Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz petakpa1 #29238 üzenetére

    +1 arra, hogy csináltasd meg velük a napellenzőt motor + minden nélkül, és tedd bele utólag azt amit szeretnél. Rugalmasabb is lesz használhatóság tekintetében, és jóval olcsóbb.

    Amúgy nekem is kellene egy a meglevő mellé. Esetedben sima karos napellenzőkről van szó? Az árajánlat alapján van ötleted hogy kb. mennyi lehet a szerkezet + a ponyva + a szerelési díj? Érdekelne, persze méretekkel együtt.

    Illetve mindenkitől kérdezném: redőnyre van már bejáratott forrásom (Redőnydiszkont), bármit megcsinálok/összerakok már magamnak, akár felújításról, akár új beépítésről van szó. Érdekel is, tök jó legó az egész, és vélhetően nagyobb gondossággal is csinálom mint egy random redőnyös, aki még jól le is húzna. Karos napellenző alkatrészek beszerzésére viszont egyszerűen nem találok forrást, pedig az is "szabványos" elemekből épül fel (kínai barkácsáruházas darabokat leszámítva, de azok amúgy is felejtősek), és ugyanúgy lego, még talán egyszerűbb is mint a redőny. Szóval szívesebben megépíteném ezt is magamnak.
    Nincs valakinek infója róla, hogy hol lehet ilyeneket beszerezni magánszemélyként (zártszelvények, mountok, tengely, kar, stb..)? Kizártnak tartom, hogy ezek a legjobbredonyesnapellenzonekedholnapra.hu féle mágusok saját maguk gyártják ezeket :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák