Hirdetés
Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz DM-Fan #12003 üzenetére
Magát a Panasonicot azért nem nevezném a "legjobb gyártó"-nak, csupán ebben a szegmensben neki van a legtöbb fejlesztése.Nem a Philips gyártotta a legjobb kazettás magnókat és nem a JVC a legjobb VHS lejátszót, csak a Sony a legjobb MD-t , de ez más tészta.
A javítás számomra igen fontos, mert ezzel foglalkozom, tehát nem kerül pénzbe az alkatrész viszont annál többe. Pl.: míg egy gyári LG távszab 3e addig a Pana 15! Nem mindegy! A Pana sem hozza már a régi minőségét amikor még mindent japánban gyártottak, tehát igenis oda kell figyelni, hogy később meglehet- e javítani a készüléket vagy olcsóbb kidobni.
Tudom, hogy Pana rajongó vagy és tisztellek is érte, de engem jobban érdekel, hogy mi van a készülékekben és azt később meg is lehet javítani. Nekem is volt több Pana videóm (csak Alu mechanikás!), TV-m, walkman-em, deck-em és szerettem is őket mégis Samsung TV-t vettem utoljára , mert a Pana utolsó szériás crt-i vagy nagyon gyengék voltak vagy nem is mertek sajátot rakni a tv-ikbe. A samu viszont szebb is volt , 3 évet is adott, többet is tudott, de drágább is volt.
Biztos, hogy az a Pana jobban megéri az árát mint az LG? Vagy csak a Pana-fan beszél belőled?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest