- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz diablo1984 #58299 üzenetére
hétvégén nézegettem autókat, németben is, itthon is, hát elég khmm gyér a kínálat...
Szóval még nincsen eldöntve én is rágódom még rajta, meg a család is szereti mert hátul ülve is bőven van hely megy kagylósak az ülések és tartja az utast, több órás utazás után is úgy szállsz ki hogy nem fáj semmid. Ma adom le szerelőhöz az autót meglátjuk ez most mennyibe fog fájni...Pont ma ment elöttem egy mondeo hát az úgy füstölt mint állat, enyém egyáltalán nem max ha nincsen kikormolva meg indításnál tud egy massziv pamacsot dobni de utána füstmentes. Lámpánál beáll mellém egy volvó, fiatal autó, ablak lent mondom mi ez az istenverte zörgés, most gyújtom fel az autót, elegem van. Erre kiderült nem az enyém zörög hanem a fiatal dizel volvó, de valami okádékul... Nagyon lehangoló
-
beg
veterán
Bocs a ferde kameráért, még nem jött meg a normális tartó hozzá
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Petyyyyy
addikt
Az állatja...ennek sem a lába fáj.
F_Gergely - Mondeok valami veszettül képesek leszakadni. Nagy lapos fingócső hátul és valószínű lyukas középső dob, meg kékes vagy fekete füst. Meg persze a diszkófelnik.
Nagyon meg kell válogatni az utódot.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
F_Gergely
őstag
sajnos pesten ezek mindennaposak...
Én pont anyut vittem múltkor vásárolni, amikor bevágott elém egy 40-es nő marha nagyot kellett fékezzek (neki volt macisajtja de szimplán leszarta, úgy kanyarodott ki hogy balra nem is nézett ahonnan én jöttem) tolom neki a dudát rákönyökölve semmi...
Be akartam előzni de sehogy se tudtam Emelkedőn felfele és kanyar tehát nem láttam be az utat.
Beérünk egy T elágazásba igen ám de az ott már főút, neked elsőbbséget kell adni akár tovább mész egyenesen akár kanyarodsz balra.
NA a hülye pi**a mit csinál? lassítás nélkül behajt a kereszteződésbe, jobbról aki jött satu fék meg elrántja a kormányt. Nő meg néz és nem érti mi a gond.... Nem anyukámmal vagyok kirántom a volán mögül az is biztos.... Azt sajnálom hogy nem tudtam beelőzni mert akkor tuti nekem jön hátulról, nekem meg meglett volna a javítása ára. -
beg
veterán
válasz Declare #58307 üzenetére
Óra szerint 67-el, az barátok közt is max. 65 valós. A kanyar meg az eső miatt nem estem be 110-el
Egyszerűen el sem nézett felém.Egy sj4000 klón, valami 20 dollár környékén jutottam hozzá akciósan kínából, viszont ahhoz képest bejön. A felvételt a drive butítja le, eredetiben fullhd és szép éles. Persze nem egy gopro, de tizedannyiba kerül, 1ó20p üzemideje van az akksijának fhd-ben.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Declare #58310 üzenetére
Persze, csak alig találtam meg
Nem kell kábelekkel vacakolni, csak ha másfél óránál hosszabb az út. Vízálló tok meg egyéb kacat kiegészítő is van hozzá. Most várom, hogy a napellenzőre csíptethető tartó megjöjjön, az öntapadós sem tartozék, de azt nem is szeretem. Most csak egy állítható pánttal volt a visszapillantó hátuljára fogatva.
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz marci1250 #58302 üzenetére
Ezeket szoktam nézni.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]diegho: Centrírozás is jó? Ha azután is húz oldalra akkor valamelyik gumival lesz probléma. Fékezésnél nekem a stabilizátor rúd koppant mivel a szilentjei már teljesen megkeményedtek.
beg: Ha belemész még ő lett volna felháborodva. Sajnos lassan már az ilyen vezetési "kultúra" a megszokott.
Redmi Note 7
-
Declare
őstag
válasz trassher #58312 üzenetére
centrirtöl szerintem nem huzhat a kocsi oldalra....vagy valami brutal mod el van sulyozva, de akkor elöbb szakitana le a kezet a kormany vibracio szerintem
ha futomü allitas utan is huz az auto az valami nagyon furcsasag
(#58311) beg köszi, kineztem mar kb mit szeretnek, de en beepitessel együtt valahogy a tükör melle. Amugy mostansag mar tenyleg tök olcson is hozza lehet jutni ilyen kis action cam ekhez. Multkor lattam egy olyat, hogy valaki belülre feltett egy goprot es csinalt egy time-lapse videot egy hosszabb utrol....jopofa volt
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
válasz Declare #58313 üzenetére
Vigyázz az olcsókkal, az asszonytól kaptam egyet, ment is vissza azonnal.
Az akku 2 percig bírta, az előttem levő rendszáma csak piros lámpánál totál rágurulva volt olvasható, a 1080p is VGA volt, néztem is hogy átállítva sem változik a felvehető idő
És még sorolhatnám.
Van itt is ilyen topic, érdemes benézni.Postázást nem vállalok.
-
Declare
őstag
alapbol nem bizom az olcso dolgokban , a kettö gondolatot, hogy szeretnek egy ilyen kamerat, meg hogy olcson is lehet mar kapni, nem feltetlen összefüggesben gondoltam. Viszont beg videoja, amit feltöltött teljesen jonak tünik amugy. Nincs sebesseg jelölve, ami szerintem problemas, mert ha baleset van, akkor azon sok mulik, ha bizonyitekkent akarod hasznalni.
Mivue neztem (elsöre nem sokat mondott a brand ), de jokat irnak rola, van elöl hatul kamera, nem nagy es van parkolo funkcioja, azaz ha mozgast erzekel allo helyzetben, akkor is elinditja a felvetelt. Szoval tuti, csak kisse drage es erre mondtak a Ph! s autokameras topicban, hogy olcsobban is meg lehet ezt uszni es ugyan ezt tudna.....na de hogy en most ennek utannaolvasgassak, keresgeljek, szereltessek....erre most nincs kapacitasom, szoval ez a projekt eltolva
A következö tennivalok vannak a kocsival nyaron:
-azt a kis rozsda puklit szeretnem felszamolni az oldalan, egy polirral egybekötve
-a hifit azota nem tudtam elvinni a srachoz aki szerelte, hogy megjavitsa,
-a lököharitot is le kell meg meccselnem a biztositoval, valszeg azt is otthon csinaltatom meg inkabb es akkor amit itt fizet a biztosito, abbol otthon belefer talan a rozsdaeltüntetes is (csak ezt is kinyomozni, hol, mikor, kivel...)
-gyenge a klima, fel kell töltetni gazzal
-amit trassher mondott, hatso rugotanyert ki akarom csereltetni, mert megette az idö/so
-olajcserebetojas, hogy mindig van valami nyüg....es akkor ezek csak a mindennapi aprosagok, semmi igazi hiba
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Hey urak!
Nem gurul valaki a héten Érd - Bp között?
Egy igen aprócska csomagot kellene elhozni Érdről.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Vesztor87
senior tag
A jégeső mennyire tesz kárt egy G Astrában? Egy ilyen kisebb szemű (borsónyi pl) tehet benne kárt? Gondolom ezeket javítani nem nagyon éri meg.
-
F_Gergely
őstag
Nah verda leadva a szerelonek.... de utalom a tomegkozelekedest...
Mondtam elso a klima, utana a toronycsapagy mert belulrol szetveri a motorhaztetot, aztan ha marad penz akkor johet az intercooler meg az felso feltengely...
De klima az elso mert 30 fokban megdoglesz az autoban, jartam vele egy evig igy tudom sajnos. -
diegho
nagyúr
Holnap megnézetem a gumikat, ha lesz időm. Alapvetően húzott balra, elmentem futómű állításra, mert a kormányt is megmozdította balra, beállították a futóművet, most nem húz annyira, viszont kb 20m után elmegy balra, a kormány viszont nem mozdul meg úgy megy el balra.
-
beg
veterán
Hosszirányú lámpafordítás, opel emblémás gyönyörű tanksapka középen, hátsó kerék hajtás. Mindez a 70-es évekből.
Sóhaj.
(Igen, corvette stingray. És? )[ Szerkesztve ]
-
bYt
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Astra F Classic Kombi 99-es 1.6 8 szelepes SZR, szervóval, légkondival. Hosszbordás szíjra mindenhol. 6PK1800-at ír. Légkondi nélkül pedig 6PK1460. Az enyémen pedig 6PK1625 van. Ez hogy lehet? Esetleg a tárcsák nem gyári méretűek, vagy máshogy van valami beépítve?
[ Szerkesztve ]
-
espada99
csendes tag
Ezeket valaki tényleg elhiszi? Az elmúlt 6 évben biztos 8000 km-t raktak bele
-
Declare
őstag
válasz espada99 #58330 üzenetére
40 ezer km az inkabb egy 1.6 benzines astranal akar valos is lehet....sokan hasznaljak az ilyen autokat hetvegi bevasarlosnak, nagy ritkan valamerre kimozdulos autonak. Lehet ez jo....mondjuk a vonoszem elöl, meg a koszos, homalyos kepek nem eppen igenyes emberre vallanak
(#58321) trassher hmmmm...oks, akkor nem szoltam
[ Szerkesztve ]
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Melyik gyorsul jobban ?
B Corsa 1.4 C14NZ 44kW 60LE 880Kg vagy az F astra 1.6 C16NZ 55kW 75LE 1005Kg.
Most egy C12NZ Corsam van de hát ezzel nagyon nem kell előznöm.Nem mint ha gyorsulgatni szeretnék, de ha úgy adódik akkor ne kelljen már több km míg valakit megelőzök. Ezen a két opción vacillálok most nagyon.De ha már váltok akkor szeretném hogy a következő autómban lenne légzsák, szervó , és nem fakadok sírva ha van benne ABS.
Amúgy mennyit esznek ezek a típusú motorok ?Ám még Mitsubishi Colton gondolkodok, 98 utánin a vasaló lámpájún.
Itt van az 1.3-as 950Kg 55kW 75LE meg az 1.6 1070Kg 60Kg 82Le. Bár ez kicsit magasabb árkategória de talán ez még beleférne.A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
F_Gergely
őstag
Delutan hivtak a klimasok, gyerekek engem szo*at ez az auto...
Valami klima csoven van eltorve/repedve, amiben van ket szenzor tehat legyartatni sem tudom... listaara majdnem 60 ezer, de kedvezmennyel megkapom 36ert...
Es mivel marha ritka csak rendelesre van a nemetorszagi opel raktarrol...
Ahhoz kepest hogy a zsir uj hella klimakompresszor volt 45 ez a nyomorult cso meg 36.... szenetseg -
F_Gergely
őstag
válasz AMD Power #58340 üzenetére
Azt lehetett volna hogy akkor koszi nem kell, de ha bejon a 25-30 fok megdoglesz az autoban klima nelkul, hiaba engeded le mind a 4 ablakot...
A reggeli bedadogasra az EGR-t mondtak elso korben, azt kitakaritjak, meg megnezik milyen allapotban van. De azt mondjak mivel nincs hibakod es az adagolo azonnal rantja vissza a fordulatot ahogy leesik szerintuk az lesz a gond. Na majd kiderul.
De ez a cso, mintha a fogam huztak volna egy 20 centis csodarabert ennyi penzt bakker... -
HoaryFox
Topikgazda
Halihó!
F Astra, gyújtás ráadásakor ugye kéne világítania a töltés visszajelzőnek, de nem világít. Elektromos dolgok működnek (pl. rádió, utastér venti, szivargyújtó...). Elindítom az autót, akkor van töltés.
Kezdjek aggódni?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz F_Gergely #58344 üzenetére
és (#58343) vebbful: Kicsit utánakeresgéltem a dolognak öreg barátomnak, a Google-nak a segítségével, van, aki azt írta, hogy az egyik dióda szállt el és az okozott "ilyen" hibát
Ha már itt tartunk, megemlítek még annyit, hogy egy pár hónapja néha halványan "parázslik" a töltésvisszajelző (innen gondolom, hogy nem égett ki), pl. ma is volt ilyen. Ekkor is valamelyik diódára gyanakodtak. Lehetséges ez a felállás? Mert akkor jövő héten elgurulok szerelőhöz ezzel a hibával (is).
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
F_Gergely
őstag
válasz Petyyyyy #58346 üzenetére
Bontott sajnos nem jatszik (azt se tudom mi ez a cso pontosan - ok is ugy kerestek hozza a cikkszamot), meg hivatalos szerviz nem rak be neked bontott cuccot, meg honnan tudod hogy nem ereszt? Marad az uj...
(#58347) necsak
Pontosan nem vagyok kepben a generator felepiteset illetoen, de maga a jelzo lampa ugy mukodik hogy csak akkor vilagit ha egyaltalan nincs toltes, tehat keves toltes eseten sem vilagit meg akkor se ha ez 9V.
Nalad a hiba forrasa ott lesz ami felel ezert a visszajelzesert, azt nem tudom ez magaban a generatorban van, vagy a feszultsegszabalyzoban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.