-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
-
Nayrobi
őstag
válasz Nayrobi #179452 üzenetére
PlayStation Store January Sale
Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt, ez a link a storeba mutat, a korábbi a blogra. 1579 cím, kvázi minden akciós, hehe.
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
Reggel hazaérek csemegézek is a választékban. Még nagyon üres az az 1 Terrabyte.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok, a Call of Duty Ww2 játék multijában lehet még élet? Főként Team Deathmatch érdekelne, mert az a kedvenc játékmódom."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkaszálták a Star Child VR játékot.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Nayrobi #179460 üzenetére
Hivatalos infó még nincs róla sajnos.
Más:
ANTHEM | 25 Minutes of New Stronghold Gameplay - Interceptor, Storm & Colossus
Live-Die-Respawn
-
Deck
titán
Dirt 4 vélemények, tapasztalatok?
PS5
-
nagyúr
Sziasztok!
Sziasztok Spyro™ + Crash Remastered Game Bundle megér 14,9 ezerFt-ot?
Vagy inkább külön vegyem meg a Spyro™ Reignited Trilogy-t és Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy-t.
7 és 10 éves gyerekeknek lenne.
Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy a Gran Turismo Sport 5.990,Ft-ért jó ár-e?
Köszönöm
Szerk: most látom, hogy a Spyro + Bandicoot csomagban ugyanaz van, mint a két játék külön. Akkor gondolom csomagban érdemesebb megvenni. A kérdés csak az, hogy megéri-e a gyerkőcöknek, vagy ők már nagyok ehhez?
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz BoneDragon #179463 üzenetére
Engem érdekelne... de nem akarok spájzolni. Olyan backlogom van, hogy a Ps5 megjelenése után 3 évvel is ezeket fogom játszani!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Woodslave
félisten
válasz Nayrobi #179453 üzenetére
ez csak az angolra? Mert ránéztem a magyarra ott semmi.
Valaki el tudja magyarázni egy ilyen hülyének mint én mi ez a régióváltás storeban? Ha mondjuk van egy lemezes pókemberem magyar, a magyar storeban 10k a dlc (csak mondom) az angolban meg 5k akkor váltok angolra és működik? Vagy váltok és nem működik csak ha angol store-s a pókemberem is. És így lehet angol játékom meg magyar store-s játékom ugyanazon a fiókon?
Vagy ezt már leírták és nem vettem észre
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Deck
titán
Destiny 2-höz érdemes megvenni a Forsakent?
PS5
-
hombre[EU]
veterán
válasz Jim74 #179464 üzenetére
Jelenleg olcsóbban nem jutsz hozzá maximum használt lemezen.
A GTS-ért korrekt ár, de elōtte olvass utána mit jelent a Sport a címében, ez kōkemény versenyjáték aminek a lényege az online. Offline tartalom is van, de kevesebb,mint pl egy Forzában, ez nem arcade fun
Illetve készítsd fel a netet,mert a megjelenés óta szerintem min 20gb update már jöttLife, Uh, Finds A Way
-
hitvanyalak
senior tag
válasz oriic #179461 üzenetére
A játékközvetítők miért rángatják a játékban a kamerát ? Ez a kardozós DVMC harc eléggé lelombozott. Azt hittem itt valami komoly páncélozott hadviselés lesz...Bár biztos velem van a baj,nekem a Destiní 2 -ben is sokkot okozott, hogy tűzangyallá válok az a kombó :/
#179441) Xaels Nagyon örülök, hogy jön PS-re is a Control.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #179477 üzenetére
Köszönöm. A GT-ból van sima, meg sport?
Horizon nem jön szóba, mert PS-em van[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #179480 üzenetére
Köszi Már megijedtem, hogy nem jót vettem.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz ViharVadász #179457 üzenetére
Igen, CoD: WWII multiban van még élet, szerintem a TDM (meg a DOM) fog legkésőbb kihalni.
-
BoneDragon
veterán
4790 most a Horizon. Volt már ennyire olcsó? Abból inkább a Complete Editiont érdemes?
-
őstag
Moss-t érdemes megvenni? Nagyon jókat olvastam róla de hátha valaki innen megtudja erősíteni az infókat.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
NoOne1976
őstag
válasz BoneDragon #179484 üzenetére
Ez az ár hogy jön ki? Mert nekem 5990-et ír, -10%ps plus esetén.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintem alapmű.Anno ennyiért vettem én is storeban.Alapjáték mehet először, ha tetszik, akkor akcióban megveheted a kieget is.Akár egyben is veheted, ez csak rajtad múlik.
-
.LnB
titán
Besz*rás, a Nier még most sincs leakciózva.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
@rglaaf
veterán
Tegnap jött valami frissítés pók hoz lehet tudni mi van benne?
PSN:BiZzare_0 ️
-
ProEvoFan
nagyúr
-
hitvanyalak
senior tag
Többet is megér. Én a complete-et vettem meg, kb 35 órám van benne, nem vagyok nagyon trófeagyűjtős, meg gyűjtögetős, ami szembe jön, azt összeszedem. Még a fővonalból is van bőven, a Frozen közelében sem járok
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
.LnB
titán
válasz hitvanyalak #179493 üzenetére
Tuti nem, a psprice se jelzi.Októberben volt akciós legutóbb.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Kipróbáltuk a héten a Knowledge is Power-t. Nagyon tetszik, nagyon szórakoztató.
Most betettem a kosárba még két PlayLink-kes játékot. Szeretném kérni a véleményeteket, tapasztalatotokat róluk mielőtt megvenném.
FRANTICS - Ebbe a videók alapján van sok minden, de nem áll össze a kép. Jó ez?
Hidden Agenda - Ezt jó ketten is játszani? Gondoltam menyasszonyommal végigtoljuk.Köszi.
-
F-ECT$
titán
Még csak 1 játékom van (RDR2), illetve néhányat kaptam kölcsön lemezen (Detroit, Spideman, GoW), így lassan be kell szereznem párat, hogy legyen mivel játszanom. Látom sokan vesznek store-ból játékot, de ez nem "pénzkidobás" ha nem nagyon veszed elő 1-nél többször az adott játékot? Azaz megveszed lemezesen, végigjátszod, aztán eladod pár ezer bukóval, ehhez képest a store-ost nem tudod eladni, hiába nem játszol már vele, nem? Vagy vannak akkora akciók a store-on, ami már nem sokkal több, mint amennyit egy lemezes kanyaron buknál? Láttam már 1-2-3e Ft-ért is játékokat, azokat gondolom már érdemesebb store-on megvenni, de az ilyen 8-10e Ft-os játékok esetén még jobb a lemezes megoldás, nem? (Főleg ha nem gyűjtögetős fajta az ember.)
Dive ever, work never.
-
Woodslave
félisten
válasz F-ECT$ #179497 üzenetére
én is friss hús vagyok, vettem lemezes meg store-s játékot. Mondjuk mindegyiket akkor veszem ha nagyon akciósan megkapom. De akkor nem érdekel hogy store vagy nem, 3000-es játéknál megfizetem úgymond az élményt. Vagy amit tudom hogy nem feltétlenül adok el, vagy valszeg nagyon nagy bukóval tudnám (FIFA) és nagyon kellett a gyereknek az store. GTA5 4500-ért store stb.
De persze abban igazad van, hogy a lemezessel jobban jössz ki anyagilag ha nem akarod a polcon porosodva látni utána
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
NyMRooD
őstag
Bocsi, hogy ide és nem a topikjába, de az érdekelne, hogy az MGSV: The Definitive Experience-t megéri megvenni a dlc-k miatt 2.490 Ft-ért? Az alapjáték megvan (ps+-ból), a Ground Zeros pedig csak 890 Ft külön, szóval 1600 Ft többletbe kerülne a 36 dlc amik között elvileg van 2 extra küldetés is, de nem tudom, hogy mennyire kapcsolódnak a sztorihoz és ha jól látom, minden más csak kozmetika.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hombre[EU]
veterán
válasz F-ECT$ #179497 üzenetére
Ha store-on veszed akkor viheted magaddal ps5-re (90% a BC) míg a lemezest egyáltalán nem biztos. Ahogy neked jobb úgy csináld. Van aki csak online vesz, van aki lemezen,akár használtan és eladja, én pl lemezen veszem,de megtartom ill cserélgetjük egymás között(család,barátok,munkahely). Én még olyannal nem találkoztam,hogy store-on olcsóbb lenne,mint a dobozos, de pl. kényelmesebb letölteni
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest