- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz molnarpeter #169901 üzenetére
Jól érted, már sajnos túllépte ha ennél is a 0,175 érvényes. De nem mutat semmi rosszat. Olyan 500 kilométerenként szokott regenerálni.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
válasz molnarpeter #169903 üzenetére
Jó hát nyilván egy új autóban minden érték nulla lesz
Az lenne ha durva ha abban is már lenne hamuA Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
-
válasz salesman #169911 üzenetére
Az első futóműve nagyon kényes az itteni utakra. Ezzel számolj. Igaz nekem nem ezzel a motorral volt, de imádtam Gazsit A 2003-s allroad 10 évvel később is igazi tank érzetét adta.
MOD
Helyileg merre is van az ótó?
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
bul07
nagyúr
2017.08.03. jött be az országba németből , óra állás akkor 244 016, legalábbis ennyit mutatott ami azért egy ilyen idős német kocsi esetén, talán
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
Még valami furcsaság, ellenőriztem az én kocsimnál is és ott nincs
[kép]
A lefoglalós rész, azt nem tudom mire vélni, mondott erről valamit a tulaj( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
aero.
veterán
válasz molnarpeter #169920 üzenetére
"A téves körözési információ azokat az autókat érintette, melyeket nem Magyarországon helyeztek újként forgalomba." ala tc, via belügyminisztérium
Úgy néz ki ezt még nem sikerült kijavítani
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz aero. #169921 üzenetére
Motorszám alapján körözés volt, más tészta. Saját import autó rendszám is úgy rémlik, hogy benne volt, aztán kikerült a körözés figyelmeztetés. Céges rendszámok esetén ott van a tulajdonjog fenntartva pénzintézet részére, stb, szerintem már korrektül működik
Persze a legjobb lenne hivatalban megjelenve a tulajjal tisztázni a helyzetet.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz aero. #169921 üzenetére
Az enyém se magyar igaz még 2016-ba lett behozva és ilyen rész nincs az enyémnél, lehet hogy nem minden ilyen kocsit érintett hiba
Na de akkor is érdekes
De én nem értek ilyenekhez simán lehet semmi is[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
salesman
őstag
válasz bul07 #169917 üzenetére
Hu b+, Te nagyon ott vagy a szeren! Köszönöm!
A rendszám milyen várost takarhat?
Urak, mindenkinek köszönöm a segítőszándékú hsz-eit, további infók, fotók a tulaj hazaérkezése után!
Nem akarok előre inni a medve...#169919) bul07
Köszi, ez nagyon fontos infó, nos erről majd jól kifaggatom a tulajt!!!!
[ Szerkesztve ]
Türűűűdrááá!
-
Reggie0
félisten
válasz bitpork #169914 üzenetére
Amugy en teljes fraszban voltam most a kocsival, hogy mi tortent, mert furan all a bal elso sarvedo elem es a motorhazteto, meg a bal elso lampanal. Aztan egy fel ora szarozas utan rajottem, hogy a motorhaztetot tarto gumibak a bal oldalon vagy 1mm-el kisebb, mint a jobb oldalon es ezert nem passzolnak a hezagok.
-
bul07
nagyúr
válasz molnarpeter #169929 üzenetére
Igen
Elméletileg egy ott dolgozó buszsofőr hozta be , öregeket szállít és akinek van megunt kocsija megveszi és behozza
Megtaláltam a holland tulajdonos kórházi belépőkártyáját, valószínűleg ott dolgozott, nem mai csirke a képen
[kép], [kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
diablo1984
veterán
válasz rob210 #169931 üzenetére
óhát ez természetes, ebben még akkor az EGR ment! Nálam mikor a 90 lovasnak lekerült a szívósor mindennel, annak is annyi korom volt a csőben, hogy a hüvelykujjam nem fért bele abba a csőbe! egy igazi szívás volt kitakarítani, hidegzsíróldó, kaparás, minden játszott, persze utána egy gyönyörű méretpontos lemezt kapott a technika a későbbi ilyen jellegű gondok elkerülése végett!
-
rob210
nagyúr
-
diablo1984
veterán
válasz rob210 #169934 üzenetére
igen, akkor átérzed a fájdalmamat, de vígasztaljon a tudat, hogy utána jobb lesz.
Faterék mostmár ex b4-es passat kombijának a motorjában minden gyári volt, sosem volt megbontva, fateréknál töltött 15 év alatt kapott 50e km várost vegytisztán, gondolhatod, hogy milyen lomha volt már szegény, egy szívósor takarítás arra is ráfért volna, tervben is volt, csak közben(bár nem volt hírdetve) megvették. Gondolkoztam rajta, hogy mi lenne ha, de még a terepjárójuk is az én kertemet díszíti és a volt b4-esem amin minden IS ki volt cserélve, azt is fillérekért lehetett ez előtt 5 évvel eladni, na ebben így 5. autóban nem láttam a fantáziát, mondom úgy, hogy szerettem a b4-es passat kombimat anno, pedig egy hálátlan k***a volt!
-
rob210
nagyúr
válasz diablo1984 #169935 üzenetére
De abban van hely.
Ez egy beetle. Mindent is szét kell szedni mire valamihez hozzáférsz.Renault power
-
rob210
nagyúr
-
-
negyedes
addikt
válasz CharlieDrop #169944 üzenetére
marmint telefonon ertekezek vele mikor vihetem.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
molnarpeter
nagyúr
válasz rob210 #169941 üzenetére
Múltkor bérelt fater egy furgont vidéken. Egyik tükörindex búra hiányzik, nem világít, ezt jelzendő gyorsabban kattog a relé. Össz a sofőr ajtó zárható kulccsal, utas belülről. Raktér tolóajtó nem használható, hátsók zárfüle kiszakítva. Vezető öv burkolat lóg, nem engedi kihúzni... A legjobbat sötétben vettem észre - a kiégett izzót jelző lámpa a műszerfalban egyszerűen fekete szigszalaggal lehetett orvosolva, mert egy pontban azért egyértelműen kiszűrődött a fénye
-
erdey_a
addikt
Sziasztok, adott egy Skoda Octavia II facelift (2010). Az utas oldali hátsó ajtó a távirányító gombnyomása után nem zár be, simán nyitható a kilinccsel.
Ha a zárás után kinyitom, akkor a beltér világítása nem kapcsol fel, tehát az autó úgy tudja, hogy az ajtó zárva van.
Ami biztos, hogy nem az ajtó zár ill. mikrokapcsoló a ludas, mert azt már kicseréltem, sajnos feleslegesen.
Találkoztatok már hasonló problémával, akár konszerntárs típusokon?
Mi lehet a gubanc?Vérboci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest