- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Brave_86 #163949 üzenetére
Miért közel azonos km-el eladóak? - Ahogy észre vettem, a használtautó piacon a választható óraállás a leggyakoribb extra.
negyedes: nem lepne meg, ha ugyanarról a kocsiról készültek volna a képek.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Mágus2 #163946 üzenetére
Kombit szeretnénk, az a legnagyobb "kínom".
A harmadikról te beszéltél le múltkor, ha jól rémlik, hogy se nem S-Line és nagyon fapad a hátsó kenyérgőzös tekerőkkel. (Tempomat sem lenne hátrány, mivel azért párszor bejárom az országot egy évben pályán, oda meg nem árt.)
Viszont küldök egy privátot, ha nem probléma.
bitpork
Valóban A4-A6 is érdekes lehet a sztoriban, de mindenképpen kombi, és lehetőleg kézi váltós.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Brave_86
aktív tag
válasz Brave_86 #163949 üzenetére
Nem lettem okosabb.
Elvileg magyar mind a 3, ha valóban 3 és nem 1db-ról van szó. (bár gyanús, mert a rendszámok sem szerepelnek a hirdetésben)
Már egy másik autó miatt írtam nekik, hogy küldjék el a rendszámot. Feleslegesen nem járkálnék. Ki is derült, hogy már 3 tulaja volt. -
SPeti1984
senior tag
Mennyire érdemes amúgy a WeltAuto-s ajánlatok között válogatni? Azt hallottam, hogy sok keveset futott típus van köztük amik sportolóknak szponzorációból odaadott autók illetve bérautók. Mondjuk Sportsvan max bérautó lehet, nem hinném hogy sportolónak olyat adnának. Igaz a bérautó sem jobb mert ott sem vigyáztak rá.
-
SPeti1984
senior tag
válasz CharlieDrop #163962 üzenetére
Úgy értettem, hogy mindig más vezeti, nem feltétlen vigyáznak rá akik bérbeveszik. Amiket néztem olyan 30-40 ezer km közötti futással vannak tehát elméletben sok szervíz előzmény nem lehet.
Pl ezt néztem:
[ Szerkesztve ]
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz Brave_86 #163959 üzenetére
Flottás autók.Folyamatosan veszik őket egy cégtől. Gondolom ügyfélkapun nézted a 3. tulajt, szerintem még nem pontos a teszt időszak alatt. Az én autómra is azt írta, hogy 3. tulajdonos, miközben a második voltam. Ha már volt 3 tulaj, gondolom van 2 eredetiség vizsgás kép is. Nem akarlak semmire rábeszélni, de én már voltam náluk, szerintem korrektek. Az autókat bárhova elviszik neked állapotfelmérésre.
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz SPeti1984 #163967 üzenetére
Lehet, viszont az még érdekes, hogy a mostani előtti 1.9 PD-mnek 6. tulajdonosa van, miközben én voltam a harmadik és nem volt hiteles. Elméletileg annál van, akinek eladtam 4. tulajnál és a eredetvizsgás képek is ezt igazolják. Ja, és csak akkor kerül a bank nevére az autó, ha lízinges.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz SPeti1984 #163963 üzenetére
dolgoztam ilyen helyen, maradjunk annyiba, hogy ha nem vmi putri helyen volt az autó, akkor ott az a fontos, hogy pöpec legyen, mert ha rossz valami, akkor mehet a csereautó, szóval mindig patika állapotban voltak az autók.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
simonjoe
őstag
válasz molnarpeter #163971 üzenetére
Peti!!
Nem tudtam a 7végén foglalkozni a Zügyünkkel, de rajta vagyok!Joe
-
tibi.234
tag
5n0181ba ez a cikkszamu reszecskeszuro jó cay 1.6crtdihez?
-
Promi
aktív tag
Hozzáértőktől kérdezem. Egy ilyen 2009-11 -es évjáratú dízel vagy esetleg benzines Audi Q5 3.0 TDI mennyire lenne betegágy úgy nagy általánosságban?
-
tibi.234
tag
5n0 131 765 is rajta van
-
tibi.234
tag
Nemtudom... 2.0 cr rs octaviaba volt elméletileg,
Cikkszam alapján írjak sok helyen is 1.6 cr caycba[ Szerkesztve ]
-
tibi.234
tag
Miért? Meretbe nem ugyanaz?
-
MODERÁTOR
Hölgyek-Urak!
Kérlek titeket hogy a topicban ne hirdessetek portékát/szolgáltatást/vemhes kismacskát, arra ott a HA. Ha valahogy fel akarod rá hívni a figyelmet, tedd be az aláírásodba.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest