- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz werttzui #3652 üzenetére
Idéznék Neked az Argóból, de nem teszem, mert jólnevelt maci vagyok
philoxenia: Nem elég, hogy betörted az ablakot, de még a muskátlik is kihaltak a hirtelen támadt szagorgiától Kegyetlen Egyfejű
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Höhhnye - az előbb járt itt valami kisfickó és teleszórta a szememet porral - csak úgy ropog a szemhéjam alatt...
Miután megtette, megragadtam a grabancánál fogva és faggatni kezdtem, hogy ki küldte, mi az azonosítója, és hogy mi a bánatért is csinálta.
Erre beadott egy mesét, hogy ő az álommanó és álomport szórt a szemembe - kicsit kétkedve fogadtam, de be kellett látnom, hogy valami lehet benne, mert alig tudom nyitvatartani a szemem - szóval jó éjt Nektek, én most el, aludni
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
1010
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Thrawn
félisten
-
FehérHolló
veterán
Elmentem, hallgattam, láttam, látott, meghívott, beszélgettünk, ittunk, elköszöntünk, boldog vagyok.
Szerk.: Inkább kicsit tartósabb formában örökítem meg.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
bolondember
MODERÁTOR
Hát, ahogy elnézem, hiába nem szedek vérescseppet, mégis csak én vagyok talpon egyedül...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #3669 üzenetére
fog a franc 7VGn korán kelni megyek is, és jóóól visszafexek.
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
nike_
addikt
Na, megyek Sárospatakra, holnap leszek.
Ha valaki valamit kérdezni akar, írjon privet.
Sziasztok.
-
Bubu79
addikt
Napsugaras jó reggelt
Nike_: Jó szórakozást Sárospatakon
Kávé bekötve vénásan - remélem a maradék láthatatlan csipát is eltávolítja a szememből
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Jó reggelt - üdv a dolgozóknak innen Hawaii-ról!
Bubu: ma - valamivel - jobb a netem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #3676 üzenetére
Nem dolgozom, tegnap voltam bent, bár ne lettem volna.
Ma meg nem megyek éjszakára, mert EB van.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Thrawn
félisten
Szép jó reggelt mindenkinek!
Remélem nem csak engem ébresztett ablak alatt elvonuló fúvószenekar és nemcsak itt szakad az eső
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
Hawai - mi? Elvárom, hogy meglepj egy vákuumcsomagolt fűszoknyás szépséggel
Remélhetőleg nem lesz rosszabb a NET-ed, mint eddig volt
Qka: Te gyanús vagy nekem - állandóan szakad az eső ott, ahol Te vagy Kaptál valami új funkciót? Mondjuk egy firmware hibás esőgenerátort?
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Erről jut eszembe. (Fogalamam sincs miért erről, de mindegy.)
Nem rendezünk egy "Nagy nyári tali a Balaton mellett" című összejövetelt?u.i.: Amíg átgondoljátok, én dologra el...
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #3683 üzenetére
Dolgozom rajta....
De most már tényleg el....
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #3683 üzenetére
Balaton mellett?
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #3685 üzenetére
Mondasz valamit
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Tim82
félisten
Csak annyit akarok mondani, hogy Kahoehoe és Mauna Kea. A dolgozók kedvéért.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #3685 üzenetére
alatta?
felette?
közte?
kasul?
bárhogy?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #3689 üzenetére
A trafik mellett!
szerk: És megint szakad az eső
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Mondom én, beépített esőgenerátor...
BE: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #3693 üzenetére
Nem tudom, nem beszélek pokemon-ul
Külföldiül is csak fagyállóval feltöltve, akkor viszont a világ összes nyelvén, csak legyen aki megérti
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #3693 üzenetére
De a Mai Tai koktél csak mond valamit.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #3697 üzenetére
Hawaii, napfény, virágfüzéres és fűszoknyás csajok - na és koktélok. (Egyébként honnan veszed, hogy thai? )
Szigorúan a dolgozük bosszantására.
-
-
Tim82
félisten
Mintha nem tudnád, hogy igazából itthon sz*pok a netemmel - a hibaelhárításán ügyködöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest