Hirdetés

Rengeteg csatlakozó van a HP legfrissebb, irodai célú monitorgóliátján

A Series 7 Pro termékcsalád 24:10-es képarányú képviselője ugyan 60 Hz-es, de rendkívül jó felszereltséggel büszkélkedhet.

Hirdetés

A HP több olyan monitorral bővítette kínálatát, amelyek az LG IPS Black paneljét használják, és az újdonságok között akad egy kissé talán szokatlan képaránnyal rendelkező típus is. A 738pu azonosítóval jegyzett, ultraszéles megoldás 24:10-es képarányú, 37,5 hüvelykes, 3840x1600 pixeles felbontású kijelzője 2300R íveltséggel jön.


[+]

A Pantone, valamint VESA DisplayHDR 400-as validációt élvező periféria statikus kontrasztaránya 2000:1, amihez 400 cd/m²-es adaptív fénysűrűség és (overdrive-val) 5 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltás társul, viszont a képfrissítési ráta tekintetében csak 60 Hz-ről beszélhetünk. Az 1,07 milliárd szín FRC segítségével jelenik meg előttünk, míg az sRGB/DCI-P3 színtérlefedettség 100/98 százalékos, és a kijelző hátulján egy 1.4-es DisplayPort bemenet, egy DisplayPort 1.4 kimenet, egy HDMI 2.0 csatlakozó, egy 100 wattnyi energia továbbítására felkészített Thunderbolt 4 konnektor, egy láncba kötést szavatoló, 15 wattos Thunderbolt 4 kimenet, egy DisplayPort alt módos, 65 wattos USB 3.2 Gen 2 Type-C kapu, egy 15 wattos, adatközvetítésre alkalmas USB 3.2 Type-C interfész, öt USB 3.2 Gen 1 Type-A csatoló (az egyik támogatja a 7,5 wattos töltést), illetve egy gigabites Ethernet állomásozik.

Az okos KVM kapcsolóval ellátott jószág természetesen barátságot ápol a PiP/PbP funkciókkal, és négy darab 3 wattos Poly Studio hangszórót kapott a fedélzetére, amik a DTS VirtualX technológiából profitálnak. A 3 éves garanciával (nettó) 1250 dollárért listázott, gyárilag delta E<2 színpontossággal kalibrált modell talpazata a pivotba forgatás kivételével mindenhogy mozgatható, ám ha ez nem volna elég, az alternatív pozicionálás lehetőségét 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpont biztosítja.


[+]

A tipikusan 62 watt környékén alakuló fogyasztás maximuma 318 watt, és a szoftveres hátországot a HP Display Center applikáció jelenti, amivel például képpartíciókat hozhatunk létre a különféle beállítások babrálásán kívül. Egy említést még mindenképp megér, hogy a HP Display Manager programmal távoli menedzsmentet eszközölhetünk az RJ-45 aljzaton keresztül, és a gyártó egyetlen elhalálozott szubpixel esetén is kérdés nélkül cseréli a méretes apparátust.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Előzmények

Hirdetés