Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #21352 üzenetére
Én pedig csak az édes borokat szeretem - a száraztól kikészül a bélésem és savtúltengésem lesz
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
zolynet
veterán
válasz venember83 #21352 üzenetére
szívemből szóltál
szép estét, iccukát a továbbiakban
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
BlacKSouL
addikt
Nem esik jól holnap melózni menni, de valahogy örülök hogy vége ennek a pár napnak, amit egykor Húsvétnak hívtak, most már valami egész más ugyanezen a néven. ..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt. miért van az, hogy egész éjszaka forgolódok, álmatlanul, és mire sikerülne elaludnom, fel kell kelni?
ez a hétfő keddre esik.
-
pohár
félisten
Szép jó reggelt mindenkinek!
Most értem haza Debrecenből (megint ), mindjárt be is esek az ágyba, alszok vagy 2-ig...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
blokad
senior tag
Jó reggelt. Szünet utolsó napja. mehetek ctrl-ra a rendelőintézetbe. Mad tanulhatom Rómát. Holnap tz.
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #21363 üzenetére
2 in1 napot mindenkinek!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #21355 üzenetére
De most igen.
Boldog Névnapot Kívánok Télapó !
Tegnap nem sikerült az edzésem, alig bírtam ébren maradni negyed 11-ig.Raf :
Mindenkinek szép tavaszi napot kívánok !
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
bolondember
MODERÁTOR
ja, második Mityulátybátyi-napot!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
ngabor2
nagyúr
valóban, tibi nap van. kedvenc bátyám is ezen a néven lett anyakönyvezve. neki az idei névnap nem sikerült valami fényesen... de ettől függetlenül minden érintettnek kellemest.
-
tildy
nagyúr
Na az összes Tibornak (racecamnek is) Boldog nevenapot
(Szólhatok is esmnek, ne felejtse el.....)
Amúgy jó reggelt!
Fáj a gerincem, fáj a hasam, émelygek is, de amúgy midnen a legnagyobb rendben. Húsvéti bezabálás nem volt meg.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rarri
senior tag
válasz Pisztillus #21376 üzenetére
Szia !
Hát akkor ezúton minden Tibornak Boldog Névnapot Kívánok !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
tildy
nagyúr
Nem jön Az kéne mégcsak ....
Amúgymeg: Tibor egy hős.
(Esm tesója Tibor, az egyetlen nem királyi/cári személy a családban ...)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zolynet
veterán
Sziasztok!
Tiborokat az Isten éltesse!!!
Megfejeltem még egy nap szabival a húsvétot ... ecceélünk (nincs de)
Life is too short to stay stock!
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #21381 üzenetére
Te báránybőrbe bújt farkas, elfenekellek !!!
De addigis nesze neked. (18+)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #21384 üzenetére
Jaja, direkt táncolok idegeken, hogy ha valaki hasogatja a szőrszálat hányást tegyen a szememre. Amire majd én jól ráhányom a fittyet
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Szép jó napot mindenkinek!
Sikerült megnéznem a Szomszédok ismétlését. Ah, nagyon K.O. hatása van rám. Némelyik részen még pityeregni is szoktam. A 80-as években voltam kislány. Igaz, utáltam gyereknek lenni, kicsi voltam, bárki szekálhatott, én meg vissza se szólhattam, mert egy gyereknek kuss a neve.
Sokkal jobb 30 évesnek lenni. Bár a 21. század első fele zizis lesz. Sebaj! Ez egy kalandregény.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
nike_
addikt
Huh.
-
Str8 sk8r
őstag
-
nike_
addikt
válasz Pisztillus #21390 üzenetére
Ha?
-
venember83
nagyúr
Az "ez" közelre mutató névmás. Távolra mutató párja az "az". Egyéb kérdés? Aludtam tegnap egyet a sör témára, s nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az erre fele boltban kapható barna sörök közül a Leffe a legfinomabb, megelőzi még a Guinnesst is, sőt, összesítésben a barna és világos sörök között is rendkívüli eséllyel pályázik az első helyre. Szerencsére még van otthon pár megrontandó üveggel belőle, és lassan vége a munkaidőnek.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #21395 üzenetére
a Guinness inkább fekete ser.
szerintem
más, mint a barna, más kategória.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #21396 üzenetére
Akkor összekavartam volna a kategóriákat? Eddig úgy tudtam, hogy létezik világos meg barna sör. Most akkor van fekete is? Utána kell járjak akkor ennek a témának, méghozzá alaposan.
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #21395 üzenetére
a guinness stout, a leffe meg ale (ha jól emlékszem). mindkettő finom, de semmi közük egymáshoz. és én is sokkal inkább preferálom a leffét
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #21397 üzenetére
van lager, pilsner, ale, stout, bitter ale, weiss, ezek lehetnek alsó, felső és spontán erjesztésűek, és szinte mindegyikből van barna, félbarna, világos, fehér...
a színe a legkevesebb, a főzési technológia a lényeg.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest