Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz frame>24 #20398 üzenetére
Kerítesz egy olyan barátnőt, akinek nagyobbacska narancs méretű mellei fittyet hányva a gravitációra kackiásan felfelé állnak. A melle alá helyezel egy ceruzát, amit az nem tart meg, leesik. Akinek nem félbevágott zsemle alakú a melle, vagy egy kicsit meg van ereszkedve, azé játszva megtart akár egy egész tolltartónyi irodaszert.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
Sziasztok!
Tildy: Előre elnézést kérek azért amit írok, de most megint szakadás... Szóval, azt olvastam egy cikkben, hogy a Távol-Keleten egy népcsoport tagjai azzal tartják magukat fiatalon, hogy az öregek minden nap kútba ugrálnak fürödni. A népcsoport látványosan megszépült.
Ja igen, az apróbetűs részben van, hogy azok akik a kútba ugrottak, nem jöttek ki élve. Így könnyű...
Mit akarok ebből kihozni? Azt, hogy nem kell minden hülyeségnek felülni, ellenben meg kell tanulni elfogadni önmagunk olyannak, amilyen, főleg akkor, ha más(ok) is olyannak szeretnek. A kést meg remélem, nem gondoltad komolyan?
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
tildy
nagyúr
válasz Pisztillus #20407 üzenetére
Najó , abbafejezem a nyavikolást
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Pacák
senior tag
Nuclear launch detected
-
NoLF
veterán
b+ hogy tud fájni a bal térdhajlatom kosarazás utáni napon... hihetetlen. alig bírok fölállni a székből. holnapra meg elmúlik, és a következő héten restart...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Kicker
őstag
basszus, egy gépen a temporary internet files mérete a lemezkarbantartó szerint kb 2.200.000 kilobyte, majdnem lefordultam a székről, és azt mondja ezt 3 hét alatt hozta össze... LOL
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #20404 üzenetére
Erről beszéltem, nyuszómuszó...
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bolondember
MODERÁTOR
-
zolynet
veterán
válasz bolondember #20415 üzenetére
akkor ebből inkább körmél lesz ... egy szép nagyot full company-ra
Life is too short to stay stock!
-
bnss
veterán
Szép napot!
Alig várom a délutánt, a kellemest a hasznossal fogom kombinálni, fűnyírás közben kicsit barnulni, de előtte még biciklivel el kell jutni a célállomásra, majd haza.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #20425 üzenetére
Az már a célállomáson van, mókás lenne a hátamon a szegélynyíró. (Örülnének nekem a biciklisek és a gyalogosok.)
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Pisztillus
senior tag
válasz bolondember #20424 üzenetére
Én azért inkább kihagynám...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Bubu79
addikt
Szikrázó napsütés, nyárelői meleg, szabadnap - ebből biza kirándulás lesz hamarosan
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #20430 üzenetére
Köszi, meglesz
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #20432 üzenetére
Cerka! Ja!
Bubu: irány a szabadlevegő!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
Szia
Metszésben jó vagyok - elrendezem, hogy ne kelljen többet a szürettel kínlódnotok
Tope: A kosarakat Maci szokta abajgatni, de Őt most nem viszem magammal - utálok a Vadőr elől rohanni ( Talán Smith volt - öregszem bakker )
[ Szerkesztve ]
-
-
NoLF
veterán
rég ettem ilyen finomat a foodexpresstől, mint ez itt. pulykamell érmék palatinus módra, barna rizzsel
azt sem tudtam mi az a palatinus módra, de berendeltem. meg fogom jegyezni az biztos, irtó jó libamáj, borsós-répás lecsó, és a pulykacsöcs... isteni.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zolynet
veterán
válasz Pisztillus #20441 üzenetére
én is előveszem a rántott hustit
jótvágyat aki most kezdi, egi aki befejezteLife is too short to stay stock!
-
phanzetomox
őstag
na cs mindenki megjöttem a munkából
(már ha felmosást annak lehet nevezni)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Sziasztok!
Én ettem egy nagy tányér cseresznyelevest, eddig ennyi, kaja sincs itthon...
I'm so hungry...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz phanzetomox #20449 üzenetére
Mint tegnap a Showder Klubban...
"Úgy felpörgeti az anyagcserédet, hogy áá, huh...több jön ki, mint amennyi bement" - ezt vidéken egyszerűen fosásnak hívjuk...
Ez volt Dombóvári István
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest