- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
válasz spanyoll #22193 üzenetére
nem kell ennyire túlbonyolítani.
Pendragon idegennyelvű könyvesbolt (Jászai Mari tértől 1 köpésre). Csodálkoznék, ha nem lenne nekik a polcon.
Én is tőlük vettem meg a könyveket, csak még akkor amikor híre sem volt az HBO megfilmesítésnek, így rendelnem kellett. 2eFt/kötet volt a trade paperback kiadás."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #22189 üzenetére
Múlt időben beszélünk. A Defy egy több éve kiadott teló, aminek szar volt a romja. A Moto G meg Moto X meg újak, amiknek jó a romjuk. Nem is gondolkodtam volna Motorolában, ha Madgie fel nem hívja a figyelmem és utána nem olvasok. Szóval azóta megemberelték magukat és rágyúrtak szoftverre.
Samut telefonban én sem szeretem, legalábbis a Galaxy S3 mini egy rakás @&#>#&.
Kollégámnak Note 2 tepsifonja van, az egész jó meg megy szépen minden, vasbeton épületben is 20-30mp és van gps jel.
A mi Note 10,1 tabletünk is tökéletes gyári rommal. HTC meg tetszik nekem is, csak drága, meg akku...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Tényleg lehet kapni 70-200 VRII-t új állapotút 340k-ért?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
atok666
őstag
válasz Real_Necro #22209 üzenetére
Gyanus... 1500euro alatt talan meg nem is lattam..
Atok
-
Real_Necro
veterán
válasz atok666 #22210 üzenetére
Megválaszolta a skac, amcsiból hozza haverja... éppen levelezgetek egy emberrel, aki majdnem bolti netto áron akarja beszámíttatni a 1,5 éves 105-ös Nikkort az eladó 70-200 VR1-embe, amikor meg megírom mennyit ér számomra használt piaci áron (160-170), példálózik, hogy VRII 70-200-at lehet venni 340-ért meg f/4-et 230-ért...
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #22211 üzenetére
És ez most most jó vagy rossz?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
rbalint88
addikt
Üdv Urak!
Csütörtöki fórumtalira (MFT-ből indult, Lassú Víz által) hoz valaki Moto G-t? Kezd herótom lenni attól, hogy a Blackberry Z10 jobban merül, mint a Titanic, aztán most iPhone-ra nincs kedv per pillanat, de egy Moto G-re tudnék váltani nagyjából bukó nélkül.
Pacsi! -
Real_Necro
veterán
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #22217 üzenetére
Mondjuk a Defy-s kalandomnak az lett a vége, hogy megnéztem, mennyire törésálló (szétvertem egy asztallábbal, miután nem egész egy évesen eljátszotta azt, hogy random 5 percenként kikapcsolt, jobb esetben újraindult, viszont a gyári rendszert se lehetett visszatölteni rá, mert a bootloader sem töltött be.) WP7-8 kicsit fapados, szifont szerettem, de az 5 nekem túl ékszer, törékeny, a 4S meg már lassú, így megpróbálkoztam a BB-vel, ami a merülésen kívül tök jó.
Szóval ki mit ajánl? T-mobile-os vagy Európában intézhető garival rendelkező független készülék játszik nagyjából 60e Ft-ig. Max 4,5" és legalább HD kijelző lenne a feltétel és normális működési sebesség. Nem játszom, max 2048 és hasonló hardverigényes dolgok, net, hívás, sms, néha navigáició, zene, pár fotó, ennyi. -
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #22218 üzenetére
Moto G.
Kb erre kell nekem is, meg ébresztés, határidőnapló, naptár, -zene, net csak ritkán. Ja meg Jedi, ezért várok arra, hogy találjak egy Moto X-et 70-80 körül.
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #22219 üzenetére
Autóban telefonról megy a zene, így legalább a kihangosítás is biztosított. Moto G szimpatikus nekem is, csak szeretném kipróbálni élőben, mert az androiddal sajnos eléggé rosszak a tapasztalatok. De asszem az lesz, hogy összeszorított foggal mindenhova töltővel járkálok és megmarad a Z10, aztán majd iPhone 5S vagy 6 lesz, lehetőségtől, pénztől és tetszéstől függően.
-
Freddy76
addikt
Én úgy döntöttem, hogy nem veszek drágán iPhone ötöt, miután elhagytam az előzőt. Használtam a 4-et, és kipróbáltam pár androidos telót.
Aztán vettem egy iPhone 5s-t. Nem vagyok apple fanboy, távolról sem, de más telefont nem bírok megszokni...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
válasz Freddy76 #22221 üzenetére
Galaxy S4. Nem vagyok Samsungos, a múltkoriban meg teljesen kiakadtam a Sony-mra (szintén android), de ez b+ .. mint a rakéta.. a boot idő is, az alkalmazások meg.. pfff...
És már itt az 5.. Durva cucc. Androidból a középosztály eléggé utálható szerintem, a kőkemény csúcsmodellek viszont iszonyat jók. Kell neki az erő. De ha megvan, egy vadállat.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #22221 üzenetére
Tedd hozzá, hogy céges előfizura amivel igen olcsón elhozható a sima magán előfizus árhoz képest.
Az itt röpködő 80-120k-s árakon tuti nem vennék telót, nekem az szimpla használati tárgy, 30-35k amit megér,ha van benne egy jó DAC vagy jó kamera az mondjuk +15k - t még megér nekem, de kb ennyi a plafon , a különbözetet inkább a hobbimra költöm. Mielőtt valaki félreért: semmi bajom azzal akinek megér ennyit egy telo
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #22238 üzenetére
Ez olyan, mint mikor kollégám meséli, hogy mennyit kell dolgoznia feleségének azon, hogy FB-on feltornázza a szavazatokat és elhozza a lehető legtöbb nyereményt.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #22239 üzenetére
na, pontosan. szóval nem egyszerű.
-
*Ropi*
félisten
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #22241 üzenetére
Megélhetési fészbukozó?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #22241 üzenetére
Ubazzz mi az új profil?
TayRol: Kicsit olyan ez, mint amikor ati3x írja, hogy menyiért vette a bemutatódarab E-M5-öt, és még ingyen kapott hozzá 45/1.8-at és úgy adja elő, mintha ez nem lenne a default
Freddy76: Életrevalóbbnak ismertelek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
Skacok, a fallabdával holnap mi legyen?
Ki jelezte hogy NEM jó neki? Studira emlékszem, Mercutio meg ugye még lábadozik? (az én bokám se százas most, ezért is kérdezősködöm)Whatever.
-
Byk01
őstag
válasz j.bravo #22246 üzenetére
Én is akartam szólni, csak kiment a fejemből: beesett némi torokgyula meg láz, szóval kihagyom.
(#22247) TayRol Hétfőnként hatkor a Tábornok utcában.
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #22246 üzenetére
Ja, én lábadozom így részemről kimarad a holnapi, nyaralás miatt pedig a következő hétfő.
Real_necro: Magyarul nepper? csütörtöki kibővített milc-talira asszonyt hozod?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs