- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Ez nem demagóg szöveg, ez a forgalmi VIZSGA lényege. Ha nem felel meg, bizonytalan, fél, akkor alkalmatlan. És igen, a plasztik lappal "jön a tudás" tekintve, hogy egész addig vissza kell tapsolni, amíg nem tud magabiztosan vezetni. Van akinél ez anyatejjel jön, van akinél 5 bukással, +100 óra vezetéssel.
Ez nem holmi moderátori jogkör, hogy ha hibázol, nincs nagy gond, hanem itt mondjuk életekről van szó.
" és hol a gyíkban gyakoroljon"
Mondjuk városban, ahol nem kell csak 50-nel mennie?
Alapvetően nem értem a lassú vezetőket. Városban, ahol sokkal több dolognak kell "megfelelniük", sokkal több tényezőre kell figyelni, ott normálisan tudnak haladni. Ám amint kiérnek városon kívül, ahol kvázi ész nélkül kell csak menni egyenesen, beáll náluk valami indokolatlan, földöntúli para.
Ezért kéne többet vezetniük mondjuk városban, hogy ezt leküzdjék.(#24150) fi:zi'k:
Trafinál ott a fényképp. Az alapján rendszerint eldönthető, hogy mi volt a forgalmi helyzet.
Az tény, hogy nehezebb kivitelezni az ellenőrzést, mint gyorshajtáskor. Feltehetően ebből csak egy újabb pénzbegyűjtési akció lenne a rendőrség oldaláról.
Egyébként ugyanezt csinálják a korlátozó táblák, amik a lassú járműveket kirekesztik.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
A Zéé
addikt
válasz aleister #24152 üzenetére
Országúton tök máshogy kell gondolkodni, mint városban, és szerintem nem veszélytelenebb, inkább máshogy veszélyes. Sőt, több balesetet, és csúnyábbakat láttam országúton, mint városban. Valakinek ez a máshogy gondolkodás jobban megy, valakinek nem, de ezen szerintem nem változtat az, hogy mennyit vezet városban. Persze vannak, akik alkalmatlanok a vezetésre, de azzal nem tudunk mit kezdeni. Ha stresszelünk rajta is ott lesznek, szóval az ilyeneken igyekszem nem sokat pörögni
Engem amúgy az a 3 hónap tanított meg igazán vezetni, amikor egy nyarat kisteherautón dolgoztam heti 1000-2000km közti vezetéssel, hiába volt már 5 éve jogsim.
És egészen addig én is lendületesen mentem, aztán amikor az ártatlannak tűnő, de zöttyös úton fel nem borult a kutyakajának szánt nyesedékes láda "torony", és véres trutymóban úszott az egész raktér. Akkor azért elgondolkodtam, hogy legközelebb Sümeg és Tapolca közt nem 100-al megyek, mert annyit még enged az út, hanem csak 70-el, mert akkor nem kell az út mellett kézzel összevakarni a szarokat, meg hazaérkezés után nem mindegy, hogy mészárlásnak néz ki a raktér takarítás, vagy csak átcsapatom slaggal 5 perc alatt.Just a simple Lineman...
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #24150 üzenetére
Kéretik ésszel olvasni
Te feltettel egy kérdést, én anélkül, hogy pro vagy kontra véleményt nyilvánítottam volna adtam egy választ.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz aleister #24152 üzenetére
Még sosem voltam a trafi másik oldalán (meg remélhetőleg egyiken sem), de ezeket a felvételeket egyenként kielemzik, hogy akkor most az ABC-123 rendszámú 1985-ös kockalada épp 2 hízót vitt át a másik faluba, így őket nem büntetjük meg mert a szerencsétlen kocsi csak 60-nal bírt menni?!
Lehet én képzelek keveset a hazai rend őreiről, de ez nem tűnik életszerűnek.Vagy mi van, ha az utánfutó vmi véletlen folytán lemarad a képekről? A nyálkás-csúszós utat hogyan állapítja meg kép alapján? Kiszámolja, hogy a fény beesési szöge alapján milyen tükröződésnek kell lennie az úton?
(#24154) Mercutio_
Kéretik ésszel válaszolni.Mint mondtam korábban, engem is qrvára szokott idegesíteni, de ettől még nem megyek bele olyan előzésekbe/manőverekbe, ami veszélyeztetne bárkit. Ez pontosan annak a sofőrnek is a felelőssége, aki a mazsola mögött hőbörög.
Szóval ez a kötelező mindenkinek a megengedett legnagyobb tempó, meg hogy büntessük őket, egyrészt nettó baromság, másrészt ésszerűen kivitelezhetetlen.Majd egyszer a messzi jövőben, amikor autonóm autók lesznek csak az utakon, talán működni fog. De akkor meg már nem lesz mit büntetni.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #24140 üzenetére
hu, de szep lehet, jo pihenest!
amugy meg Italian man went to malta.. ha meg nem ismerne a sarki pistabacsi se.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
aleister
veterán
Azért az jó móka lehetett.
Nyilván megpakolt kisteherrrel nem kell 100-zal száguldozni a kanyarokban. De azt megkérdezhetem, hogy a kanyar előtt miért nem lassítottál le?
Ez elég lesarkított példa volt. A probléma még mindig a személygépkocsival, normális viszonyok között totyogó autósokkal van.Ez igaz, amit a városon belüli, kívüli vezetésről írsz, de szerintem a 'város' sokkal neccesebb. Nézd meg a statisztikákat! Városon belül nagyságrendekkel több baleset történik. Kb ég s föld a különbség. Annyi, hogy ezek nagy része anyagi kár és kisebb személyi sérülés. Városon kívül meg ugye nagyobb esetben lesz súlyos következmény.
Nem látok ugyan a lassú sofőrök fejébe, de szerintem nem érzik az autót, nincs biztonságérzetük.(#2415et5) fi:zi'k:
Nem elemeznek ezek semmit. Ha reklamálsz, akkor esetleg ránézek. De egy gyorshajtás elég egyértelmű. A lassú hajtás ellenőrzés meg csak felvetés, tehát nincs rá kiforrott metódus. Ismétlem, ebből feltehetően egy bírságbeszerzési intézmény lenne, nem a közlekedést gördülékenyebbé tevő valami.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
addikt
Nem akarok nagyon beleszólni,de voltam London belvárosában pizzafutár,most Horvátországban vagyok,ahol a főút egy sikátor utca nagyágú és egyirányú.Transporterrel már nem is nagyon tudok befordulni.
Ha nem ismerem a terepet nem mehetek 100-al,mert ha hirtelen leszűkül az út vagy baromi nagy kátyú van,akkor ott rohadok meg 30 fokban és idegen helyen 5 órát is ott maradhatok anyagi kárral nem is beszélve vagy akár személyi sérüléssel.Ennyit nem ér meg.
Ez nem egy versenypálya ahol ismereded minden részét.Van ahol szarul van felfestve vagy lekopott.Van ahol nincs kitáblázva,van ahol a bokor eltakarja a táblát.Műszaki hibás a kocsi stb,ha valaki emiatt megy lassan,akkor nem zavar,mert KISZÁMÍTHATÓ-an viselkedik.Lassabban megy,neki így jó és legtöbbször oka is van rá(min 60 városon kívül).Most történt velem pár hete.Két fiatal srác egy Peugeot 206-ban,az M3-ason kifelé nem indexelt és sávot váltott.De nem egyet,hanem 2,5 sávot és én voltam a szélsőbe.A visszapilantó és a fal közé nem tettem volna be a lábam.A baromja meg nem nézett oldalra,csak nyomta neki és azt hitte ő a menő és a leggyorsabb csak én is a megengedett max sebességgel mentem egy nagyon régi de jó állapotú kocsival és nem számított rám.Inkább 100 lassú sofőr mint 1 barom,aki átjön a sávodba és összetör 6 kocsit az autópályán.
Ja és London,elég jól ismertem a terepet,de bizonyos szituációkban le kell lassítanom,mert annyi információt kell feldolgozni,nem okoz ez gondot,de ha nem figyelek mindenre,nem tudom előre eldönteni merre rántsam a kormányt ha lelép egy gyalogos... ilyesmi(balos vezetés,kátyú,taxi,gyalogos keresztbe,lámpa,kamera orwelli,fix traffipax,dugó utvonaltervezés...) viszont hirtelen nem ránthatok kormányt,inkább lassabban megyek.De ahol kevesebben vannak vagy este bátran megyek,mert fel tudok készülni hirtelen dolgokra.Nem az a jó söfőr,aki mindig sebességhatáron megy,hanem aki az útnak megfelelően
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz grabber #24159 üzenetére
.Nem az a jó söfőr,aki mindig sebességhatáron megy,hanem aki az útnak megfelelően
azt hiszem ezzel egy mondatban osszefoglaltad a dolog lenyeget!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
aleister
veterán
Egy őszinte, lírikus szerelmes dal.
(#24159) grabber
Városon kívülről volt szó.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
addikt
válasz aleister #24161 üzenetére
Városon kívül is vannak olyan szakaszok,ahol ha nem figyelsz vagy nem ismered megjárod.Szopatos kanyar,nagy hupli(egyik helyen ha meg van rakva a kocsi,felüt a bukkanó,emiatt csak 70-el megyek ott,ha valaki nem ismerei gumi,lengéscsillapító is tropára mehet.)
Tökmindegy amúgy,mert városon kívül sincs ideális út,mert az sem versenypálya bukótérrel -
-
aleister
veterán
válasz grabber #24162 üzenetére
Olvass vissza kérlek! Nem a hajtűkanyarokban, ónos esőben kullogókról volt szó, hanem az indokolatlanul 60-nal döcögőkről.
(#24163) Real_Necro
Volt idő, hogy meg tudtad állapítani, hogy ez most vicc, vagy komoly. Az a durva, hogy ezt ma már nem lehet.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
A Zéé
addikt
válasz aleister #24157 üzenetére
nem kanyarba volt. Ha kertek alatt mész Sümeg felől Tapolcára, elég vacak az út (legalábbis volt akkor) én meg még nem ismertem annyira azt a szakaszt, csak toltam neki az egyenesben. Olyan kátyú, ahol nem volt kitörve az aszfalt (szóval nem láttam előre), csak a külső kerék lejjebb került egy 10 centivel hirtelen. És ilyen szar piros ládákba volt, amiket kb fél centi kapcsol össze. Amúgy ezt a fajta ládát gyűlöltem, egymásra rakni is szarul lehet őket, borulékonyak is, meg egymásba se lehet rakni őket üresen. Ezek a ládák nem tolerálják a gyors vezetést, ezekkel muszáj volt lassan menni.
A kanyarokat azóta tisztelem amióta egy raklap száraz téglát leborítottam egy másik teherautóban... De ez az eset még nagyon friss jogsival volt Akkor még tényleg nem ismertem a kocsit se, meg magát a vezetést is csak felületesen.Just a simple Lineman...
-
m3ss
veterán
milyen vinyot erdemes venni? 2 v 4 tb-os kellene sztem. lehet csak backupolni fogok ra..kb csak az ar, megbizhatosag lenyeges, sebesseg nem.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #24155 üzenetére
Fussunk neki még egyszer : itt [link] az első mondatodra adtam egy konkrét választ, de egy szóval nem mondtam, hogy jogos lenne-e ha erre hivatkozva valakit leállít a rendőr, erre te közlöd, hogy hülyeség
Holott ez egy tény (mármint, hogy ilyen indok létezik) ez akár jó, akár nemiígy van.Kicsit ahhoz tudnám a szitut hasonlítani, mintha valaki megkerdezne, hogy "ugyan mi állíthatná meg az igazság bajnokát", mire közölnék vele, hogy Freddy kruger / a baltás gyilkos / a hegy /stb. és erre a kérdező fel lenne háborodva
Nem mondta senki, hogy ez igazságos, se azt, hogy úgy kell a kis pózőr g*cinek, csak egy tényszerű válasz hangzott elBalinov: El lehet viselni tavaly már voltunk, van pár kép a Flickr - en.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
Most vettem 3db 4-terás Seagate NAS HDD-t. Szeretem. Meg nálam (és cimboránál) már sok WD hullt meg (ja és hugomén is terem).. ezért nem akartam WD-t és abból is a RED-et.
Ha nem NAS-ba lesz, csak backup-ra egy külső házban a polcra, akkor vmi Barracuda Green.
Amúgy tökmindegy melyik márkát veszed, csak egyéb ne legyen.. de a két fő nagytól mindegyik jó.. fontosabb, hogy milyen csatornából, boltból veszed.. kb. hasonló arányban hullanak ezek.. Itt szerintem Debiben ahol én vagyok, szarul kezelik a WD-ket, azóta Pestről veszek (Seagate-et, gyerekkoromban is ezzel kezdtem) és beváltak. Green cuccot jó venni, ha nem tudod, mire kell. Hűvösebbek.
A munkagépemben pl. az SSD mellett egy 2TB-s Seagate Barracuda Green zümmög. Most 33 fokos már több órája.. és a ház néma. Az úgy elég jó sztem. Telibe hűti egy 12 centis venti minimum fordulaton és a vinyó sem egy melegedős fajta.
Proci nem kell ?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #24168 üzenetére
Nekem meg többnyire WD-im vannak mert a Seagate-ek gyorsabban bedöglöttek... Egyébként a terrás WD Red-em 32 fokos.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Mercutio_ #24167 üzenetére
De most ilyen alapon bármit mondhatnál, illetve mondhatna a rendőr.
A hülyeséget pedig azért mondtam, mert egyszerűen az, ésszerűtlen. Miért veszélyeztetek én bárkit, ha mondjuk 80-nal megyek csak? Az veszélyeztet, aki felelőtlenül kezd előzni. Persze visszavezethetjük az ok-okozatot, aztán a végén kiderül, hogy a szomszéd Juli néni kutyája a hibás, mert reggel megugatott.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
Freddy76
addikt
Bezárt az összes bulihely itt Füreden. Ééééjjjóóó... Alszok egyet, aztán megyek Győrbe, végig 60-70-nel, és ha Alimester ideges lesz, leszarom.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
aleister
veterán
Már a múltkor is kiderült, hogy feleslegesen vettél magadra valamit. Azt hittem ezt akkor megbeszéltük.
Mivel nem tudom mi a munkád -a moderátorságban meg biztos voltam- helyénvalónak tűnt, hogy ezzel példálózzak.(#24165) A Zéé:
Jah, sry! Valamiért az volt bennem, hogy kanyarban történt.
A tapolcai úton vannak izgalmas részek, igen. Párszor én is végigautóztam. Télen meg esőben szopó, az tény, de egyébként a Bakony teli van ilyenekkel.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
MODERÁTOR
válasz aleister #24176 üzenetére
hogy lehet nem magamra venni valamit, ami nekem szól?
Figyelj, én sem tudom hogy te mit dolgozol a civil életedben, de akkor sem veled személyeskedem, vagy a munkádat/tulajdonságaidat citálom elő, hanem a véleményedre reflektálok. A kettő között marha nagy különbség van.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
m3ss
veterán
20 kihagyhatatlan autout, pff milyen helyek...
ezt a stelviot meg kellene nezni asszem.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
törölt tag
válasz Real_Necro #24169 üzenetére
Hát ezért írtam, hogy mindegy, melyik.. a beszerzési csatorna fontosabb. Érdekes amúgy, mert külföldről is ugyanezt olvasom. Ott is kér az egyik ember tanácsot, valaki mondja Seagate-et, aztán jön a másik a WD-vel és utána a többiek kb. fele arányban ugyanezt dettó. Ez ilyen örök Merci-Audi-BMW kérdés, melyik a jobb.
@ m3ss: amelyik terája olcsóbb. De tudd, hogy mire kell. Rendszerre oké, hogy SSD, de azért ha desktop gépben lesz nyúzva a nagy vinyó, 7200-es Desktop vinyót vennék. Ha csak backup, de nem lesz nagyon széthasználva, akkor lassabb fordulatú Green szériát mindkét márkából. Seagate NAS vagy WD RED feláras NAS vinyók, őket csak akkor, ha 7/24 a terv. Ők igencsak átcímkézett Green HDD-k, jópár extra okossággal a spéci NASWare és hasonló fantázianevű firmware-ükkel, pl. vibráció-csökkentés, raid tömbből nem esik ki azonnal hiba esetén meg ilyen hülyeségek, ami annyira nem is hülyeségek + (a Seagate legalábbis) 2x annyi időre van hitelesítve és 3 év garral jön, a kérdés, kell-e mindez a plussz egy normál Desktop HDD-hez képest.
Szóval up to you. A WD-nél általában nehéz megtudni, hány tányéros egy merevlemez és melyik tányéron hány MB csücsül, a Seagate ezeket az infókat is közzéteszi default-ból. Ami azért nekem pl. fontos, mert egy 2TB-s diszk esetén - ami ugyanaz az alszéria (!) még a számozásban is (!) - nem mindegy, hogy 2 tányéron van a két oldalán összesen 4x500Gb adatfelület, vagy 2 tányéron de csak 3 oldalon van 3 x 670Gb adatfelület (vagy 1 tányér 2 oldalán 2x1TB). A szekvenciális adatátvitelt komolyan befolyásolja, hogy mekkora adatmennyiség fordul át a fej alatt egy fordulat alatt és nagy fájloknál, RAW , zenék, movies, etc, jó, ha nagyobb adatsűrűségű a HDD + a kevesebb tányérosok könnyebbek is annyival, a motorból is elég gyengébb bele, eggyel-kettővel kevesebb fejet kell pozicionálni -> bla bla bla -> hűvösebb.
A két márka között marginális az eltérés, RED access-ben picit jobb, Seagate NAS széria max átvitelben jobb picit, a RED idle módban kevesebbet fogyaszt, működés közben (olvasás/írás) viszont többet - de ez mind ilyen nagyon pici eltérés, kb. IRL semmi különbség nincs köztük. Tényleg veheted mindkettőt totál vakon csak az egyikre rábökve.
Samsungot, Hitachi-t, Toshiba-t kerülném.
-
Real_Necro
veterán
Amalfi partvidék Olaszoknál gyönyörű, 2 éve jártuk végig.
Felsoroltak közül Sani Pass azért durva.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #24173 üzenetére
Csak beneztem még reggel kómásan, azóta bejartunk egy csomó helyet, most értünk haza a szállásra, még a háziak tacsija is kifekudt
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #24185 üzenetére
... és már szaladsz is netre? Ejnye...
Engem 1 hétig biztosan nem láttok ha megyünk nyaralni...
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #24186 üzenetére
A gyereket meg kell nézni bejelentkezett - e, akkor meg ránézek a céges mailre (van 1-2 kritikus téma folyamatban) és gondoltam ide is benezek, de igazad van, nem vagytok rá méltóak
Mondtam már, hogy lenyultak a fejed avatarnak? [link]
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #24187 üzenetére
Az a baj, hogy ha nyaralás közben a céges mailodat csekkolod, akkor nem kapcsol ki az agyad, fejben még dolgozol... Tavaly én is elkövettem ezt a hibát, idén nem fog előfordulni... Tudom, nehéz dolog ez, de én arra az egy hétre pont leszarom a kritikus dolgokat is, oldja meg más
Holnap majd jól beletépünk...
-
Larry303
addikt
válasz aleister #24188 üzenetére
inkább nézzétek meg ezt, haláli
persze aki még nem látta volna[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Real_Necro
veterán
válasz forceberg #24190 üzenetére
Híváslista be, csak közeli családtagoknak leszek elérhető... a többi 1 hétig ráér.
Gps remélem idén nem hagy cserben, frissítettem az app-ot. Tavaly jól jött, szinte mindenhol jól elnavigált. Még földúton is.
-
-
Balinov
titán
Sracok, pentek ota szabin, aug 25-en megyek legkozelebb, de mar most idegorlo a varakozas, hogy meginduljon a szules..meg a magzatviz sem folyt el...annyira tukon ulok, hogy az valami boduletes.
-
Freddy76
addikt
válasz t_a_m_a_s #24195 üzenetére
Tegnap Füreden voltam. Megnéztem a napkeltét a Sun City-ben, mattrészegen, mint fiatal koromban.
Az Anna bál röhejes. Ez egy vicc, egy paródia. Nem voltam, csak kívülről néztem, de szánalmas húsvásár. Azt pláne nem értem, hogy miért fizet valaki egy zsák pénzt azért, hogy először öltönyben/szmokingban izzadjon, majd megegyék a szúnyogok...
Bali: mi augusztus 13-ra voltunk kiírva. Augusztus 8. és 23. közöttre szabaddá tettem magam teljesen, vártam. A kisasszony augusztus 23-ig húzta, akkor született...
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest