-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
felixo
őstag
válasz MrPeekaboo #179748 üzenetére
Ohhh ... ezer hála. Ez volt a gond. Reggel óta ezzel szívtam. Köszi.
Redmi Note 9
-
felixo
őstag
Storeban rengeteg akció van. Szerintetek miket érdemes behúzni ?
Redmi Note 9
-
MODERÁTOR
válasz Tyler Durden #179742 üzenetére
Azt hiszem talán Rangerfox is... azt tudom, hogy annyira dicsérték, hogy meg kellett vennem egy gyönyörű limited-et Sajnos még nem játszottam vele.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Deck
titán
Detroidba mi kell ahoz, hogy mindenki túlélje? Tudja valaki?
PS5
-
gyuromoj
veterán
Na 6,5 óra alatt lepörgettem az Uncharted The Lost Legacy-t. Azt kell hogy mondjam, nálam ez is megütötte azt a mércét, amit a ND felállított eddig. Jó páros volt Chloe és Nadine, de
Sam-et is jó ötlet volt szerepeltetni.
Remélem nem kukázzák végleg a sorozatot, mert nálam nagyon betaláltak vele. TLoU2 után meglephetnének egy új résszel.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
marilllyo
veterán
Megvettem az FC5-öt... Elsősorban a Marsos dlc-je érdekelt. Hát.. jó nagy csalódás volt.
Egy rövid kis csőjáték szerű horror-scifi kampány lehetett volna belőle.. Vagy bármi. De ebben a DLC semmi másról nem szól, minthogy adótornyokat kapcsolsz be. Kb mint az egész FC széria. Ez kicsit már nevetséges...
Pedig a grafika meg a setting jó lenne.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
headhunter86
senior tag
Lepörgött 80 óra után (hard modeban) a Horizon Zero Dawn Completed Edition stáblistája. Majd ez után azt az érdekességet vettem észre, hogy újra van aktív küldetésem, nevezetesen az utolsó. Ez most valami bug? Ilyenkor main questnek nem kellene már lennie.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz headhunter86 #179763 üzenetére
Nem! Azt újra és újra megcsinálhatod. Farmolhatod az xp-t vagy a trófeákat vele. Nincs különösebb jelentősége.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
bigrob
őstag
válasz hombre[EU] #179728 üzenetére
Szerintetek lesz esély rá, hogy ezekből valamit hozzácsapnak jövőre is a havi ingyenesekhez?
BF alatt csatlakoztam és kb szeptemberig csomó cím volt ami érdekelt volna...Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
luigi106
tag
Lecseréltem a HDD-t egy nagyobbra. Most másolom vissza a digitális tartalmakat. A GTS jó sokáig el fog tartani ahogy nézem. Szerintetek érdemes közben másnak is elindítani a letöltését, esetleg többet is, gyorsabban végzek? Mert a sávszélességem engedné. Tapasztalat esetleg valakinek van ezzel?
-
hombre[EU]
veterán
It's happening nagyon remélem,hogy Q3,max Q4-ben jön
Life, Uh, Finds A Way
-
nagyúr
válasz Willhunting #179755 üzenetére
Köszönöm az alza-s linket. 4 db 3100 Ft-os játékot meg is rendeltem
-
felixo
őstag
Köszi a válaszokat. Bevallom, elég bénán megy nekem a játék (Plants vs Zombies GW2). Rohadtul nem megy még a kontroller irányítás, soha nem volt még konzolom. Tudnátok olyan játékot ajánlani, ami egyszerűbb és bele tudnék lendülni ?
Redmi Note 9
-
gyuromoj
veterán
-
penge111
addikt
válasz Tyler Durden #179742 üzenetére
Nyugodtan vedd meg, az év Jrpgje, ha szereted a körökre osztott jrpgt, csodálatos, meseszerű grafikát, akkor ne nagyon vacilálj rajta. Történet a szokásos, sablonos. Közel 100 órát is bele lehet tolni. Igazán nagy újdonság nincs benne, de ami benne van az profin van megcsinálva. A DQ XI egy klasszikus jrpg minden elemét hozza maximálisan.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Chris Kiki
senior tag
Áruljátok el mi abban a buli, hogy a HA-on drágábban árulnak egy használt (esetleg új) játékot, mint amennyiért az üzletben megveszem? Ezek nem néznek árukeresőt/árgépet
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
seniman
veterán
válasz Chris Kiki #179784 üzenetére
De,csak madárvadászaton vannak.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Chris Kiki
senior tag
válasz seniman #179786 üzenetére
Visszakanyarodva oda, ahonnan nekem ez a kérdés elindult, A DQ sorozat kedvencem volt DS-en. Melyiket érdemesebb megvenni?
Edition of Light
vagy a Store-os akciós változatot? Mi a különbség?Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Bétaville
senior tag
válasz hombre[EU] #179788 üzenetére
Nem szeretem a verekedős játékokat.
Amúgy szép game.iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Gyors segítséget kérhetek?
Régen nem volt használva a ps, és nem ismeri fel a kontrollereket, ami nem furcsa.
DE.
Rádugom usb-n nyomom a bekapcsológombot, és csak villog a kontroller fénye, nem reagál rá, nem párosítja össze.Mit tudok vele kezdeni? Töltsek fel teljesen?
-
Jazz^
tag
Srácok, Persona 5-tel van valakinek tapasztalata? Most jó árban van, de kellene egy lökés még.
Ugye "időkorlát" van a játékban, mennyire zavaró? Nem siettet túlságosan, lehet nyugis tempóban haladni? Illetve mennyire grindolós?
-
Gigicuci
senior tag
Hát pusztító mennyiségű játék lett leárazva, kb. 3 óra volt átrágni magam a kínálaton, végül a következő csomagot vettem meg, hátha ezzel kedvet csinálok másnak is.
1. SteamWorld Heist - állítólag oldalnézetes XCOM klón.
2. Owlboy - Csodával határos pixelmese, ahogy az ipon teszt írja.
3. South Park: The Stick of Truth - ez eddig nem tudom miért maradt ki, de a traileren is nagyon jót nevettem, úgyhogy behúztam.
4. Rabi-Ribi - ez a fekete ló, bullet hell+RPG+2d platformer. Külön-külön mindegyiket szeretem, egyben muszáj kipróbálnom, régóta terveztem és most végre akciós lett. Kíváncsi vagyok rá.
Ha van valakinek tippje, szívesen olvasnám azt is. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz Jazz^ #179794 üzenetére
Szia, én kipörgettem anno a P5-öt. Megadom neked azzal a kezdő lökést, hogy a ps4 generáció legjobb jrpgje. Mondom ezt bátran úgy, hogy több mint 50 rpg, jrpg van a hátam mögött. Ahhoz, hogy végigvidd semmi grind nem kell, nyugisan meg tudod csinálni a főküldiket határidőre. Maga a játék, egy művészeti alkotással is felér a dizájn szempontjából. Sztori, karakterek, grafika, zene egyszerűen zseniális. Egy szimpla végigjátszás azonban minimum 90 óra, sokakat ez elriaszt, én imádom ha tartalmas egy játék. Szóval ha szereted a jrpgket nem fogsz a P5-ben csalódni garantálom, 90-95% adtak neki mindenütt nem véletlen
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
nagyúr
Sziasztok!
Family managment menüben szerettem volna hozzáadni a fiamat és a lányomat. A fiam 9 éves, a lányom pedig 6 múlt.
A fiamnak simán létrehozta a PSN fiókot, de a lányomnál azt írta, hogy nincs meg a minimum életkora PSN fiók létrehozáshoz.
Van minimális életkor PSN fiók létrehozásához?Ha igen, akkor hogy tudom megoldani, hogyha ketten is játszanak ugyanazzal a játékkal, akkor a saját játékállásaik külön el legyenek mentve?
Köszönöm a segítséget
Szerk.: közben megtaláltam, hogy 7 év a korhatár a PSN accounthoz, tehát ezért nem engedett a lányomnak fiókot létrehozni.
Viszont a játékmentésekre vonatkozó kérdésem még aktuális[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz Chris Kiki #179784 üzenetére
Ez egyáltalán nem igaz Bár kinek mi a sok,de nem ellensége senki a pénzének,és ez nem jótékonysági piactér (de vannak ingyen vihető cuccok is fent) sem bolhapiac,nyilván azok az userek akik most vesznek meg egy régebbi játékot de újonnan,nem fogják olcsón adni,hiába régi.Ráadásul a konzoloknál mindig a játék a pénznyelő nem az eszköz Bizonyos eladókkal jó cseréket is tudsz csinálni meglévő játékkal,érdeklödj,sokunk kompromisszum képes,lehet ami neked nem kell vagy meguntad másnak meg pont az kell
-
addikt
válasz hombre[EU] #179745 üzenetére
Köszi szépen, ez elég alaposnak tűnik. Imádom, a látvány is elég patika, szerintem ezt még behúzom a mostani kínálatból (:
Többieknek is thx a válaszokat
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest