Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    Voltam ma az Opel Sajó-ban átvizsgálni a vasat.

    A víz nem valami cső repedésbe, stb.. megy el mert nem találtunk rá utaló nyomot. Nyomás próbázták is mint ha járna a motor de nem csöpögött sehol sem a víz... :(

    Viszont az olajos témának meg van a ludasa. A szelepfedél tömítés engedett el. Mert mikor megvettem a kocsit szép tiszta volt a szelepfedél és az alatta lévő dolgok. Most meg olajfoltos már. Tehát ez legalább "megkönnyebbülés". :)

    Illetve a bal féltengely gumiharangom kiszakadt, így az cserés.

    Egyébként nagyon megdicsérték a gépet hogy kora ellenére nagyon patika. Az első féktárcsákra mondtak még kivetni valót hogy csere érett erősen mert a szélei el vannak nagyon kopva de mikor a féktesztet és a teleszkóp tesztet csinálták meglepődtek hogy minden szempontból jól fog a fék is tehát megfelelt.

    Az ABS nem működésére is meg van a hiba, nem a jeladó tört le a jobb hátsó keréknél hanem az a fogaskerék szerű hiányzik kompletten mert valszeg annak a felfogatását törte bele valszeg valaki. Tehát azt kell pótolni és működni fog még az ABS is.

    Tehát összegezve azt mondták hogy semmi szégyenkezni valója nincs a gépnek mert kora ellenére patika. Azt mondták nem is tudják mikor láttak utoljára ilyen Calibra-t. :DDD

    Már csak a víz dolog idegesít... :(

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák