Aktív témák
-
Hú, banyeg, mekkora hülyeséget álmodtam. Önmagamat láttam álmomban és nem a tükör előtt állva. Most kettő volt belőlem, vagy mi? Idegesítő, torokszorító, nyavalyás érzés volt. Ez a csődtömeg lennék Én? Menten elásom a kert végében...
Szép jó napot mindenkinek! A jó idő depresszióm köszöni szépen, ő remekül érzi magát...
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Megyek, mert sulis nap van.
Szép napot!A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #20553 üzenetére
"Álmomban két macska voltam és játszottam egymással. "
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz philoxenia #20555 üzenetére
én magammal játszanék ha kettő lennék.
tudom, h így van, de ez most TŐLEM volt idézet, Karinthy-parafrázis...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #20556 üzenetére
Hát a magammal játszottam meg enyhén szólva félreérthető....
Persze macskát még nem láttam ilyet csinálni, csak kutyát.... -
Str8 sk8r
őstag
válasz philoxenia #20557 üzenetére
...szerintem inkább kishijján egyértelmű... ...én láttam macskát is... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz philoxenia #20557 üzenetére
na, ha ketten lennél és macska, szerintem Te is játszanál magaddal...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #20559 üzenetére
Hát nem szívesen lennék macska, de elnézném amint a cicák játszanak egymással.....
-
NoLF
veterán
és ha én utálom a macskákat, akkor mitévő legyek?
szálkát találtam a lazacfilében. ilyen sem volt még. nem is egyet...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #20563 üzenetére
Lazacfüle sem lehetett pedig....
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz philoxenia #20564 üzenetére
lazacTALP meg még kevésbe!
-
Immy
őstag
Üdv
Pezsgő mellé milyen rágcsálni való kaját ajánlatok?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
NoLF
veterán
kaviáros miniszendvics, vajra (nem margarinra, vajra!) fekete/vörös kaviár, rá egy 1/8-nyi vékony citromszelet. a kenyér lehet baguette/rozskenyér, akár meg is piríthatod kicsit. isteni! kaviárból nem kell rá sok.
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
"1-nyaljál sünpetét "
Ez a mondatod kielégíti vajon a személyeskedés fogalmát?
Immy: libazsíros kenyér hagymakarikával?
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
BlacKSouL
addikt
Nem, sőt esténként gyilkolgatom őket hogy szokják a hajtást. Meg a legelején kiürülök, lemegy kb 5 kiló nagy hirtelen, víz, odabentről a fölösleges kaja, stb, aztán onnan már csak lassan megy lefelé, de minél több fölösleg van, annál több lemegy hirtelen, illetve egyáltalán. Nekem most kb 16-18 kiló fölöslegem van. Pár éve 97-ről 79-re lement, akkor jól is éreztem magam, csak aztán közbejött mindenféle zavaró tényező, és szépen visszajöttem 92 környékére. Nekem most bőven jó ha nyárig lemegy 8-9, az már meg is látszik, és aztán majd folyamatosan.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #20574 üzenetére
eheh
-
pohár
félisten
válasz (Darkwood) #20568 üzenetére
Azt szeressük
Szép délutánt mindenkinek!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NoLF
veterán
egyébként én is elkezdtem csökkenni, és látványosan javulni minden irányból
kicsit csökkentettem az adagokon, valamint este nem eszek semmilyen szénhidrátot (kenyér, rizs, tészta, krumpli, ilyesmik kilőve)
kilóban ez nem tudom mit jelent, (lehet hogy semmit, mert az izomtömeg bizonyára gyarapodott az elmúlt 3 hónapban) de az biztos hogy látványos.
heti 2 mozgás van beiktatva egyébként, egy aerob, és egy anaerob. egyelőre jónak tűnik (egyik nap 1,5 óra intenzív kosár, másik nap gyurma a teremben + szauna)The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #20572 üzenetére
nem.
a személyeskedés az lenne, ha sörözésre vinném magammal a sünpetét és a sörébe tenném...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #20580 üzenetére
Nem. Az állatkínzás lenne. Hogy jutsz sünpetéhez?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz philoxenia #20581 üzenetére
veszek a boltban.
ott szokott lenni a halpete mellett a hűtőrészlegen!
-
Bubu79
addikt
Milyen sünről van szó? Valami ilyesmiről, vagy esetleg ilyenről?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
zolynet
veterán
Gyerekek válság van -> link
Life is too short to stay stock!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
kételkedem
addikt
válasz philoxenia #20586 üzenetére
Tudod, mint a parasztbácsi az állatkertben, mikor végig néz a zsiráfon: "Ilyen állat nincs!"
zolynet: a válság a leggazdagabb és a legszegényebb rétegeket érinti kevésbé. Aki élete során a vissza hordott sörösüvegek árát tisztességesen belerakta a malacperselybe és összejött egy Porsche 911 55,5 MFt-os ára, az megfogja venni akkor is, ha nem jár már a gázár kompenzáció.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
Ez csodaszép - egyszer muszáj lesz megnéznem közelebbről is
Ha még metszőollót is kapok, akkor tutira látszani fog, hogy jártam arra - soha az életben többé nem hajt ki semmi
Philo: Ezek vajon mit csinálnak ilyenkor tavasszal
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
vettem egy ilyet, nagyon kíváncsi leszek, mert még életemben nem adtam ki ennyi pénzt egy fél literes sörért... egy próbát mindenképp meg kell ejteni, mit tudhat ha ilyen drága.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Drágább volt mint a hozzáillő pohár?
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #20592 üzenetére
Ez elég merész elképzelés ! / nekem más tippem van. /
NoLF : Kíváncsi vagyok, írd majd meg, milyen volt.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #20592 üzenetére
Én inkább arra tippelek, hogy egy kisebb szériás prototipus csapat legyártása van folyamatban - lehet, hogy ennek egy állomása a sünpete is
-
zolynet
veterán
válasz kételkedem #20589 üzenetére
1etértek
de akkor sem kéne porscheLife is too short to stay stock!
-
NoLF
veterán
válasz philoxenia #20594 üzenetére
ez pint-glass, amit magyarul csak korsónak hívnak, és színültig töltve bizony 0,568L az űrtartalma, azaz 1 pint
ha a feltüntetett 2,50 GBP árat számoljuk szállítási és kezelési költség nélkül, a ma érvényes 330,37 HUF-os árfolyamon akkor igen, többe került
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz philoxenia #20588 üzenetére
Nem, ez a Malomvölgyi tavak közül az egyik (Keszü mellett van ez a völgy).
Bubu: már megelőzött a tisztelt városvezetés, a parkerdőt helyenként tarvágással ritkították ki, azzal az indokkal, hogy túl idősek voltak a fák. Rossz kifogás, mert szvsz egyáltalán nem voltak öregek, még betegek sem.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Háztartási gépek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest