- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz zolynet #44602 üzenetére
Mégsem álltad meg szó nélkül
Mod.: Ó igen, ahogyan rám is lehet számítani mondjuk akkor, ha valaki a vonalkód olvasókkal kapcsolatban kérdez valamit
Killing: Micsoda kérdés ez - természetesen oda, ahol a Nap süt
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz zolynet #44605 üzenetére
Eszem azt a nagy szívedet ( majd Pisztillus megsúgja hogyan szeretem )
Killing: Látom figyelsz
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #44609 üzenetére
Jó nyomon jár Watson doktor
-
Oly
őstag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Winnernek jó sok CD-t összegyűjtöttünk.
Most a keresztfiamnak gyűjtöm az üdítős kupakokat.
Szegénykéről tavasszal kiderült, hogy leukémiás.
Azóta már kapja a kezeléseket, szépen javulgat.Kérlek titeket, hogy a műanyag flakonok kupkjait ne a kukába, hanem egy dobozba vagy szatyorba gyűjtsétek össze.
Ha összegyűlt egy jó adag, akkor privizzetek rám és leszervezem a fuvart, hogy eljusson hozzánk.SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek!
Oly: szebbet! Szólok róla szüleimnek!
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #44615 üzenetére
Azt hiszem x összeget adnak minden száz, vagy ezer kupak után a feldolgozók - utána ledarálják és újra felhasználásra kerülnek az így elkészült granulátum kis golyói.
Oly: Szomorú dolog ez ilyen korban Meglátom mit tehetek - én magam nem vagyok nagy PET palack függő, de jelzem ismerősöknek, hogy jó célra kellene
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #44617 üzenetére
Helyes a dörgés - Te szívtelen Méregkeverő ( Hiszen néhány alkalommal már falatoztam a mellkasodban lévő izomcsomóból az Általad is ismertetett módon )
El - nemsokára jövök
-
1010
őstag
estet
-
Str8 sk8r
őstag
...jóestét, sziasztok...ha minden igaz, ide fog lesni a párom... ...ti hogy vagytok? ...
...U.i.: micsoda megérzés... ...
...(#44621) Bub0rek: puszika...üdv apudnak is, és a többieknek is... ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Bub0rek
tag
Szép estét, mindenkinek.
SziaBubu! Mi van veled?
Neked is szia kis szörnyeteg.[ Szerkesztve ]
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Bub0rek #44621 üzenetére
...remélem nem haragszol, hogy nem tudtam délután abban a 3 percben veled foglalkozni nagyon, de szegény buszos életében elösször járt arra, és neki kellett segítenem, hogy időben beérjek a munkába... ...
...(#44623) Bubu79: szervusz "mackótestVÉR"...remélem a kapcsolatod a titokzatos "lányzóval" akiről (talán fél éve is van) meséltel, még mindíg virágzik... ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Bubu79
addikt
válasz Bub0rek #44621 üzenetére
Szia Bubi
Még megvagyok - kicsit öregesen, kicsit fáradtan, de még üzemel a vérmedve
Ujjad hogy van? Üzemel már rendesen ( ), vagy olvassunk rá a jól ismert Múkodj! varázsszóval?És persze üdv a Többieknek is
-
Bubu79
addikt
-
Bub0rek
tag
válasz Str8 sk8r #44622 üzenetére
Jaj, dehogy is haragszom, este még telefonon, és ha minden igaz hólnap együtt leszünk.
Reméljük a buszos szerencsésen megérkezet azért a végálomásra.? Azon kivül, hogy most itt vagy az ontopikba, mit csinálsz?
Bubu : Nem is vagy öreg, mit beszélsz. A sok méz evéstől, vagy a málna evéstől beszélsz fére? Amugy köszi kérdésed, remekül van az újam. szoktam is használni, mitha mi se történt volna. Igaz mindig azt verembe valahova, vagy ütöm meg elsönek.Az is igaz, hogy a füles poharakat még nem tudom megfogni, vagy más ezzel a kézzel fogni, mint eddig.Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
Bubu79
addikt
válasz Bub0rek #44625 üzenetére
Még ha csak méz lenne - de akad minden, mi szem-szájnak ingere
Az jó, ha kezd alakulni a funkcionalitás, lassacskán bekopik majd szépen
Az pedig sorsszerű, hogy mindig az az ujjad akad el[ Szerkesztve ]
-
-
blokad
senior tag
Hű.
Azta nem tudom ki látta Az Őrzőket, de kegyetlen film... Nekem ehhez idő kell még megemszétem, ti hogy voltatok/vagytok vele? Életem eddigi leg katartikusabb élménye.
-
tildy
nagyúr
A szenilis vén-nyanya mindenem Felraktam főni kukoricát PErsze hogy elfőtte a vizét, és leégett... fasza.
ügyes vagyok..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Killing
addikt
Én meg a múlt nyáron szórakozásból elmentem a földekre kukoricát lopni, hát rá@sztam mert főzés után kiderült hogy sikerült összegyűjteni 5 kiló takarmánykukoricát.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
Killing
addikt
Kint (mivel ez nem ihhon volt ahol most lakok, hanem a kiskertekben, ahol földút van még mindig) nincs mikró. Persze ettünk belőle, de nem volt valami nagy élmény.
Mikróban pedig még sehogy sem próbáltam.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Pisztillus
senior tag
Annyi baj legyen! Sült kukorica lett belőle. Persze, ha Grafitné módon készült (azaz szenesre égett), akkor más vacsi után kell nézni... (ÉKE!)
Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
Algieba: Gratulálok, legyen sok örömöd benne! Lesz róla cikk is?
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Killing
addikt
Kezdődik a Barátok Közt, ideje menni.
JOCCAK'!Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
tildy
nagyúr
válasz Pisztillus #44637 üzenetére
Hát az alja az szenes lett... igaz nem mindenhol, de elég jó része. Megkóstoltam, kicsit olyan nyárson sült kukori íze van.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
venember83
nagyúr
F@sz kivan. Maradnak a keddi BL meccsek, a szerdaiakat nem közvetíti egyetlen normális adó sem.
-
Psychonaut
veterán
További szép estét mindenkinek, én léptem. Holnap már csütörtök!
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz kételkedem #44643 üzenetére
Na ma is volt értelme megnézni ezt a topikot.
Na megyek művelődni tovább
Jófélét mindenkinek!
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Bubu79
addikt
El, melóba - szasztok
-
Pisztillus
senior tag
Ha szerencséd van, akkor csak a megégett részt kell mellőzni. Ebből a szempontból a kukorica nem olyan, mint a hús - az ilyen esetben általában menthetetlen. Az a lényeg, hogy nagyobb baj nem történt.
Bubu: Jó munkát - ne zavarjanak sokszor, lehessen pihizni!
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
válasz Pisztillus #44637 üzenetére
Szia! Igen, lesz róla teszt. Még az este publikálom. Bár nagyon az elején tart a kapcsolatunk.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest