- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz Alvin_ti4200 #751 üzenetére
Nem tudom, milyen. A procihoz adták (2600+). Bekapcsoláskor, a BIOS-ban 47-50 fok.
-
Cardinella
aktív tag
Korábban egy Coolink hűtővel izzadtam vért, szintén csavarhúzós-bepattintós tipus volt. Utána egy 1,5 cm széles véső élét leszigetelőszalagoztam, azzal könnyebb a fel-lerakás, mert nem csúszik le a tartófül bevágásából, és infarktust sem kap az ember szerelés közben; másrészt így az alaplap testi épsége is megőrizhető.:P
-
LOTR
addikt
válasz Alvin_ti4200 #753 üzenetére
ezt a hszt úgy írom, hogy egyszer már leírtam részletesebben és véletlenül F5-öt nyomtam
egy proci jóval többet kibír mint 100C-fok, persze nem tudom mekkora a hőmérséklet a belsejében mondjuk ha a bios engedi a 100 fokot biztos több, de azért még nem megy tönkreOne Ring to rule them all
-
Loretto
veterán
jó reggelr mindenkinek.kajak álmos vagyok és már itt melozok SZOMBATON :(
viszon tegnap lement 5 sör:))Soirée...
-
Arhel
senior tag
15003 HSZ-nél jár Alvin_ti4200 és még mindig ''nagyúr'', miért nincs mmég egy lépcső??? :F
-
Arhel
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #768 üzenetére
De akkor is....
miért nincs olyan mostmár, hogy PH! ''Isten'' vagy vmi hasonló? :D -
_Volkovy_
nagyúr
Jézus,Alvin egymaga teleírt több mint 7 OFF TOPIC-ot?:Y
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #774 üzenetére
Ez van..:(
-
Arhel
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #775 üzenetére
Te kis ''félisten'' :D:D :D
-
F-ECT$
titán
válasz Alvin_ti4200 #773 üzenetére
Mikor & hol lesz? (Tudom, hogy van topikja, de most lusta vagyok megnézni) :D
Dive ever, work never.
-
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #781 üzenetére
vagy ott áll meg előtte a 25-ös busz, és a 74-es, 74A troli.
------------------------
egyébként jó bulit, én mindjárt megyek Tisza-túrára.
remélem, most már eláll az égi áldás... :DPleased to meet you - hope you guess my name
-
F-ECT$
titán
válasz Alvin_ti4200 #781 üzenetére
Sajnos nem leszek Pesten :O
Majd a lan party...Dive ever, work never.
-
tildy
nagyúr
Peliscan :tegnap irtam jo sok szoveget, erre elment a koliban a net.Na majd ha felérek pestre megint, bepostolom.
Egyébként elég gáz lenne ha ez a mellkas borotvalosdi elterjedne.Én már azt is utálom, hogy nyáron ennyit kell nekem is, no letemre.Na jó nekem kicsit más helyeken...De akkor is.Szerencsére erre si jo a lezer.Majd egyszer megcsinaltatom a fontosabb reszeket."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cardinella
aktív tag
Üdv, Bash! :)
Természetesen feltűnt, hogy nem vagy mostanában; de remélem a problémáid megoldódtak(-nak). Azt hittem ''szabadságon'' vagy, és valami kellemes helyen nyaralgatsz éppen.
A fülest azóta is rendületlenül hallgatom, ilyenkor mindig eszembe juttok gaboRF-fel együtt, és nagy-nagy hálával gondolok Rátok.:)
A legjobbakat kívánom Neked; és remélem, hogy rövidesen rendeződik a helyzeted!
:) -
PeliScan
addikt
Mert iszonyúan kevés a fizetés itthon. :(
Barátnőm most kaptam vissza (:D) egy hónapos amerikai nyaralásából, a fogadó család, bár nem tartozott közel sem a gazdagok közé, szinte nem is evett otthon, mindig étteremben. Mivel átszámítva is(!!) olcsóbb az étterem, mint itthon. -
divot
veterán
válasz PeliScan #792 üzenetére
Van egy-két ilyen hely (néhány Pesten :DDD), de egyre kevesebb. Gesztenyefák árnyékában ücsörögsz a kis asztalodnál, madarak csicseregnek, a kötényt viselő pincér hozza a frissen csapolt sört, méghozzá régi vágású korsóban, aztán rendelsz egy körömpörköltet, és még egy sört...
-
divot
veterán
válasz Latissimus Dorsi #795 üzenetére
Fantasztikus. Olyan ez mint a tenger, ha egyszer elmész oda, egy idő után már hiányzik. :) 1989-ben voltam először, így látom a fejlődést, ami (turista szempontból szerencsére) nem túl gyors.
-
atus
senior tag
Aki szereti a léghűtéses autókat, de főleg a bogarakat, annak ajánlom figyelmébe a következő gépgalériát: [L]http://www.pbase.com/slimboyfat/bug_jam_18&page=all[/L]
Persze nem mind léghűtéses... :DDD:)) [L]http://www.pbase.com/image/31835528[/L]
Meg akadt egy ultrabrutál kisfiat is. :D [L]http://www.pbase.com/image/31835532[/L]
Aki pedig a Karmannokat kedveli, az is fog találni jóságot. ;)Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Trek
- PlayStation 5 Pro teszt
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest