- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Frissült a Telenor MyTV Otthon, és újra kompatibilis a tévéinkkel (legalábbis az én 7181-emet már annak mutatja).
Ráadásul jó is lett, végre normálisan használható, lehet hogy én is váltok mindigtv-ről erre.
-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
válasz HUNited #15353 üzenetére
Még azért hagy kívánnivalót maga után, pl. nem lehet a csatornákat rendezni, meg igazán beregisztrálhatná magát tv-inputként mint a play movies vagy a haystack tv... de biztató hogy fejlődik.
Egy hónapot azért beledobtam az alapcsomagba, meglátjuk a család hogy bírja a nehézségeket... az adás minősége a mindigtvnél jobb (főleg azok a csatornák, amik itt hd-k, ott meg nem), úgyhogy hátha elcsábulnak-- aka p3d3str1an
-
ftc
nagyúr
Na elkezdtem levelezni Philips supportal... utolsó napokban folyamatos fagyás, TV guide(EPG) folyamatosan fagy, lefagy indulás közben a TV, helymehgahtározást akarja folyamatossan bekapcsoltatni - de minek?
fekete képernyő a semmbiből.. elmegy a hang néha stb...
reklamálom UHD támogatás hiányát UHD tévén
-
amphenol
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget kérek : Philips 42PFH5609/88 ... de gondolom többire is igaz ..
Egyik csatornának az ikonjánál ( list menü ) jobb alsó sarkában megjelent
egy kis kulcs ... nem találom mit jelent
Ismerem a lakat , a csillag jelentését , de a kulcsot nem találom ... -
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
A TV amiről kérdezni szeretnélek titeket az a Philips 32phh4101/88
Digi a szolgáltató és a DVB-C-t kiválasztva sehogy sem tudom az összes csatornát behangoltatni vele (digitális).
Csak olyan opció van, hogy teljes. Illetve manuális. De gondolom ezt a Philips-nél sem gondolták komolyan hogy mind a 14x csatornának egyenként adom meg a frekvenciáját.Nincs meg legalább 10 adó, köztük az MTV 1, 2, PAX etc...
LG és Samsung TV-knél van olyan hogy hálózat és akkor mindent beolvas. Sajnos itt nincs ilyen. Mit tegyek? Vigyem vissza a boltba?
Mit javasolnátok? -
Jimy83
aktív tag
Udv ma vettem egy ilyen tv-t Philips 55PUH6101 .
Tudna valaki segiteni a szin beallitasokban?
Tobb oraja allitgatom de sehogy se az igazi, filmeknel a sotet reszeknel foleg.
Kosz. -
.kissnorbi.
csendes tag
Sziasztok!
Philips 55PUH6104 tv-ről vélemények? Pizzériába lenne kirakva, és az emagon most egész jó az ára.
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Adott egy Philips 40pfl8008s/12 tv, az eladó elmondása alapján nem mindig kapcsol be, és amikor bekapcsol, nem lehet kikapcsolni. Találkozott már valaki ilyennel? Szoftverfrissítés segíthet? -
ftc
nagyúr
válasz .:Kristian:. #15365 üzenetére
Alaplap vagy tápegység is lehet... nem olcsó a csere
-
törölt tag
válasz .:Kristian:. #15365 üzenetére
Nem valószínű, mert a frissítésekkel is voltak gondok, nem is ritkán, de próbálja meg az eladó maga. De mint ftc is mondja, komolyabb baj is lehet, így lutri lenne megvenni.
-
BRETTDR
újonc
Üdv!!
Tudja valaki,hogy hogyan lehet automata hangolást csinálni,egy Philips p21 32pw8807/12-es,készüléken???
A menűben nem találok hangolási pontot!!
Se kézit,se automatát!!
Köszönöm. -
.:Kristian:.
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Így hanyagolom. -
nrbx
tag
hello, a PFT4101-es tipussal van valakinek tapasztalata? Ami a tudast, csatlakozokat illeti ez is eleg lenne eppen, a nem kitolt labak miatt konnyebben el is tudnam helyezni, csak tartok a gyenge kepminosegtol. 2016-os modellekbol a PUS65x1 alatt melyik tipus ajanlott? Akinek ez (PUS65x1) van, mennyire elegedett vele? A PUS64x1 csak annyival tud kevesebbet, hogy nem 100Hz-es a panel?
40-43-as meretrol lenne szo. -
hallerlaller
addikt
ahoy!
49PUS6561 típus van itt valakinek? Vélemények? Frissítés? Újra megvenné?
kösz a válaszokat.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
allein
addikt
válasz hallerlaller #15371 üzenetére
Szia. Nekem pont ez a típus van, méretben is ugyanaz. Nekem a legfontosabb tényező a 3 oldalas ambilight, szerintem nagyon sokat dob rajta. 4K meg minden rá van kötve egy Dune HD Solo Lite 4K lejátszó de a filmek nem tudtak meggyőzni. Egyelőre még mindig szívesebben filmezem a napaliban lévő OLED LG-n ami csak FULL HD.
Youtube, 4K videók viszont gyönyörűek. Volt már 1-2 frissítés, kicsit azt érzem, hogy belassúlt Újra megvenném-e? NEM.
Nem egy rossz készülék amúgy, de aki teheti 7. széria felett vásároljon TV készüléket.
ENNEK a készüléknek sokkal szebb képe van pincében pihen a 4K Philips dobozában
Nem tudom mit vennék inkább OLED Philips, valami új LG OLED vagy esetleg kivetítő. Nagyjából ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
válasz allein #15372 üzenetére
Leszűkült nekem már kettőre, Philips 49PUS6561 vagy Panasonic 50ex700, utóbbi VA paneles, hamarosan megnézem élőben boltban őket ha eljutok oda
oledeket nem is néztem, nem akarok kiadni tv-re ennél többet, ezeket is már sokallom kicsit.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
allein
addikt
válasz hallerlaller #15375 üzenetére
OLED teljesen más világ, ha már belekóstolsz, nem kell más de én Ambilight fan is vagyok, ezért filózom az új OLED Philipsen
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz hallerlaller #15375 üzenetére
Nekem pont Panasonic volt a Philips előtt. Az nekem jobb volt majdnem minden szempontból. Az ambilight nekem nagyon bejön! Emiatt váltottam csak.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
allein
addikt
válasz hallerlaller #15378 üzenetére
Jól néz ki, ez is egy megoldás lehet az ambilight helyett.
-
allein
addikt
válasz hallerlaller #15382 üzenetére
Jaaaa, bocsi nekem egy kicsit sok. Egy szóbában a 3 oldalas ambilight is qurva nagy fényt csinál, kellett egy pár amire megszoktam
-
oszy
veterán
válasz hallerlaller #15382 üzenetére
Igen. Erre céloztam, hogy nekem ez maximálisan megfelelne (csak két izzó).
-
oszy
veterán
válasz hallerlaller #15386 üzenetére
Wi-Fi! A tv-n belül lehet beállítani. Legalábbis nekem ott van a menüben.
-
oszy
veterán
válasz hallerlaller #15388 üzenetére
Sajnos nekem még nincs izzóm. Így a menü is inaktív. De ott tudod konfigurálni! Tervezem majd, csak annyit én nem vagyok hajlandó kiadni érte, mint amennyibe kerül.
-
Bazsi1987
őstag
Melyik tv-t ajánljátok ? Ami kell 4k hdr ambilight 49-55 col, film meg xbox x-hez kell majd😉 ja és legyen benne film és játék üzemmód 😉 olyan baráti áron gondoltam 😊
[ Szerkesztve ]
-
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Véleményetek érdekelne, 43" átmérőjű tévé ami tartalmaz 3D-t, két oldalas ambilight-ot, tudva a 4K is. Van ilyen még? PUS 7101/12 típust már nem forgalmazzák. Esetleg a 6000 szériában találok ilyet? Bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen veszek. 25 nm szobába kerülne elhelyezésre a készülék. Köszönöm.
J.M.
-
HUNited
őstag
válasz JokerMaffia #15393 üzenetére
PUS7101 sem 3D... Magasabb kategóriába kell nézelődni, ha ez a (szerintem) haszontalan funkció kell.
Nekem volt 3d tvm, Samsung. Bontatlan a 6 szemüvegből 4... vagy 3x használtam a bontottakat is.
-
ftc
nagyúr
válasz JokerMaffia #15396 üzenetére
Anddoidbol 2017-es modelleket csak
-
HUNited
őstag
válasz JokerMaffia #15396 üzenetére
ez egy több generációval régebbi modell lett volna.
nekem 7101 van, ez jó, de ahogy elnézem a 49 col a legkisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest