- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mi ma kaptunk utanvetes jegesmacit;]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
nekem 107 még.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1458 üzenetére
Bagoly mondja.... :)
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Esmein
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1458 üzenetére
Tetszik a narancssárga.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Bash
addikt
tiv83us!
Ne offoljuk tele a másik topic-ot, itt lehet egy kicsit kötetlenebbül beszélgetni.
4 előtt nem nagyon szoktam ágyba menni, ez már évek óta így van. :)
Szerintem nem is nagyon fogsz boltban olyan memóriát találni, miért nem vásárolsz neten? Sokkal olcsóbb, és megtalálsz mindent, nem őgy mint azokban a boltokban.http://bashtravel.com/
-
_Volkovy_
nagyúr
Még 19.Olyan izgatott vagyok..
-
tiv83us
veterán
Neztem a gyarto hivatalos honlapjan is, de ott kb 20%-al dragabb, altalaban en is neten rendelek mindent.
Nalam ez a 4 ora, az kb 6 szokott lenni :)
Mar reg ejszakai eletet elek.
Egyebkent mi a helyzet Tampan, most voltam ott marciusban, elotte meg ott laktam 2 evig...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Bash
addikt
-
tiv83us
veterán
Kosz a tippeket. Hat igen, a kocsimosas egy roppant draga es faraszto muvelet, jobb hanyagolni :)
Egyebkent nem ertem a gyartok miert adjak ennyire dragan a cuccaikat. Nekik kellene a legolcsobbnak lenni, nem pedig az uzleteknek. Nekem ez nem logikus. :FAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
-
Esmein
nagyúr
Lehet ma már nem jön ki a postás :(
-
Matr x
aktív tag
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43102&arc=f[/L]
Ajánlott olvasnivaló :DDDMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Esmein
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1483 üzenetére
Milyen winbondod van neked ? bh-ch# ?
-
VW
aktív tag
Az lenne a kérdésem,hogy lehet képet illeszteni a topic hozzászólásba?
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Esmein
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1485 üzenetére
Ja, oké :)
I wish I could put my fingers on Gab's bh-6-s."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1488 üzenetére
Elvileg szőrén csere leszen :)
De nagyon félek, hogy nem és most nem tudok kp-t költeni ezekre a csodás modulokra ( amik mellesleg 3 volt felett meglódulnak picit :) )"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
VW
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #1489 üzenetére
Kösz
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Tithian
őstag
válasz Alvin_ti4200 #1492 üzenetére
A BH6-ot van, aki 3.2-n szereti.
Vagy az a BH-5:F?</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Esmein
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1494 üzenetére
A gyártó szerint ha 3.3-ig tolod neki a feszt, akkor még nem döglik meg.
[L]http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?s=6ab39554d425134957686ab19d448007&postid=342269[/L]
ez 3.1 V-on van és nagyon jól skálázódik felfele.
Láttam már 580/2-2-25-öt is, igaz az nem 3.3 volt volt :)"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1496 üzenetére
Nem kell engem félteni ... Adok neki.
166/200 túlhajtóm a dramot paloval, unlockolom a kis dögöt és tolok neki egy jó 180-as fsb-t ott már 440 mhz, és ott is megy neki a 2-2-2-5. Vagy teszek alá egy nforsz deszkát, meddig tart :P
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1498 üzenetére
most is felul van hajtva és hidd el gyorsabb :)
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Trek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest