- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #23399 üzenetére
Szabószilvi-szabószilvi is lesz?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
válasz fi:zi'k #23386 üzenetére
Átnézve a képeket megint csak észrevettem magamon, hogy az ingerküszöböm igencsak magasan van a napi digitális szemétadagnak köszönhetően. Ami képet nem említek az unalmas, klisé.
Több párhuzamot látok: pl. ez és ez, meg ez és ez...
Ennél, még ha a 17-70 70 mm-es végével is állt volna be a turbina mögé, rendesen leég a haja...A láng benne fotóstoppolva van [szerintem].
Ez pl. tutira stockfotókból összeshoppolt kompozit, mert megvannak nekem.
Itt arra játszott a fotós, hogy majd mindenki a
cseppet sem feltűnődudára szavaz?Ezt [18+] meg a hölgy érdekében nem tettem volna be, de tippre a fotós érzelmileg érintett a hölgy iránt, ezért 20% opacity-s rózsaszín layeren keresztül látja a képet, így ment át a szűrőjén...
Nálam a "balancing act" és ez viszi a pálmát holtversenyben: előbbi a letisztultsága és egyszerűsége miatt, utóbbi pedig az ötlete matt (bár a kivitelezése tömény PS ).
(#23396) Furkoo: Elvis kicsit burleszkfilmesre sikeredett, de Freddie Mercury-vel együtt tényleg viccesek.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz *Ropi* #23412 üzenetére
Halász és "tornász": hasonló a két-két kép, de nem egészen értem, hogy mire gondolsz a párhuzam alatt.
Repcsi segg: ha elolvasod a 3 sort a kép fölött, akkor lőn világosság.
Csepp: passz, elhiszem.
Tetkó: számomra nem érdekes a kép.
"Festmény": nem tudok mit hozzátenni.
Seprűs: az öltet tetszik, de a sok PS miatt nem egészen a fénykép kategóriába sorolnám.
Jut eszembe: nekem kell majd vmikor egy Hasselblad Xplan.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
*Ropi*
félisten
válasz fi:zi'k #23413 üzenetére
"Halász és "tornász": hasonló a két-két kép, de nem egészen értem, hogy mire gondolsz a párhuzam alatt."
Nézd meg újra először az első kettő, majd a második kettő képet!
"Repcsi segg: ha elolvasod a 3 sort a kép fölött, akkor lőn világosság. "
Azt tényleg nem olvastam el, viszont így is jól tippeltem, hogy nem működött a turbina, amikor fotózta.
"Seprűs: az öltet tetszik, de a sok PS miatt nem egészen a fénykép kategóriába sorolnám."
Pont annyira fénykép, mint mondjuk a repcsis***.
"Jut eszembe: nekem kell majd vmikor egy Hasselblad Xplan. "
És tőlem várod?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
zool1
őstag
Veet szőrtelenítő krém férfiaknak
Vásárlói vélemény
Miután közölték velem, hogy a golyóim úgy néztek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és veszek egy ilyen krémet, mivel a korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket. Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára időzítem, hogy érezze a törődést. Jóval előtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az előző vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt!
Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésről, lementem a fürdőszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen. Nem kellett sokáig várnom.
Először kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égető érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égető érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szőrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektől elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hűtőszekrényig valami hűsítő fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hűtőgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak időleges volt, mivel a jégkrém meglehetősen gyorsan elolvadt és az égető érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hűsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhűtőfiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetősen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amiről később kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem működött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómű dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetőleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amiből látható, milyen mélyre lettem volna képes süllyedni a fájdalom csillapítása érdekében. Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt.
Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utána járjon a zajok forrásának, akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó érzés…
Érthető módon megrázta a látvány és felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában, és az sem segített rajtam, hogy másnap a gyerekeknek meg kellett magyarázni a jégkrémben látható furcsa lenyomat keletkezésének körülményeit. Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést. -
törölt tag
3 jóféle vinyó, akit érdekel esetleg: [link] Megette őket a 800-as
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
potkivanok, kicsit off voltam mostanaban melobol kifolyoloag, lemaradtam valamirol? IFY, filozoli?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
rbalint88
addikt
[link] Kellemes lötyögős zene esti sör/bor/pálinka mellé
-
rbalint88
addikt
"Én ennek a bírónak már semmit nem hiszek el, amíg nem látom"
Sajnos jogos... megye2 szint, nem vb bronzmeccsre való ez -
fi:zi'k
nagyúr
Asszony tekergette a Pinterestet, én meg résen voltam.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Byk01
őstag
Segítsetek megérteni valamit: Van egy fotópályázat a Fradi új stadionjáról. Ránéztem, mert vannak bejárások, amiken oda is bevisznek, ahova nem jut be az ember csak úgy. De a formai technikai feltételeket nem értem.
"A pályázáshoz minimum 7087 x 4711 pixel felbontású, maximális jpg.
tömörítésben (RGB színtérben, illetve fakultatívan CMYK színtérben) elmentett
állományt kell feltölteni a pályázati felületre. Minimális elvárás, hogy a digitális
állomány legalább 8 Mp-es kamerával készüljön, szkennelt állomány esetében
a hosszabbik oldal érje el az 50 cm -t, 360 dpi. felbontás mellett."Az a felbontás úgy 33Mp-t jelent szerény számításom szerint. Szóval vagy panorámázzak, vagy D800 alatt ne is gondolkodjak? És miért maximális tömörítésben?
Vagy én értek félre valamit?
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
törölt tag
Ahogy en ertelmezem:
- min. 8 megapixeles geppel loj
- jpeg legyen a vegtermek, a kivant felbontasra fel tudod meretezni
- max tomorites sztem az h a jpeg menteskor a minoseget allitsd maxra, azaz mittomen, PS-nel Save for web eseten 12-re ami a legjobb jpeg tomoritesLehet felreertem en is..
-
Mercutio_
félisten
-
Byk01
őstag
válasz #40935168 #23443 üzenetére
A tömörítésben az a logikus, amit mondasz, de akkor azt kellett volna írni, hogy maximális minőségű tömörítésben kérik.
A felméretezésnek mi értelme van? Jobb lesz a nyomat, ha én méretezem ekkorára, mint ha az eredeti képből csinálnak ugyanakkora méretű képet? (ezt tudásvágyból és nem kötözködésből kérdem)
Közben rájöttem, hogy azokon a napokon, amikor a bejárások lesznek, pont nem leszek Pesten, szóval mindegy nekem, de másokat érdekelhet
(#23445) Studi: ja, én sem kaptam még meg
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Lassú Víz
addikt
Ez ugyanaz az elb@szott kiírás mint a friss szemmel pályázaté. Azon Bárdos Tamás klubtársam egy kölcsön kapott kompakt géppel készítette a 3. helyezett képet. Tóth Csaba fővédnöki különdíjas képe Canon 7D-vel készült. Lehet indulni D800 alatt is bátran.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Balinov
titán
sracok, elert a veg, ceges BBQ itt a szomszedban pentek du/este, par sort nyomtam (talan 6-8-at) de meg most is erzem...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #23448 üzenetére
Én nem tudom eldonteni, hogy asszony barátnője hozott vacak pezsgőt, vagy valami front van, de 2 napja kisebb-nagyobb intenzitással érzem a fejem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #23449 üzenetére
egyszeru kerdes hatpersze,hogy az idojaras.
halistennek fejfajas nincs, toltam pentek este lefekves elott egy panadolt, igaz, folyt rolam a viz mint egy patak, de a fejfajas nem lepett fel. nameg reggel egy jo zuhany... csak le vagyok meg ma is lassulva
valszeg a feloras seta haza is segitett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest