvezményt, de ennek elbírálása megvan kb. 40 perc alatt és már használhatod is.
A tv sajnos nincs náluk raktáron, de ha most megrendeled és kifizeted, jövőhétre érkezni fog a panasonic nagykerbe és leszállítják még ezen a kedvezőbb áron.Ráadásul mivel szegedi vagyok egy hatalmas piros pont ennek az üzletnek amiért le is küldik ide a helyi boltjukba.
-
-
Integra
titán
válasz KTTech #12385 üzenetére
most, hogy kijönnek a VT szériás 3d plazmáik 65"-lal bezárólag, talán van esély sima V szériára is 65-ig
abban viszont nem vagyok biztos, hogy érdemes e nem 3d tv-t venni, miközben kezdenek ömleni a 3d-s anyagok hozzá.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
minas
aktív tag
válasz DM-Fan #12379 üzenetére
Én, és sok más mint "mezei ügyfél" nyilvánvalóan a vevőszolgálathoz fordulok, más lehetőségem nagyon nincs. Az egy dolog, hogy az tud-e valamiről, vagy sem, kénytelen vagyok ráhagyatkozni sajnos.
Jelen pillanatban én nem látom az 5 év garanciára való tájékoztatást pl. ott, ahol megvenném a tévét. Ott pedig nem fogok venni, ami számomra nem bizonyos valamilyen szinten, hogy 3-4-5 év múlva is létezni fog. Pontosan: nem mindegy, hogy ki adja a garanciát és a fedezetet. Ilyen cég tőlem adhat rá élettartam garanciát is. Nem érdekel.
Gyenge tv....hmmm...kinek mi számít annak. Nekem, mint egyszerű tvnéző embernek talán más számít gyengének, mint neked. Lehet, hogy te egy 50C530-ast gyengébbnek tartasz, mint egy 50S20E-t. Én hajlandó vagyok (részben kényszerből) kompromisszumot kötni a hd-pulldown tárgykörében, a többtízezer forinttal kedvezőbb vételár fejében. Számomra semmivel nem volt jobb képe a Panának, mint a Samsungnak ugyanolyan körülmények között, márpedig ez a legfontosabb egy ilyen készülék megvételénél. A vételt ezen felül persze befolyásolhatják más tényezők is. (pl. garancia, egyéb szolgáltatások, megbízhatóság, szervízháttér stb.) Tehát eredeti verzió szerint nekem nem biztos, hogy megér alapgaranciális feltételek mellett kb. 40-50 ezer forint többletet a Pana. Nyilván 5 év garancia döntően megváltoztathatja a véleményem. Szóval nem pusztán a garancia miatt vennék - ahogy te mondtad - "gyengébb" tv-t.
KTTech: Mivel nem tudom, hogy te milyen minőségben vagy Panasonic "bennfentes", megköszönném, ha belinkelnéd, hol olvasható "hivatalosan" az általad idézett szöveg. Ha valóban helytálló az állítás, akkor természetesen elfogadom és örülök, hiszen 5 év garancia nagy fegyvertény.
-
BBéci
legenda
Egyszer már leírtam, de megismétlem.
Ha egy bolt olyan garanciát ad, (pl. pánerurópai garancialevél) amit a márkaszervizben érvényesíthetsz, akkor nincs jelentősége annak, hogy a vásárlás másnapján megszűnik, becsődöl. Azokkal lehet gond, akik saját garanciát vállalnak, Ők a szürkeimportőrök, a javítást maguk intézik.Kizártnak tartom, hogy a 430-as Samsung képe akár megközelítse a Pana G20-at.
A tavalyi csúcsmodell B850-es valóban szuper darab, használtam bő 2 hónapig. Az alatta lévők egyértelműen szerényebb képességűek, ez nincs másképp az idei modelleknél sem. Talán a C8xxx C9xxx lehet összevethető a G20-szal.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kacsento
csendes tag
"7, Az akcióban csak a Panasonic South-East Europe Kft. hivatalos, szerződéses viszonteladói hálózata által eladott, Magyarországon vásárolt televíziók szerepelnek."
Már csak azt szeretném tudni,hogy ennek a kritériumnak megfelel az Ittveddmeg.hu internetes oldal?Kaptam hozzá paneuropai garanciát és számlát is.
-
minas
aktív tag
...Kizártnak tartom, hogy a 430-as Samsung képe akár megközelítse a Pana G20-at....
Írtam volna valahol ilyesmit e két készülékről? Tudtommal a 430-as egy HD Ready plazma, a másik meg egy full HD NeoPDP-s plazma. Ígyhát a megjegyzésed valóban rendkívüli éleslátást feltételez.
A garancia dologra meg térjünk vissza akkor, ha valaki alátámasztja a Panasonic hivatalos 5 éves garanciavállalását. Én olyan típus vagyok mindenben, aki alaposan utánaját bizonyos dolgoknak, hogy később a lehető legkisebb eséllyel érjen kellemetlen meglepetés.
Ha egy bolt akármennyi garanciárt ad elvileg (és a hivatalos forgalmazó partnereiként adnak kiterjesztett garanciát), azt nem tudom készpénznek venni, ameddig a forgalmazó meg nem erősíti, pláne, ha cáfolja. Ezért várok tehát "bizonyítékra". Ha meglesz, akkor elfogadom a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest