- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
A listát átnéztem futólag, majd mazsolázok párszáz megát róla :D Meg megírom majd, nekem mi van meg cd-n, aztán ha tetszik valami, akkor megkapod egy időre, hogy bővítsd a gyűjtemény feldolgozatlan részét :DDD
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
steveetm
őstag
Na qrva jó. Ma megkaptam első fizumat, kib@szott heppi vagyok minden. Megyek hazafele árkádban mondom megnézem mennyi pénzem is van. Bemegyek, kártyát bedugom atm-be, behúzza...pitypitypity. A gép nem üzemel, kérjük próbálkozzon késöbb. Jó mondom majd holnap. Várok picit kártyát adja vissza....várok...kezdek kicsit ideges lenni. És itt már qrva ideges vagyok mert kártya nem jön vissza. Próbálom piszkálni semmi. király. Felhívom a számot ami a atm-en van, elnavigálok ügyfélszolgálathoz, mondom mi a szitu. Ok, semmi gond, a kártyát most letiltjuk. adatok be stb ellenőriz, és mondja hogy tartsam egy kicsit....tartom....tartom...tartom...5 perce tartom, ok király le van tiltva, új kártya miatt úgy 8 nap múlva értesítenek, hogy mikor mehetek érte, persze nem nekem kell fizetni, mert gép volt szar valszeg(naná hogy nekem, ez lett volna az utolsó akcióm ezzel a bankkal ha még pénzt kérnek érte...). Az rulz már csak hogy soha nem tudok eljönni még zárás elött szal valszeg megint írhatok meghatalmazást és vkivel váltathatom ki a kártyát. qrva jó, egy faxán induló napot így elb@szni azért nem rossz.
utálom az atmeket.
Üdv.: steveetm -
Wolverine
félisten
Na, azért látszik, hogy Parci hegeszt, leállt a pörgés ;]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nagyúr
válasz steveetm #1355 üzenetére
egyszer én is jártam így.
Ha nincs egy OTP a bankfiók mögött, még most várnék a kártyámra...
de bementem, és addig vertem az asztalt, amíg szét nem szedték a gépet, és ki nem operálták belőle a kártyámat.
--------------------
Egyébként nekem 2 hete az OTP-s csaj ''megsemmisíette'' a kártyámat, mondván, hogy csak úgy tudja megrendelni az újat. azóta is várom, hogy elkészüljön...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Wolverine
félisten
válasz fokukac #1358 üzenetére
Ezt a megsemmisítést olvastam, de nem értem. Nekem is kiadták simán úgy az újat, hogy nem adtam le a régit (azt mondtam, nincs nálam...) - ha valaki használni akarná, úgyis elnyelné a gép...
mod: Alvin, ha erre jársz: menetközben eszembe jutott, miért kell a Spellforce-nak bika 3D-s engine. Ha rázoomolsz az avatarodra, TPS nézetben lehet vele nyomulni :D
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
SuBeR53_
tag
Nem tudjátok h. ha letöltök innen:[L]http://hackplanet.fpn.hu/letoltesek.php[/L]1 vírust, akkor valahova ''be lesz zárva''?:F
-
nagyúr
válasz Wolverine #1359 üzenetére
én sem értettem a dolgot.
de igazából ez nem olyan eset volt, hogy lejárt volna a kártyám, hanem olyan, hogy 24 éves lettem, és már nem vagyok diák, ergo nem lehet tovább junior számlám.
mondjuk elég balf@sz módon oldották meg.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
Wolverine
félisten
válasz fokukac #1369 üzenetére
Exemnél küldtek értesítőt, aztán meg úgy járt, mint te, szóval ez az általános gyakorlat a jelek szerint... Jövő nyáron én is eljátszom ezt velük sajna (a 24 már megvan, de a halasztásaim miatt csak jövőre lesz diploma a falon)... :O (előre is)
_Volkovy_: a következő lépcsőfokhoz a ''ranglétrán'', akkor lesz meg neki a 402 hozzászólása...
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz _Volkovy_ #1375 üzenetére
Jaj nekünk, egyszerű földi halandóknak, már 5 nagyúr osztja itt az áldást holnaptól :o
fokukac: ezt a problémát átérzem, nekem sincs még nyelvvizsgám, pedig csak egy C kell...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz _Volkovy_ #1383 üzenetére
Nem bántásból mondom: Az utóbbi időben hirtelen elég rendesen megváltoztál. Ez minden régi tagnak feltűnt, s nagyrészt furcsáljuk is. Ha leírnád hogy mi ennek a háttere, vagy akár ha csak annyit írnál, hogy igen, történt valami, de ez nem ránk tartozik, akkor szvsz senkinek sem jutna eszébe piszkálni.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
_Volkovy_
nagyúr
Szeretnék nyomatékosan megkérni mindenkit,hogy foglalkozzon velem kevesebbet.
Már nincs olyan topic,amiben ne az én szidásom menne:F
Vagy ha ennyire nem kívánatos elem vagyok,lehet törölni a rendszerből..
De ez így nem jó,hogy egész nap mindenki baszogatott.
[Szerkesztve] -
Fred23
nagyúr
Én egy hős vagyok ! Megmentettem egy csinos lányt egy elvetemülten gonosz méhecskétől ! Buszmegállóban voltunk,előttem az álcázott királylány,testén pedig a szemem,majd női fegyvertárának apró kellékein.Mikor a MANGO-s ( reklám helye ) táskáját néztem,feltűnt,hogy egy kifejlett,ádáz méh rárepült a táskából kilógó ICE-TEA-re ( újabb reklám ),és lassan alámerült a rúzsok,parfümök,és szemhéjfestékek drága palotájába.Ekkor történt,hogy az Nvidia techdemóból ismert tündérnél is tündéribb,de erősen arra hajazó nőci a táskájába kezdett nyúlni ! Rögvest megállítottam határozott,de kedves szavakkal,melyekben legalább két kiló sárm is volt,és a táska méhecskétlenítésére buzdítottam.( Magam nem vállaltam,hátha megszúr,de lelki támaszként végig ott álltam mellette ).Előszörre nem is lett meg a méhe,és láttam nekem rendelt nőm szemében a határozatlanságot:''Ez a szuperjóképű,gáláns,értelemtől csillogó tekintetű,megnyerő modorú Adonisz hogy tévedhetett ?''( Vagy valami hasonló ). De persze végül kirepült az a fullánkos,és el is hagyta a táskát,a tündér pedig megköszönte figyelmességem:''Megcsípett volna,köszi,hogy szóltál !''
Várom hősiességem magasztalását minden kedves PH-s emberkétől,mert úgy érzem,nem kaptam tettemért elég elismerést.( Még le se cumizott ott helyben ). :)) -
Fred23
nagyúr
Volkovy biztos hagyta volna a lányt megcsípődni.Nem ? :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest