Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Novics
senior tag
válasz fi:zi'k #24051 üzenetére
Csak meg kell nézni, hogy kint mi olcsóbb, 350-nél, mert ahogy látom itthon minden annyiba kerül.
t_a_m_a_s: Docban vannak meg, mert azt érdemes a Kindle-re átküldeni, de gondolom nem baj. Az 5. részben most javítom a konverziós hibákat, amiket olvasás közben felfedeztem. Baromi unalmas, de meg akarom csinálni. Azt hiszem egy darabig még úgysem fogsz elérni idáig.
[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Balinov
titán
Sracok, mar az One M7-nel is hanyattdobtam magam a minosegtol, de az M8 legalabb 1 kort ver ra. Nincs meg meg 24oraja, de mar most imadom
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz TayRol #24060 üzenetére
megmeg, hozta a futar tegnap melohelyre. nanosimmel egyutt. Kicsit para volt, mert pin elfogadasa utan nem talalt halozatot, de aztan 5perces cset a szolgaltato USZ-el, aktivalni kellett csak 20perc mulva megvolt.
hubazz, t-nel neztem 100-190k, mekkora lehuzas. Nekem 49.99€-be kerult, ingyenpostaval, micro->nanosim cserevel. ugyanuyg 2ev huseghosszabbitassal
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
-
Lassú Víz
addikt
válasz Balinov #24061 üzenetére
Nincs pénz amiből a szolgáltató finanszírozná a készüléket. Ma mondta a hírek, hogy 1700 embert küldenek el. Lehet felétek a verseny azt az árat kényszeríti ki (meg nincsenek ágazati adók), gondolom itt a többiek sem osztogatják annyiért.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Balinov
titán
válasz Lassú Víz #24063 üzenetére
neviccelj, egy T csoport nem tudna finanszirozni? hany 10 millio ugyfeluk van europaban meg usaban? a kis ir szolgaltato meg tudja?
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #24065 üzenetére
Pénzügyileg független az itteni T az anyacégtől, abból főz amije van, ellenben az anyacég írja elő, hogy mennyi legyen a nyereség/osztalék... + itt a focializmusban még ágazati adót is kivetettek rájuk már jó pár éve, de talán tavaly azt is kitalálták, hogy a cégek a céges előfizu után külön még fizetnek, amit a T számláz, és utal át az államnak (ha jól emlékszem).
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
A Zéé
addikt
válasz Real_Necro #24069 üzenetére
az árak a durvák... Meg a "800-12000 felvétel" azt hittem elírta, de 3x is?
Just a simple Lineman...
-
cOxeR
Ármester
-
*Ropi*
félisten
2007 tájékán volt velem egy srác egy esküvőn a frissen vett 40D-jével. 8800+ expót tett bele aznap mondván, hogy "bejáratja"...
(#24070) A Zéé: Valószínűleg 1200-at akart írni csak egy 0-val megszaladt a billentyűzete, utána meg már csak kopipasztázta.
(#24071) Karima: LR auto exposure correction?
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
fi:zi'k
nagyúr
Mutathattad volna hamarabb is.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Chapel
addikt
Egy kis férfias téma.
A 12000 nekem is szemet szúrt, szaván fognám. Bár az utómunka a képek alapján +szaturációban ki is merül.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Karima
őstag
Ja nem, itt nincs is téma, ez másik topik. Akkor jöhetnek ezek!
-
Lassú Víz
addikt
Ez nagyon durva
Többen bicajoztok, ennyit nem ér. Remélem elkapják a buszost, 7 borda meg az átszúrt tüdő azért nem olyan amit csak úgy ott lehet hagyni megállás nélkül. Azt meg nem hiszem el, hogy nem látta a tükörből, hogy mit csinált.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Chapel
addikt
válasz Lassú Víz #24085 üzenetére
Van rá esély hogy nem látta, ha éppen szembe vele valaki kiakart jönni stb, tehát máshova figyel pár mp-ig.
Más kérdés, hogy annyi cudar dolgot láttam már buszostól pesten...Egy példa:
Emlékszem tavaly 7-es buszmegálló, Ferenciek tere. Srác a járda szélén, a peremen sétált, a tömeg miatt nem lehetett máshol, így óhatatlanul is a válla/bal karja már belógott az út/búszmegálló fölé. Nos a buszos a helyett hogy dudált volna, vagy megvárja míg elsétálja azt a pár métert, simán arrébb lökte a vállát a busszal. Majdnem el is esett, ha nincs szerencséje a busz alá.
Szembe álltam velük pár méterre, őt nézte a sofőr telibe.Real_Necro: Nap mint nap olyanokat látok, hogy hihetetlen. Majdnem minden nap szemtanúja vagyok egy biciklis kontra autós csatának. (Relatív sokat vezetek.)
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
A barom állat...
Rendszám alapján gondolom csak elkapják.
Ma amúgy is nagyon mérges vagyok rájuk, kb másfél óra alatt értem haza, mert felszálltam metróra, ültem vagy 5 percig, majd mikor már indult volna és csukta az ajtót, egyszer csak kinyitotta és "rádiókommunikációs hiba" miatt letessékeltek mindenkit az Örsön, persze pótló buszok ilyenkor olyanok mint a heringkonzerv, így vártam egy 32-est... az meg városnéző járat. Utána meg várhattam 106-osra...
Holnap kocsival megyek...
Szerk.:
Chapel:
Az nem mentség, hogy nem látta... megelőzte egyszer a buszt meg előtte haladt jó ideig...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Chapel
addikt
Féltem leírni, mert gondoltam hogy jön a flém és nem leszek népszerű, de mindenki ember. Nem persze hogy nincs mentség, szerintem is látnia kellett, de azért mindig ott van az az 1% hogy nem feltétlen hibás senki, hanem így dobja az élet stb.
Persze ismétlem, ettől még simán jogos, csak nem szeretem a manapság menő, mindenki fejében lévő rögtönítélőbizottságot.btw: fi:zi'k: Füles ügyben adsz tippet? Tudod püben beszéltük
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Ba**ki...
Nagyon kell figyelni a bringásokra... még is csak védtelenek... még akkor is, mint pl 1 hete, mikor álltam a pirosnál és egy csaj simán a kocsi oldalán próbálta gyakorolni a súrlódásos lassulást... még szerencse, hogy nem esett el, és zúzta magát össze... ki se szálltam morogni vele, eléggé megrémült magától is.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz Chapel #24091 üzenetére
Azért a buszsofőrök között van pár sültbunkó... Nekem kedvencem volt az a vén fasz, aki nem volt hajlandó kinyitni a középső ajtót, amikor babakocsival voltam. Ott állok, jön a 291-es, a középső ajtó nem nyílik. Első ajtó igen. Nézek, mi van, odagurulok gyorsan, paraszt kikiabál az ülésből, hogy első ajtós járat. Mire kérdezem, hogy de babakocsival hogyan szálljak fel? Megvonja a vállát. Elővettem a bérletem, megmutattam neki, közölte, hogy nem látja, az egyik utas kivette a kezemből, és odatartotta a plexihez, akkor kinyitotta a középső ajtót, odamentem felszálltam. A hátsó sorból egy nagydarab, kábé 150 kilós öltönyös pasas előrekiabál: "Remélem most jól érzed magad, BKV-s paraszt, a kurva anyádat!" Érdekes, én is pont erre gondoltam... Az egész busz (no nem tömeg, voltunk vagy tízen) fennhangon szidta a sofőrt, és/vagy a BKV-t. Én meg ott álltam, szegény, mázsás apuka, másnaposságtól sajgó fejjel, mint áldozat . Aztán játszótéri történetek alapján kiderült, hogy ez eléggé mindennapos.
A másik kedvencem a satufékezős. Hadd boruljanak a parasztok az utastérben. Meg ott van a megállóbólkiállós nemindexelős.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Chapel
addikt
válasz Freddy76 #24093 üzenetére
A sztori szomorú. Hihetetlen hogy ilyenek vannak. Babakocsival vagy az ég áldja meg...
"Én meg ott álltam, szegény, mázsás apuka"
Ez viszont jó.A satuféket ne is mond, vagy 10 évig jártam (míg volt) piros hetessel...ott aztán lehetett kapaszkodni a kanyarban és megállóban. Igen, a kedvenc buszmegálló elején 70km/h, a táblánál 0 és az utasok meg közeli barátságot kötnek egymással...
Ropi: Coxerrel értek egyet. Gyanúsan jön erre (is) az asszociáció
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Nem akartam nagyon offolni a topikot, úgyhogy átinvitálnék minden vállalkozó szelleműt ide.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
madgie
titán
Kölyökkoromban bringázás közben hátulról telibevert egy 1500-ös Zsiguli. Valami 150 kilós elfolyt nőszemély vezette ,ennyit még meg tudtam nézni magamnak esés közben, a rendszám sajnos az ijedtség miatt nem maradt meg. Az viszont igen, hogy senki nem jött oda megkérdezni (egy tízévesforma gyereket!), hogy minden rendben-e, haza tudok-e menni, hívjon-e rendőrt... pedig mindkét karomból csurgott a vér elég rendesen. Korai lecke volt arról, mennyibe telibe tudja sz@rni egyik ember a másikat.
Én azóta is megállok minden eszméletlennek tűnő részeg mellett, volt olyan, hogy hazavittük a sógorral és letagadta az asszony is (a kocsmában derítettük ki, hol lakik, ahol a pultos csaj fapofával nézte ,hogy a krimótól 20 méterre az öreg a pocsolyában fetreng, az autók meg kerülgetik), volt olyan, hogy a vízműves, "ezer éve ismerem a csókát" kellett a város másik végére eljuttatni, az sem jelentett problémát, de ha falusi volt az idegen, akkor minimum annyit ki tudott nyögni, melyik buszra rakjam fel (és az orrunk előtt nem nyitotta ki a sofőr az ajtót és hagyta ott). Értem én, hogy félt, hogy összehányja a buszt, én meg nem féltem, hogy engem hány össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest