- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz aleister #23542 üzenetére
bakker, heveny guglizast hoztal ram, azt hittem, hogy lesz valami uj szezon belole vagy valami spinoff resz...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
kalozoblon lattam, kereso hozta, de nem tudom megnezni, aktiv-e, mennyi seeder/leecher van, mert blokkoljak a site-ot (meg a proxy-st is)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
Ehhehh.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Karima
őstag
Még mindig azon agyalok, hogy milyen módszerrel tudnám az adatokat naponta menteni a fényképezőgépről külső tárhelyre úgy, hogy laptop, számítógép nem lesz velem, csak tablet. Most az tűnik a legjobb megoldásnak, hogy először a dslr-t rákötném a tabletre, oda DSLR dashboard segítségével átmásolnám a képeket, majd rádugnék otg-n egy 2,5-ös külső vinyót és arra átraknám. Vagy tudtok ajánlani valami jobb megoldást?
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #23557 üzenetére
+1111
Studi: nem igazan gyart mar ilyet senki
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
-
madgie
titán
-
Balinov
titán
válasz aleister #23562 üzenetére
talan 1 reszt lattam otthon egyszer magyarul, hat..az eredeti angol szinkron jobban bejott...Debra folyamatos karomkodasat peldaul el nem tudnam kepzelni magyarul.
-
Real_Necro
veterán
válasz Karima #23567 üzenetére
Nem tudom milyen tableted van, de veszel egy ilyet megfelelő csatlakozóval, rádugod tabletre, belenyomod memkarit, usb-re meg külső vinyát, aztán öröm meg bódottá.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
forceberg
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
Single malt scotch-okhoz ért vki itt?
(#23569) forceberg
Be lehet azt szerezni egy hét alatt is jó áron.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #23568 üzenetére
nem is rossz! Koszi a tippet
-
Karima
őstag
válasz Real_Necro #23568 üzenetére
Úgy tervezem Csak most nem kintről fogom rendelni, mert nem biztos, h addigra ideér. Itthon 3500,-ért láttam, most bevállalom.
forceberg: Ebben az is benne van, hogy napi mentést szeretnék csinálni, mert ha neadjisten az utolsó nap elszállna a 32gigás kártya teli képekkel, akkor kb kardomba dőlnék Bár a hdd is elszállhat...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #23570 üzenetére
Nem értek, de szeretem, bár nem jön be a füstös - tőzeges vonal, inkább a gyümölcsös - virágos portóis hordóban érlelt irányzat a nyerő. Aberlour, Dalwhinnie, Glen Elgin és hasonlók.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gab.m
senior tag
válasz Karima #23572 üzenetére
Én is azt csinálnám a helyedben amit Forceberg ajánl. Tuti nem szaroznék tablettel, meg külső HDD-vel, hanem elég kártyát vinnék, és mindent tükrözve lőnék. Olyan isten meg tényleg nincs, hogy mind a két kártya meghaljon...
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Mercutio_
félisten
Terry és a nagyon természetes stílusa
-
gab.m
senior tag
Karimának D7000-e van ha azóta nem upgradelt, így megy neki az opció. 1kártyás gépnél viszont valóban lehet gondolkodni valami tabletes hdd-s megoldáson. Mondjuk külső hdd-t én tuti nem vinnék, hanem egy 64-es microsd a tabletbe oszt cső.
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Mercutio_
félisten
Ez a puki kicsit sűrűre sikerült
-
-
Mercutio_
félisten
1-2 évig bezárva, lepukkanva, hajléktalanokkal az előterében üresen is állt.
Az is érdekes érzés, amikor elmegyek a volt adidas bolt előtt aminek az üvegén még ot a logó, de már legalább 5 éve nem üzemel, anno még Debrecenből jártunk oda vásárolni
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz madgie #23563 üzenetére
Pont ez az. Teljesen színtelen, monoton hangon beszél Dexter magyar hangja. Tökéletes érzelem nélküli pszichopata hang. Az eredeti a közelében sincs.
(#23564) Balinov:
Na ez meg a másik.
Ugye senki fejében nem fordult meg, hogy az angol, akár csak fényévnyire is megközelíti a magyart káromkodásban?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Studi
veterán
válasz aleister #23586 üzenetére
Dexterrel kapcsolatban maximálisan egyetértek, nagyon eltalált a szinkronhang szerintem. Tuti megnézem még egyszer az utolsó évadokat, ha meg lesz már az egész.
Káromkodás: mennyit mondták, hogy a Wall Street Farkasában hányszor hangzott el, hogy "f*ck". Na ezt is szépen megoldották a fordításban, nagyon változatos lett a magyar szöveg.
-
nagyúr
válasz Freddy76 #23580 üzenetére
Némi sallanggal ugyan, de itt találod a lényeget.
(#23574) Mercutio_
15-20e-es ársávban keresgélek különleges alkalomra.(#23586) aleister
Kíváncsivá tettél.
Mióta feliratosan nézem a sorozatokat és filmeket, ki nem állhatom a magyar szinkront. Egyszerűen bántja a fülem. Pláne sorozatnál, ha ismerem az eredetit.
Te Dexter eseté melyiket hallottad először?Az biztos, hogy cifrábban tudunk káromkodni, de a stílus is más. Szerintem erre utalt Bali.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Freddy76
addikt
válasz fi:zi'k #23588 üzenetére
Glenfiddich kicsit talán kommerszebb, mint a Glenlivet, bár eléggé egy kategória. Egyik sem különleges alapjáraton. Írod, hogy nem szereti a füstöset, ez okés, ezt megértem (bár én szeretem, de megértem, ha valaki nem kedveli). Én mondjuk - Parcival ellentétben - nem feltétlenül javasolnám a hordóerősségű whisky-t, sokan nem szeretik, ha az alkohol ennyire erős.
De ha már ajándékba veszed, érdemes kissé tovább vinni ezt a gondolatmenetet. A Single Malt scotch alapjában véve jó. Van, ami nagyon jó, van a baromi jó, van érdekes, van különleges, de minden single malt scotch jó. Ha az ajándékozott szokott inni single maltot a 8-10 ezres kategóriából, akkor ismeri ezt az ízvilágot, tehát akkor vigyük el valami érdekesebb, kevésbé mindennapos élmény felé. Vegyél valamit, ami érdekesebb az átlagnál. Például.
De ha a linkelt weboldal üzletébe bemész, szakértő tanácsot kapsz. Sőt, én egyszer telefonon hívtam fel őket azzal, hogy a webáruházukból rendelnék, de nem tudom mit - és telefonon is szépen eligazítottak.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
nagyúr
válasz Freddy76 #23589 üzenetére
A túl füstöset. Bár én nem vagyok jártas ,így nem tudom pontosan ez mit takar.
Azt mondod, hogy a 3 Glenn közül a Glenlivet vagy a Glenfarclas legyen inkább?Sajnos eléggé időhiányban szenvedek, így csak a Tassai italnagyker jöhet szóba, majd legközelebb lehet mazsolázgatni a whisky.netről.
Egyébként én is néztem már ott sok mindent, de most ilyen téren korlátoltak a lehetőségeim.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
rbalint88
addikt
Cragganmore milyen?
Nem vagyok nagy viszkis, de az olcsókat (ballantines, johnny red label, ilyesmik) nem bírom tisztán meginni, a legolcsóbb, ami tisztán/jéggel lecsúszik, az a jack daniels meg a chivas.
Na meg ha már jó szeszek, azért a lassan 13 éves, 8 évesen palackozott Bacardi se egy rossz lőré ám -
Freddy76
addikt
válasz fi:zi'k #23592 üzenetére
Mint a többi. Jóféle Single Malt. Picit füstös. Finom, jó lesz.
rbalint: Chivas azért a blended whisky-k közül is jó, a Jack más műfaj. Nekem itthon van egy két literes Jack
Amúgy múltkor kaptam ajándékba egy kedves fórumtárstól egy igencsak jó whisky-t, kutya volt a dobozán, és most marhára nem jut eszembe a neve... Mármint a whisky-nek, nem a fórumtársnak. Finom volt
annyira, hogy szinte sajnáltam, hogy Johnny Blue-nak is adtam belőle.[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
rbalint88
addikt
válasz Freddy76 #23596 üzenetére
hogyne lenne egy Rolls legyártása sem 3x drágább egy hetes BMW-énél, mégis 3x annyiba kerül. A kicsi. Ami egy hetes BMW
A Boss vagy Armani öltöny is csak konfekció, amennyiből rendes szabónál is csináltathatsz öltönyt, sokkal jobbat is, de abban nincs benne a hype, kivagyiság. -
rbalint88
addikt
Szeged vasútállomás környékén valami jó és olcsó kajálda? Semmi extra, gyros is tökéletes. ha laktat, viszont nem fosat - annyira azért nem extrás az IC...
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest