Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomyoy

    senior tag

    nah hajnalban sikeresen megölte haver a kocsit.....este( hajnal 4 kor ) full totálan elkötötte a kocsit, kiment vele a gátra és lecsúszott róla, elég szépen.....jött volna ki belőle, de pont leesett az eső és elseregtek a kerekek, kifogyasztotta a benyát és hajnali 4 től reggel 7 ig(akkor költött fel, hogy nincs itt a kocsi :) ) inditózta:S ugye nem fogta föl hogy kifogyott...azután hivott segitséget h kitolják....( nem nekem szolt," majd én megoldom"mondta), feltolták majdnem a tetejéig a gátnak, majd visszacsúszott és beszált a susnyásba......összetört az első lökös, a hátsót megnyomta, a kézifék nem működik..
    képekben

    raktunk bele benzint, inditottuk nem indult....5 perc múlva elkapta a benyát és szépen hazajöttünk, leállitottam inditom nem indul....beindul de a fordulat alapjárat alatt ingadozik ~400-500....erőtlen, szar... egyszer csak beindul semmi baja, megyek vele délután szép lassan leáll alattam nem indul be...
    szétszedtem, nincs benzinnyomás:S legaláb is lehúztam a benzin csövet és csak igy csepeg...gondolom jobban kellene nyomnia üümmm, egyéb ötlet?

    [ Szerkesztve ]

    nyiknyiknyiknyik

Új hozzászólás Aktív témák