- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Ezt valószínűleg olyan nő és/vagy marketinges írta meg, akinek 1x elmondták a szakmai részt, de csak másnap fogott hozzá, hogy megírja, aztán ez lett belőle.
(#23444) Mercutio_
Látom a vizuális inger erősebb volt, mintsem 100%-osan dekódolni tudtad volna a felette lévő szöveget.
Sajnos nem lesznek ott, de akkor szerinted is erős felhozatal.(#23445) Studi
Arra az esküvőre sajnos én sem kaptam.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
rbalint88
addikt
Eközben...
...a Zamárdiban megrendezett Országos Jaszkari Fesztiválon ülök és azon gondolkozom, vajon Özv. Borókai Sándorné is vett-e bérletet… XD XD
Ekkor megpillantom a parton a világ leggyönyörűbb nőjét. Bikinijén megcsillan a lemenő nap óarany sugara, bőrét bronzos selyemből szőtte a hűsítő esti szél, barna hajzuhatagját őshonos kenesei kolibrik szőtték… Már majdnem leánykérésbe fulladt a dolog, mikor odaszólt barátnőjének: „Endzsi, hova a rákba kerásztad el a káktélomat?” Rögtön világos lett számomra, hogy Pocahontas ezúttal Mátraverebélyről érkezett, s ha ez esetleg ebből sem esett volna le, abban a pillanatban leült mellé a csacsi hasú Káldy Ronaldinyhó is, akinek akkora Jézus tetoválás volt a hátán, hogy jövőre vélhetően rajta rendezik a Máriapócsi Búcsút.Még van egy kis sár, de kizárt, hogy gumicsellót húzzak. Úgyhogy gyorsan be is ülök egy helyre, itt a fesztivál faluban, ahol csak később veszem észre, hogy normális ital nincsen, de ha mégis, akkor az nem ceceiül van írva. Meg is kérdezem Dzsenifert a pultos lányt, hogy mi a hatos számú ital, de Dzsenifer annyira nagyon zsunypusztai, hogy kedves válasz helyett, felhívja a figyelmemet arra, hogy vélhetően nem tudok olvasni. Utálom Dzsenifert.
A "Másztörkárd" színpad felől -mert itt ezt szpesöl kell mondani, itt nem elég a nagy színpad jelző, nem otthon vagy baszod, ez a Száund! - szóval a Másztörkárd színpad felől eltartott 20 évesek egy csoportja érkezik. Csuklótól hónaljig fesztiválbérlet, 2 napja ugyan dagonya van ötvenezeré', de ne aggódjunk, van náluk nyak-pass is, hogy a retkes pulóver fölött is mindenki lássa, ők használhatják a színpadok mögötti V.I.P. klozetot is. Nem messze tőlük ismét felfedezem a tömegben Somersby Etelkát, a barátnőinek csak Etit… aki egy olyan ronda néni, hogy egy bácsi. Ő vagy ennyire kamázza a cidert, vagy 3 napja ugyanazzal az üveggel hódit a tömegben. Mindenesetre kék a bugyija és a haja is és ugyanolyan sáros, mint tegnap.../szerintem büdös is./ Többen nem értjük.
Oh igen és megérkezik az álompár, Mr. és Mrs. BalatonSound 2014. Marcy és Szandykah 2 hete járnak, egy szabadtéri agyátültetetteknek rendezett bulin ismerkedtek meg. Mindketten márkajelzésnek öltöztek, annyira, hogy Czeglédi Józsi bácsi a túlparti, füredi nyaralóban fűnyírás közben is leolvashatta a Gucci feliratot a pár ruháiról. Látszik rajtuk, hogy minden nap arról beszélgetnek, hogy számukra a szerelem definiálhatóan amortizálódott periférikus komplexus, ahol a pszenon kiváltja a "DE JÓ DUGNI" érzést! Aztán hirtelen nagy sikítás, kiderül, hogy itt van Szandikah régi „barinője” Adrikah is Etesről. Adrikah nagyon csinos, egyelőre azon gondolkozom, hogy ruhában van-e vagy magán felejtette a fodrászelőkét, de legalább Adrikah beszéli a nyelvünket és nem ismeri a „csi” ragot. Tévedtem. Mégis ismeri. „Mega lolcsi, hogy itt vagytok.” Istenem…mosd el ezt a bolygót a világegyetemből.
Balról frissen diplomázott lányok egy csoportja érkezik. Nagyon büszkék magukra, jól be is kábítozták egymást, mert kb. úgy mennek, mint egy vemhes okapi. A dealer Bettina lehet, mert egy Pharma Comp-os strandtáskával szédeleg. A középső lány közülük nagyon tetszik nekem, de láthatóan PowerPoint típusú csaj, arra jó, hogy mutogasd másoknak, de önmagában nem érték… De én azért nagyon szeretem az ilyen szenvedélyes tini naivák szűzies ártatlanságából fakadó, könnyített lehetőségeket. A perifériámból látom, hogy ismerős arcok közelítenek felém. Mivel nagyon utálom őket, ezért odaszaladok az egyik diplomás lányhoz és átölelem. Letti Kislángról érkezett és fingja nincs, hogy ki vagyok, de annyira be van lőve, hogy árad belőle a szeretet és viszonozza az ölelést. Kár, hogy rohadt büdös a szája a 2500 forintos gyrostól.
A fesztivál legveszélyesebb arcai a frissen érettségizett diákok, ugyanis ők még úgy érzik, előttük az élet. Ebben teljesen igazuk van, hiszen még van 4-5 évük eldönteni, hogy Whoppert, vagy BigMac-et adnak majd menüben, nagy krumplival. Nekik láthatóan ez az első fesztivál, melyen legálisan részt vehetnek. Erről természetesen másodpercenként selfieket és check-in-eket tolnak az összes létező közösségi oldalra az iPhone típusú készülékükkel, melyet Teri ángyi ballagási pénzéből vásároltak. Jah és azért azt tudjad, hogy ha nincs fotód a vízben álló Sound betűkkel, meg a retkes gumicsizmáddal, egy senki vagy, sehol nem jegyeznek, bujdoss el és remélem, hogy az RTL Híradó is bemondja, hogy mekkora lúzer vagy.
Közben a stégen Zsolti, a paradicsommadár Nádasladányból megkezdi násztáncát a Heineken-es üveggel. Ez láthatóan nagyon tetszik Kendrának és Kamylláhnak, a két ál-leszbikus, instagram-modell lánynak. Gyorsan be is kenik egymást, amire Miccs és Hobbi a badacsonytördemici vízimentők felfigyelnek. Miccs nagy levegőt vesz, bent tartja, majd jó túzokhoz híven körbemasírozza a csajokat. Én közben imára hajtom a fejem, s kérem a Jóistent, hogy ne szaporodhassanak…
Kicsit arrébb Izom Tibi réved a távolba, karjait alig tudja maga mellé tenni a hófehér trikóban. Egyperces néma felállással adózom neki, hiszen egész télen erre a pár napra gyúrt és diétázott, s most 2 napig esett az eső, így nem bírt levetkőzni. Lassan itt a dinnyeszezon, megkérdezem, hátha eljönne Nemesékhez napszámba, de aztán meggondolom magam, mert a színpadon valami Guetta a balatonkenesei Rózsa Diszkó rezidense. Ez nemcsak engem, de Mimit is hidegen hagyja, aki leül mellém, teljesen bekarmolva és a szétáradó szerotonin következtében elmeséli életét. Már az első 2 percben konstatáltam, hogy többször, lábon hordta ki az agyhalált, de amikor megkérdezte, hogy meghánytatnám-e, már biztos voltam benne. Mimi amúgy jól néz ki, tőlünk délebbre több száz kecskét megérne.
Lejjebb a part menti nádasban Hegyesi Lacika játszik ukulelén, rajta pedig Enci fagottozik Kehidakustyánból. Enci mögött Béci próbálja megfújni a káposztasípot, így hárman úgy néznek ki, mint a balatonedericsi Laokon-csoport. A sárszínpados pánsíp és okarina együttest Bakács Ferike zavarja meg, kinek veséjét megviselte a vizezett Ászok.
Nem mehetünk el amellett, hogy számos celebritás is megtisztelte a fesztivált jelenlétével. A nagyon sportos házaspárt először nem ismertem meg, mert az asszony fogsora eltakarta az egész családot, de aztán hamar updateltem a vizuális képet és beazonosítottam az alacsony rendőrt is. Őket követte egy nagyon illusztris hialuronsav-töltemény, akiről hirtelen nem tudtam eldöntetni, hogy csőcsere volt-e a szoliban, vagy csak rossz májfúzió, de ahogy közelebb ért rögtön tudtam, hogy nemsokára, valahol megjelenik Jude Law is.
Az hagyján, hogy a JägerArénában indokolatlanul egy Áfonya nevű ember zenél, de TV2 Aktív stábja is bőszen interjúzik, gyorsan elmegyek a kamera előtt, háta bevágnak a taktahartyáni tatuellésről szóló riportjukba.
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #23452 üzenetére
Banyeg nem vagyok szifonos, most nézem mi ez az eresz, aszittem valami perverz esküvői kellék azért nem is kérdeztem rá
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zool1
őstag
-
zolka78
senior tag
Na most mi lesz ezzel a bringa túrával? Kinek mikor lesz jó, És ki akar vállalkozni rá? A photóstalis topikot nem biztos, hogy mindenki olvassa, de akit érdekel az írja oda be magát időponttal. Most nem akarok táblicskut csinálni, mert szerintem nem leszünk annyian. Én viszont reggel korán keltem és ráadásul a párom közölte, hogy nincs jól, és nem megyünk sehova, ezért csak letoltam egy Kispest-Visegrád-Nagymaros-Kispest távot. 120Km kellemesen bírható, ha nem esel Göd környékén egy kurva nagyot. Linkelnék egy trackinget, de valamiért a sports tracker nem engedi linkelni, viszont aki regisztrálva van ott az rá tud keresni, szintén zolka78 néven.
Egyébként aki ismeri és használja a sports trackert az írjon rám mert van amit nem egészen pontosan mér, ebben a locus azért jobb. De lehet, hogy csak beállítási probléma. Csak a héten kezdtem el használni.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
zolka78
senior tag
válasz zolka78 #23456 üzenetére
Na,csak tudom linkelni a sports trackeres trackinget, csak nem szabad bejelentkezve maradni. Viszont pontatlan mert ez 13,2 km/h átlagsebességet mért, a locus meg 19,6 km/h átlagot. Bár a st úgy van beállítva, hogy 2 km/h alatt szüneteljen, a locusnak meg mindegy, mert teljesen a gps-re hagyatkozik, ha nincs mozgás nem mér.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Novics
senior tag
válasz rbalint88 #23453 üzenetére
Szombaton volt szerencsém pár "frissen érettségizettel" utazni a vonaton. Először még hittem az ordító kisgyerek fog boldogítani, de aztán a teremtés ezen koronái "szerencsére" túlüvöltötték. Volt szerencséje az egész kocsinak végighallgatni a gyári beépített csengőhangokat, majd pár Győzike pár gyöngyszemét, végül egy kis tucc-tucc zárta a sort. Persze megértem őket, ki kellett használniuk a nyarat, hiszen hétfőtől már edzőtáborozni mennek...
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Mercutio_
félisten
Az utolsó mondat mindent visz
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #23462 üzenetére
Minden perce arany: Mega Shark versus Mecha Shark
Az utolsó jelent óta itt vinnyogok a székben.
(#23456) zolka78
Engem továbbra is érdekel. A mostani szombat-vasárnap tökéletes lenne pl.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
*Ropi*
félisten
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz *Ropi* #23464 üzenetére
Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Megéri amúgy? Ennyiért eneloopból egy darabot kapsz
Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #23464 üzenetére
Kösz a tippet, ez mikortól van?
Van itthon pár kütyü amiben még hagyományos tölthetők vannak és mindig akkorra merülnek le mire használnánk.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
Pálinkában, egyéb jóságokban gazdag, boldog szülinapot, t_a_m_a_s !
Whatever.
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #23474 üzenetére
Az a baj, hogy én is pedig babaarccal lényegesen fiatalabbnak látszom (Freddy nem szól be!!! ) de nem bírja a bőröm a mindennapos borotvát, 4 nap a minimum, amit két kaszabolás között ki kell várni, de én biztosra megyek és van, hogy 8-ig is kibírom
Tényleg van itt valaki, akinek hasonlóan nem bírta az arcbőre a borotvát, és villanyborotvára váltva ez mgoldódott, vagy attól se várható ilyen téren csoda?
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #23476 üzenetére
Én is 4 napos vagyok, érzékeny a bőröm. Villanyborotva meg gondolom nem tud olyan simára... így részemről felejtős.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
Amellett hogy rettent lusta vagyok, a bőröm sem bírja a napi igénybevételt, nem olyan vastag még Régebben bepróbálkoztam a villanyborotvával, nekem rosszabb volt mint a penge... Teljesen kipattogott tőle a bőröm, pedig nem szar villanyborotvát vettem, szóval nekem is felejtős lett a villanyos. Meg a körszakállat is nehezebb vele körbeborotválni.
Inkább belenyugodtam (vagy inkább az asszony?), hogy sajna csak hetente 1-2x borotválkozhatok Aztán biztos ami biztos alapon előfordul, hogy megfordul az arány, és nem heti kétszer, hanem kétheti egyszer
Amúgy is nagyon gyűlölném, ha mindennap borotválkoznom kellene, ahhoz én túl slampos vagyok Katona nem voltam, így sosem voltam rákényszerítve a szőrmentes pofára. Még jó, hogy a melóhelyem laza mint a rigalánc, most is itt ülök játszós pólóban, terepszín bermudában meg crocs pacskerben, tiszta strand feeling
[ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
-
Mercutio_
félisten
Na, de mennyire volt előtte érzékeny a bőröd?
t_a_m_a_s: Ez addig nálam is így volt, míg fiatalabb voltam, azonban mióta némi ősz szál is vegyül a szakállamba más a szitu. Szúrósabb lett, és ezt nem díjazza asszony, meg a foltokban ősz csak a farkasoknak áll jól
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #23482 üzenetére
Én folyamatosan próbálom meggyőzni róla, hogy a felnőtt férfiember természetes állapot a szakállas állapot. Jézus is szakállas volt Egyszerűen nem érti A rövidre nyírt körszakáll meg a borosta elmegy, de a teljes pofámat bebórító szakállamat gyűlöli. Igaz, olyankor úgy nézek ki mint valami arab terrorista Pedig némi ősz szál nekem is van már a sötétek között
Nekem minél több pengés gilette-k meg az érzékeny bőrre való borotvagél + krémes after shave jön be, azzal mondjuk 2-3 napra tudom csökkenteni az intervallumot.
-
MODERÁTOR
válasz Freddy76 #23471 üzenetére
Freddy!
Jártál már Tahitótfalun az Őrház Sörkertben? Ha még nem, valamelyik hétvégén anyát és gyereket hónod alá csapd, és irány ki hozzájuk, ha meg akarod kóstolni a világ egyik legjobb BBQ oldalasát... (és ha mindezt csapolt Krakonossal szeretnéd leönteni, azt is megteheted...).
Sajnos a jövő héten én nemtudok kijutni, pedig cseh sörfesztivált tartanak... sok sok csapolt sörikével.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Freddy76
addikt
válasz t_a_m_a_s #23483 üzenetére
Gyantáztassatok, ti érzékenykék . Epic lenne, pofát beken, rá az a tépkedős csík, rántás, üvöltés.
Crey: kösz a tippet, nekem az oldalas a mindenem... Esküszöm, a bélszínnél is jobban tudok értékelni egy igazán jól elkészített oldalast. Szerintem hétvégén kinézünk.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
aleister
veterán
Én ilyen szaklányíró szerűséget használok 4-6 naponta. nem lesz tőle segg sima az arcom, de ilyen konstans borosta feelinget ad, az meg nekem elég.
A seregben meguntam 3 éven keresztül a napi borotválkozást.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #23486 üzenetére
Erre a hajnyírót használom, de bár optikailag valamelyest javít, szúrósság szempontjából pont rossz a hatás
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz t_a_m_a_s #23470 üzenetére
Boldogot!
Én sem véletlenül növesztettem szakállat. Egyrészt így már legalább nem kiskorúnak nézek ki, másrészt utáltam borotválkozni. Pengével is vagdalkoztam, meg Braun körkésesem is volt, de nem bírta a pofám. 2 hete vágtam vissza, mert már bele lehetett kapaszkodni. Bár én azt jobban élveztem, hogy ki lehetett pödörni a bajuszomat. Az nagy móka volt. Érdekes módon egyáltalán nem tartottam melegnek, a hajam sokkal jobban zavart. Fodrászhoz is félévente járok.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Byk01
őstag
Bódog szűlinapot
Herrit_a_m_a_s!(#23486) aleister minek íratsz folyton szaklányokat? Vagy a doki írja fel receptre, mert akkor mondd el mi a bajod
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #23498 üzenetére
Hidegen minden az apám szerint.
(#23500) *Ropi*
Pl?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest