- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
marcee
addikt
(miért ilyen genyó az élet?)
\m/
-
Panther
HÁZIGAZDA
Úgy látom itt már nem nagyon lesz alvás. Kissé elhúzódott ez az összepakolás-dolog hogy úgy mondjam... :D
(Jajj, még ki is kéne takarítani :Y)[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na csá. Panther el Erdélybe. :)
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Trak
addikt
Ez a Doom3 nagyon felborította a netet..:)
Mindenhol csak erről van szó. Moderátoroknak kissé több lett a munkája.
Itt a PH-n is, a topik bezárásával eltüntek az emberek. Utána a szokásosnál kevesebb hsz született.
Most látszik csak igazán, mennyire durván megy ez a warez...
Egy DC++ hubon ha megfigyeli vlaki a kereséseket, megláthatja mire gondolok:)''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
DragonR+
aktív tag
Sziasztok!
Vérig sértettek. :O
Nagyon nyomja a begyemet, ezért kipakolok.
Remélem az Off-topikba belefér.
Ha nem, akkor megint le leszek hülyézve.
Na mindegy.
Megszoktam.
Szerintetek miért jó valakinek legyökerezni egy embert csak azért mert az egy mások számára evidens kérdéssel fordul az Azonnali kérdések órája topic olvasóihoz?
Nem lehet, hogy szerencsétlen azért fordul oda, mert választ szeretne kapni a kérdésére és meg van győződve arról, hogy az ottaniak tudják a választ?
Piszkosul megbántott. :O
Mi a véleményetek erről az idióta jelenségről?
Mármint arról, hogy beugatnak, hogy ''hülyegyerek, még ezt sem tudod''. :O
Vagy csak én találkoztam eddig ilyennel?
Hova lesz a világ? :O
És bocs.
[Szerkesztve]Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
veterán
Átfutottam a szóban forgó részt, *szerintem* egy picit túlreagáltad a dolgot. Az egyik srác félreértette a kérdést, a másiktól meg kaptál egy ''de ennyire root nem lehetsz''-et... nem tudom, ez ha nem is esne jól, azért csak nem sértene vérig... :F
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
DragonR+
aktív tag
A vérig sértés tényleg barokkos túlzás. :B
Csak rosszul esett.
Ráadásul rossz pilanatban.
A root-on kattantam ki.
Bár elképzelhető, hogy túlreagálom a dolgot.
De semmi vicces smiley-t nem láttam a megjegyzése végén.
Lehet, hogy viccnek szánta.
Jót röhögtem.
Jah, és köszönöm a beszélgetést Doktor úr. :)
Háborgó lelkem ismét kezd megnyugodni.Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
takito
csendes tag
Istenem, ez az engusz?
Figyelitek mi megy a Doom3 topicban?:U
Bezáratott mert warez témákról írogattak bele. Én megértem, hogy a PH egy teljesen legálisan működő oldal de ez már nevetséges amit engusz csinál!
Szerintem addig amíg nincsenek warezoldalakra mutató linkek felesleges pattogni.
Miért bűn az ha beszélnek arról, hogy megjelent a Doom3 warez-ben?
Engusz úgy ''tesz'' mintha az ő játékai, szoftverei mind legálisak lenének.
Tehát nézzük Engusz számítógépét (gondolom így van ahogy leírom majd):
- Windows XP Pro HUN : 40k
- Office XP Pro HUN : 72k
- Nero 6 CD-író szoftver: 21k
- Norton InternetSecurity 2004: 29k
stb. st. stb.
Még alig van pár szoftver a gépén de Engusz már 169.000Ft-ot költött! És még nem játszik semmivel!!! Na ne!:O
Én nem azt akarom mondani, hogy mindenki warez-oljon. De mindenki tudja, hogy a warez, az illegális letöltés jelen van és nem lehet viasszaszorítani. Most mi? letartóztatnak 5-10 embert ez miatt! És akkor mi van: Magyarországon másik 3000 csinálja ugyanezt! Akkor most a warez miatt börtönbe dugják fél MÓ-t?
Ez nevetséges! És ezt Engusz is jól tudja! Ezért idegesítő, hogy bármilyen warez szagú hozzászólásnál már pattog a feje. Már látom, hogy a listám miatt majd jön azzal, hogy ő ingyenes Op-rendszert, vírusirtót, tűzfalat, játékokat, cd-író programot, irodai csomagot használ! Persze én meg a nyárimikulás vagyok!
Kedves engusz, nyugodtan dobjál ki a hozzászólásom miatt, engem az ilyen fenyegetésid nem hatnak meg! Sőt szerintem ezt mindenki ovodás dolognak tartja.
''vjannus legszívesebben bannolnálak!'' - gratulálok, most aztán jól megadtad neki!
Hurrá! Hurrá! Hurrá!:C
Azért ezen elgondolkodhatnál egy kicsit kedves engusz! -
veterán
Minden második ember csinálja (pofátlanul alacsony becslés).
Lehet, hogy engusz is, lehet, hogy nem. Lehet, hogy én is. Lehet, hogy Te is.
Egy dolgot kellene viszont megértened - itt erről nem beszélünk. Van fórum elég, ahol ez nem tabu, szerintem nem szakad le az ég ha máshol tárgyalod ki a témát. Normális, legális társalgásra természetesen továbbra is szívesen látunk.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
takito
csendes tag
-
atus
senior tag
Ez a legembertelenebb dolog, amit mostanában hallottam. Kapitalista holokauszt.
Ááá. :O:Y
[L]http://index.hu/politika/bulvar/tuz0802o/[/L]Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
Cardinella
aktív tag
Már több hasonló vitánál, kérdéskörnél leírtam; de akkor mégegyszer és utoljára...
A (szólás, stb.)szabadságod annyit jelent; hogy tetszés szerint eldöntheted belépsz-e a PH!-ra, tanácsot adhatsz másoknak, kérdezhetsz, üzletelhetsz, stb.; és nem azt, hogy ezen a fórumon bármit csinálhatsz, írhatsz...
Itt egy közösség szabályai a mérvadóak (ld. alapelvek); aki nem fogadja el, az ki lesz penderítve, és ez így helyes... -
PeliScan
addikt
Hajrá hajrá emvy :) nagyon ritkán írogat már a fórumba, remélem így h bloggolni kezdett, néha fog.
Szeretem a hozzászólásait, főleg azokat, amik nem szakmaiak. -
takito
csendes tag
válasz Cardinella #867 üzenetére
Látom még mindig nem érted a lényeget!
Itt arról van szó ki, hogy képes rendet tenni. Nézd meg anaqer válaszát! Ő rendes emberi módon és hangon válaszolt a dühös hozzászólásomra. Ezt nagyra értékelem, meg is értettem a válaszát! Minden moderátornak ilyennek kellene lennie! De te mit csinálsz (ugyanazt mint engusz)? Elkezdesz itt fenyegetőzni, hogy ki leszel penderítve. Ki nem szarja le? Leszarom, érted? Ez a véleményem és kész! Egyébként tőlem nem találsz warez hozzászólást, ezért jogtalan lenne az ítélet. Csak azt nem értem, ha leírni sem szabad ezt a szót akkor minek kellett indítani JÁTÉKOK topic-ot? Mindenki tudja nagyon jól, hogy a magyar emberek 70%-a illegálisan szerzi be a játékait! És amikor eggy olyan játék kezd el megjelengetni amire 3éve vár az egész világ (Doom3) csodálkoztok, hogy tele van a topic warez szavakkal! HÁÁÁT, NEM IS TUDOM?
[Szerkesztve] -
rog
addikt
''Látom még mindig nem érted a lényeget!''
ha nagyon akarjuk ezt akár rólad is el lehetne mondani..
de ha rám hallgatsz, akkor az csinálod, hogy most jegeled a témát. és egy két nap múlva, ha már nem fájnak az elszenvedett sérelmek, visszajössz a topicba és újraolvasod ki mit írt. néha egészen más értelmet nyer egy egy mondat/hozzászólás amin most csak mégjobban felhúzod magad. (legalábbis nekem ez be szokott válni)
pl. innen nézve kivűállóként egy gramm fenyegetés sincs Cardinella hozzászólásában, sokkal inkább a tapasztalatait osztotta meg veled, hogy mi szokott a menetrend lenni ilyen esetekben.
ja és fontos:
bocsáss meg ha most valamivel megbántottalak ebben a hozzászólásban, nem volt szándékos. -
Cathfaern
nagyúr
Bocs, de azt kell hogy mondjam, hogy csőlátás rulez :U
Kicsit nézzek meg újra a listát:
Windows XP: ok, ez kell, 40ezer Ft
Office XP: van helyette ingyenes, gyakorlatilag ugyanazt tudó program, az OpenOffice
Nero 6: valószínűleg a CD/DVD íróhoz adtak egy programot, miért ne azt használná? (főleg ha Nero-t adtak hozzá)
Norton: ehelyett vannak ingyenesés jobb programok is
És ki mondta, hogy mindenki játszik a gépén? Én pl. szinte soha.
Egyébként az itteni két hsz-eddel semmi bajom nem lenne, ha a stílusodon kicsit változtatnál. Ha nem ilyen köpködős stílusban írtad volna ezt, akkor lehet, hogy ezt a hszt sem írtam volna meg...Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Cardinella
aktív tag
Köszönöm, hogy elmagyaráztad a lényeget; csak nem szeretek sokat írni...:)
(''...aki nem fogadja el, az ki lesz penderítve...''- ez teljesen általános alany, és nem konkrét személyre vonatkozott...másrészt egy ban-ért azért 'keményen' meg kell itt dolgozni...)
takito: részemről peace:), és jó olvasni a hozzászólásodat, mert manapság nem divat helyesen írni, én ezért is becsüllek. -
twollah
nagyúr
De regen jartam erre miota a blogom vesegetem.
-
MBS
csendes tag
sziasztok!
Én a világ legjobb pasiával alszom ......magammal!!
-
tildy
nagyúr
válasz PeliScan #845 üzenetére
Látványos:DUgyanis viszkető érzést okoz.
re:846:az a hetente kétnapontát jelent, azt ugye tudod?
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Ugye ha most megeszem 2 füstli virslit , 1 zsomlevel, akkor nem fogok elhízni?Ubisali az még mehetne mellé?:)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Aranyos vagy:D
:(
Akkor inkább nuku kaja....
Bash te meg mákos vagy , ha így van.Egyébként tényleg, szerinted igaza van uncsitesómnak?Azt mondta, hogy Amerikában alig látott átlag sulyú embert:mindenki vagy dagadt, vagy kilátszik a bordája...
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Wolverine
félisten
Nem fogsz, de sétálj este fél órát a hűvösben :D (jó is a virsli, csekély 3-4 párat simán le bírnék most nyelni...)
I_Am: mail me lista. Tudod. Na. (Sör Kálmán is rulez! :D)
mod: ne túlozz már tildy, atus csak viccelt...
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Ja, Bashról jutott így eszembe: öszzeköltöztem exemmel és ő visszaszoktatott a normális táplálkozásra az addigi ''4 szalámis zsemle egy nap'' jeligéjű borzalomról. Lefogytam 65-ről 58 kg-ra... Anyám azt hitte, nem eszem rendesen. Azóta 61-ig feljebb sikerült jönnöm, de zsír az nem nagyon van rajtam (egy jó ideig annyit zabáltam, mint exem mázsás édesapja, aki hegesztő - nehéz fizikai munkát végez egész nap; csak épp nem látszott rajtam semmi túlsúly...). Franc tudja, miért nem hízom. Nem is mozgok, mielőtt valaki arra fogná...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Tudom, csak ez lehet a magyarázat... belegondoltam, ha rendesen, komolyan elkezdenék testedzést végezni, belerokkannék a kajaszámlámba :Y
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
I_Am
veterán
válasz Alvin_ti4200 #895 üzenetére
A Nagyúr megjött....:DDD
Hangos léptei verik fel szunnyadó népét álmából és OFF-olásra késztetik álmos szemekkel szomorú sorsú alatvalóit.:D
[Szerkesztve]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest