- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #45001 üzenetére
De brutál aszimmetrikus szeme van a csajnak. Nem azt mondom, hogy ronda félre ne értsetek, de takarjátok el előbb az egyik felét az arcának, aztán a másikat.
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #45003 üzenetére
Engem sem zavarna, de ha osztozni kell, akkor a jobb felét kérem
Más: Sigmáék szednek valamit?
-
madgie
titán
Csapnánk egy hetes autós túrácskát sógorékkal nyár végén, Szlovénia, Horvátország, Bosznia a terv, van tippetek, miket érdemes megnézni? Szlovéniában eddig a Tolmin Gorges és a Kozjak vízesés, ami tetszik, Boszniában Mostar van még tervben, meg Horvátországban talán valamelyik kommersz nemzeti park (Plitvice vagy Krka).
Hegesztőpajzsot viszek a Samyang 12 elé, az már tuti
-
Real_Necro
veterán
válasz madgie #45005 üzenetére
Plitvice szép, de szerintem egy napos program. Kétszer voltam már, mennék megint, főleg, hogy párom nem járt még ott. Ja oda tavasszal, ősszel vagy télen érdemes menni. Ha túl nagy szárazság van nem annyira látványosak a vízesések.
Postojnai cseppkőbarlang is látványos. Igaz a kisvasúton az egyik szikla majdnem leskalpolt anno...Ja Bled is szép, érdemes behajókázni szigetre és megpróbálni pontosan háromszor (nem többször, nem kevesebbszer) a harangot.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Chance
tag
Arra számolj, hogy Plitvice nagyon szép, de főszezonban sok helyen eléggé esélytelen a fényképezés. Vékony pallók vannak sok helyen (vagyis voltak kb 3 éve még) és ha te megállsz, akkor a mögötted lévő teljes sor rád vár, mert nem nagyon lehet elférni egymás mellett.
https://www.flickr.com/photos/ch4nce/
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #45008 üzenetére
Nem behajókázni, be pletnázni Aranyáron természetesen
Holnap majd jól beletépünk...
-
Freddy76
addikt
Bosznia-Hercegovinában az a baj, hogy a láltnivalók szerteszét vannak, tehát nincs olyan, hogy két napig dekkolsz valahol.
Mostar szép, az óvárosa klassz, a Neretva valami elképesztően szép méregzöld színű (nem szennyezés, természetesen ilyen). Különösen akkor üt, ha kicsit belenézel a város elmúlt 30 évének a történelmébe. Teljesen már olyan "falak" között (vagy éppen hídon keresztül) sétálni, amelynek a történelme nem évszázadokkal, hanem alig pár évtizeddel ezelőtt volt vérzivataros. Szarajevó és környéke érdekes, de valójában Mostar az, amit látni kell.
Meg persze Horvátország déli részén sok minden, Split, Trogir, és Dubrovnik, legutóbbi messze a legszebb város, amit ember épített, és ha szereted a Trónok harcát, pláne kötelező.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
madgie
titán
válasz Chance #45009 üzenetére
Nem nagyon vágyom a tömegre, ami Plitvicével jár együtt a főszezonban, de az is kapufa lenne, ha kihagynám.
Mindenkinek köszi, Bled is ment az ajánlott helyek halmazába.
Freddy76: nem is nagyon akarunk sehol dekkolni. megyünk, alszunk valahol, továbbmegyünk ,megint alszunk valahol. Ez egy hétig. Aztán persze az én gyomrommal érdekes lesz ez a téma...
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Köszcsi a helpet. Ebben az esetben viszont könnyen lehet, hogy nem adom el a laptopom, mert bármikor kellhet egy mobilis gép, akkor meg nem akarok egy low-end tabletre hagyatkozni third party bill-el.
Marad a nagy dög; max fogom szépen és rendbe rakom fullosan.
Agar.io-n pedig napközben néha feltűnök majd spanyoll néven"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #45014 üzenetére
Horvátoknál inkább csak kecske sajtot meg rétest ettem...
Ellenben volt ügyvezetőnk felesége ha jól emlékszem szerb felmenőkkel rendelkezett és nagyon finom kajákat ettünk náluk. Volt valami húspogácsás cucc, az brutál jó volt. Igaz a malac pecsenyét nem körözi le...
Azt hiszem éhes vagyok, mindjárt megyek lángosozni Cédrusba...
-
spanyoll
addikt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
rbalint88
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #45019 üzenetére
Pljeskavica a'la Balkán-burger?
madgie: Van náluk tengeri herkenytyű/hal, ha az jobban bejön, a tintahalkarika viszont sok utcaiárusnál és étteremben is fagyasztott, szóval kihagyható, mert itthon is azt kapod.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #45027 üzenetére
Lehet ez volt, csak nem burgerbe ettük hanem tálon salátákkal, körettel. Elég fűszeres volt, de egyben finom is.
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #45028 üzenetére
Az megvan, hogy a nagy kagylótelepek sokszor a tengerparti városok táplálékban gazdag szenyvízkifolyóinak környékén találhatóak? Ja és ráadásul a sok fogamzásgátló gyógyszer miatt ami a vizelettel ürül azok hatóanyagai koncentráltan vannak jelen az ott élő áűllatokban
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz JohnyBlue #45033 üzenetére
Egyébként nem kell túlparázni, ha jól megfőzték/konzerv nincs vele gond, csak az ilyen "frissen a platniról ki tudja meddig sütve" dolgokkal kell észnél lenni.Ha már a biznic: Lecseréltük asszony swift szedánját, nem tudsz rá vevőt?
madgie: Tudom, hogy te nem vagy egyszerű eset, vigyél pályinkát, meg páncélos konzervet!
[ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
Én jövőre tervezek egy bringatúrát Montenegro-Bosznia-Horvátország útvonalon. A bosnyák rész ez lesz, végig a Neretva felső folyása mellett a Bosnyákok dél-kelti hegyvidékén át egészen a torkolatig, tele szurdokokkal, kanyonokkal. Biztos ál visszaemelős a hely. Bosnyákoknál ami még rettenetesen szép, az a Vrbas völgye, ez is szájtátós. Ha Horvátoknál a dalmát részt is beveszitek, akkor érdemes meglátogatni a Biokovo nemzetiparkot és felmenni a Sveti Jure csúcsra, bár oda is bringával tervezem jövőre a túra részeként, de láttam felvételt, hogy motorral, kocsival is felmennek, van valamiféle mű út. Szlovéniába augusztusban kellene mennem, de asszonykám ezt lehet keresztűl húzza, ott ez lenne: ennek mondjuk a Júlia alpok része az izgalmas, meg a Mangart csúcsa. 24xx méterig nem lehet felmenni, de autó út vezet 204x méterig. Ezekből a Vrbas rész az amit láttam, a többi terv. De rengeteg leírás van a neten, mert ezek a részek még a vadregényes részekhez tartoznak.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Elektronikus zenét a népnek. Basszus ez a zene még ma is megállja a helyét pedig 37 éves.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #45040 üzenetére
Giorgio Moroder olyan a zenében mint Verne Gyula vagy Asimov a Sci-Fi-ben.
Arranged by "G. Moroder & H. Faltemeyer".
A másik urat sem kell félteni: Harold Faltemeyer követte el a Beverly Hills-i zsaru ikonikussá vált zenéjét.
Anno az osztályfőnökünk "szivatott meg" vele: valami rossz fát tettünk a tűzre és közölte, hogy az egész osztálynak bent kell maradnia tanítás után: addig senki nem mehet haza, amíg meg nem tanuljuk egy dal szövegét. Akkoriban még ezek a Kisdobos-Úttörő baromságok mentek: gondoltuk valami ilyen, az V. Ötéves Tervet dicsőítő nóta lesz...Na akkor kezdtünk nagyon röhögni, amikor behozta a kazettás magnót és betette Axel Foley-t...Ugyanis instrumentális zene, nincs benne szöveg. Az elején halálosan komoly arccal ránk szólt, hogy ne röhögjünk, inkább nagyon figyeljük a szöveget, mert elég nehéz követni...3 perc (és a szám vége) után természetesen mindenki mehetett haza.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
aleister
veterán
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Larry303
addikt
válasz Real_Necro #45040 üzenetére
ha bejön (nem véletlenül, ropi már leírta) akkor csekkold ezt is...régen sokat hallgattam
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Freddy76
addikt
válasz aleister #45042 üzenetére
Valaki elmagyarázhatná Irénke néninek, hogy akkor tenne igazán sokat a Hazáért, ha elmenne a szomáliai határra, és ott mondaná meg minden távozónak, hogy menjenek haza. Én adnék neki konzervet az útra.
Szerk.: véletlenül kis h-val írtam a Hazát, basszus, mindjárt jönnek értem Irénke néniék
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
madgie
titán
válasz Freddy76 #45046 üzenetére
Megelőzzük a bajt! Átrajzoljuk a bocidat vörös-ezüst csíkosra, vagy még a formáját régimagyarország alakúra.
Más: 3 TB-os HDD, valaki? Telik befelé az 1 terásom, de már hónapok óta. Mivel a rendszer és fotó bakcup egy 2 terásra megy, ezért úgy gondoltam, hogy az lenne a fotó, a vbackup meg menne a hármasra. Valami olcsóbb Toshibát néztem, de ha valakinek van valami ötlete, hát hajrá(f)
-
Larry303
addikt
válasz madgie #45048 üzenetére
én kiszórok most minden desktopot, csak szerkesztésre hagyom bent a raptort, meg az ssdt a gépben, lecserélme a nast, meg van egy halom felhőm (telenortól van 1tb céges) tököm vesz több winyót
3tb ha elszáll egyszer...[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest