Aktív témák
-
rarri
senior tag
A fűvel nagyon vigyázz, a múltkor Biuséknál a gimiben egy lányt a mentő vitt el, és majdnem meghalt, olyan füvet adtak el neki. / Várpalota, Magánképző /
Vad voltam, de tök jó volt.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
zolynet
veterán
van egy másik amit az eladó mondott vissza, na az nagyon érdekel, ha megvan belinkelem, de ha elbattam akkor is
Margit-sziget: 2-3sör és egy hambi, teljesen rendben volt
elég gyér volt a felhozatal, vagy csak szar helyre ültünk le'még egy kis pkr, film és holnap corvin teraszra hívtak ... még nem voltam, ezt is meg kell nézni, bár valszeg a csütörtök olyan lesz, amilyen ... eccélünk (nincs DE)
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
rarri
senior tag
válasz ngabor2 #20503 üzenetére
Gábor, én most már nagyon " normális " vagyok, csak néha tör elő belőlem az " állat " . Olyankor hozom a régi formám.
Most sajnos búcsúznom kell, mindenkinek jó éjszakát kívánok !
Bon : Szia ![ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #20507 üzenetére
majdnem, a 2. sorból egy kedvesem" kimaradt. a folytatást meg igen sűrűn kellene csillagozni... úgyhogy ne erőltessük
asszem én is megyek alszani, jóccak.
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
kételkedem
addikt
-
Megfájdult a fejem. A nyári idő kikészít. Ennek még nincs itt az ideje.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
bnss
veterán
Kíváncsiságból mérlegeltem egyet, egy hét alatt -1,5kg. Nem is rossz, pedig nem edzem magam halálra, csak azon változtattam, hogy mit mikor és mennyit eszem, ha egyáltalán eszem. Biztató.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
-
pohár
félisten
Nah meg a "lemegyekfélmeztelenülaszoliba" dolog is megoldható lesz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bnss
veterán
válasz bolondember #20516 üzenetére
Azt akarod mondani, hogy ha ledolgozom a sörhasat, akkor úgy fogok úszni, mint a balta?
pohár: az nem gond, nyáron szoktam egy szál rövidnadrágban járni a házban.
-
nagyúr
válasz bolondember #20519 üzenetére
...mint a lenyelt balta, Mylady, mint a lenyelt!
Ui. lásd még: "baltaarcú apu"
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
pohár
félisten
válasz Str8 sk8r #20521 üzenetére
Max ha megtanítod úszni
Mint a cigány a fiát... Bedobja a vízbe, a gyerek majd megfullad, ráförmed az apja: ússzál b*zdmeg!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NoLF
veterán
micsoda szánsájn, micsoda déj!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
blokad
senior tag
Csicsergős reggelt, hamarosan mehetek be suliba.
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #20526 üzenetére
szánsájn, déj!
-
Timocicu
senior tag
Csodaszép, napsütéses szerdai napot kívánok Mindenkinek!
Itt a hét fele.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
kételkedem
addikt
válasz Str8 sk8r #20532 üzenetére
A kakast le kell lőni, ahogyan azt Zámbó Jimy tette volt! A fűrészgépes viszont védett faj, azt ne bántsd. Vigyél neki egy fél liter pálinkát, attól bealszik
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
tildy
nagyúr
hogy én mennyire utáloma csicsergős hangú, nyávogós nőszemélyeket... Ráadásul ül egy mellettem is
Fejlesztők közé minek berakni ilyet. (ő nem az )[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
én azt a rohadt tetves csicsergő madarat utálom amelyik minden reggel az ébresztőm megszólalása előtt 10 perccel rákezdi, hogy véletlenül se használhassam ki az utolsó perceket felkelés előtt...
az udvar ahol faszántosan visszhangzik a hangja, kb 40 m2, hatalmas falak veszik körül, ez meg nem tudom hova, de befészkelte magát és minden reggel pofázik. szeretem a madarakat, a természetet meg mindent, de ezt nem tudom tolerálni.
emlékszem mikor még nagyon rég kecskeméten hajnalban nyáron tartottam hazafelé a buliból, és ordibáltam a madarakkal hogy kussoljatok már, ilyenkor aludni kell...
-
-
tildy
nagyúr
Ezt mentsd le a saját gépedre.
Mi az hogy sajátgép?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #20537 üzenetére
megkérni asszonykát, h lője le - az nem egyszerűbb, kényelmesebb?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz kételkedem #20534 üzenetére
...bealudt...kakas elhalgatott...ezek valamit tudnak... ...viszont már nincs álom a szememben... ...csak tompa nyomás a fejemben...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #20537 üzenetére
25 perccel van korábbra húzva mint ahogy kelek, csak ébredés és kelés között még szunyózok 25öt, mert az olyan nagyon jó. viszont mióta kitavaszodott, ez nem 25... grrr!
és végre megkaptam a fizumat, jupíí! nem kell többet lógnom a bkvn, megvehetem a bérletet
-
Bubu79
addikt
És bizonyára még fiatal és csinos is mellé
És megintcsak napsütés és jóidő - a tavasz a legkirályabb évszak
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
válasz Bubu79 #20543 üzenetére
Bár ő vékonyabb , szerintem én szebb vagyok
Egosimogatás rulezAmúgymeg jöhet ide csaj, csak ne legyen ilyen irritáló csiripelős hangja. A mély tónusokat jobban bírja a fülem.
Korábban 4-en voltunk csajok a szobában, 2 fejlesztő, két nem fejlesztő, és úgy nem volt ilyen kellemetlen. De ez új kollegina, most érkezett nemrég.Brad Pitt nem az esetem Mostani kedvenc Jake Gyllenhaal.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
Reklamáld meg a személyügyön és hívd fel a figyelmüket rá, hogy nálad kell jelentkezni, ha fel akarnak venni valakit
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bolondember
MODERÁTOR
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
-
bnss
veterán
Szép napot!
-
Str8 sk8r
őstag
válasz bolondember #20546 üzenetére
..."utánanézek mi lehet a lakásomba"...kecske b+... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
zolynet
veterán
válasz bolondember #20546 üzenetére
nem sokáig bírtam
remek műsor mindig is mondtamLife is too short to stay stock!
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest