-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
válasz TESCO-Zsömle #34893 üzenetére
Tevedes. Mar a neveben ott a cafolat:
manufacturer's suggested retail price"is the price at which the manufacturer recommends that the retailer sell the product."
Tehat a termek ara az, amit a boltban latsz. Joskat a Teszkoban nem hatja meg, hogy de az Nvidia 700 dollart irt a 3080-ra.
Pont ezert nincs sehol a "beigert" ar, mert az csak ajanlott ar, nem valos. A kereslet, hiany es egyeb tenyezok miatt az elado boltok annyiert adjak el amennyiert a piacon el lehet. Ez minden bolt celja, ebbol elnek.Senki nem lett atverve.
Az Nvidia sem kap tobb lovet az eladott gpu-k utan csak azert, mert a bolt 700 dollar helyett 1000 dollarer arulja a kartyat.Itt inkabb az figyelheto meg, hogy epp azok vannak leszolva akik "hulye modon" atveretik magukat es ennyiert vesznek kartyat. Mindenki azt vesz a penzen amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Busterftw #34903 üzenetére
Sajnos itt EUban a követhetetlen viszonteladói láncolat a baj szerintem, USAban jól látható, hogy be van tartva szépen az ár.
NVidiától és az AIB partnerektől kerülnek átadásra a szállítmányok és ott könnyen oda tud csördíteni végig Nvidia, ha rosszalkodsz, x hónapig nem kapsz chipet, ugyanez a hatalmas láncoknál a kártyákkal (newegg,best buy, microcenter stb) nekik jobban megéri a nagy darabszámok megmozgatása, minthogy pár száz kártyát megforgassanak másfélszeres áron, aztán egy éven át magyarázkodhatnak a vevőknek, hogy ugyan miért nem forgalmaznak 3xxx szériás kártyát.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
torma1981
veterán
válasz Malibutomi #34905 üzenetére
Én sem értem. Aki 400k-ért vette itt mondja, hogy megérte, stb. Vicc. Meg normális az ár. Egyszerűen röhej. Senki nem mondja, hogy a 700 dolláros kártya 250k legyen, de nem magyarázzák már hogy 400k normális ár. És még meg is veszik ennyiért. Nem értem ezeket a buta embereket.
-
paprobert
senior tag
"should cost around 400 USD"
Nem fognak eladni ebből túl sokat ennyiért. A teljesítmény már csúszik le a béka segge alá, de még mindig komplett konzol árat szeretnének elkérni érte.
Szóljon valaki Jensen-nek, hogy ez így nem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
Z10N
veterán
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Z10N
veterán
NVIDIA GeForce RTX 3060 and RTX 3050 Ti rumored to feature GA106 GPU
It is said that RTX 3060 would feature 3840 CUDA cores, while RTX 3050 Ti would stick to 3584 CUDA cores. The GA106 GPU is expected to feature a 192-bit memory controller, which suggests 6GB or even 12GB GDDR6 memory.
This would be the first time NVIDIA brings RTX technology to its x050 series. This would suggest that there will be no GTX series with missing RT cores this time around.
According to our information, the RTX 3060 is to be expected beginning January 2021, while RTX 3050 Ti might arrive between January and February. NVIDIA also plans RTX 3050 non-Ti but its specifications are not yet confirmed.
-
Z10N
veterán
-
MZsoltee
veterán
válasz TESCO-Zsömle #34910 üzenetére
2080 szint lehet kb 150k-ért boltból ujonnan kisebb fogyasztással. Ez már az 5700XT-nek is keresztbe tenne.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Z10N
veterán
válasz TESCO-Zsömle #34914 üzenetére
Nem azti rtad, hogy a hutes olcso. Mindegy.
Playstation 5 Digital Edition es $400 a 3060Ti velheto msrp ara. Osszehasonlitasnak.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz MZsoltee #34913 üzenetére
Teljesítmény alapján szokott maradni az ár ,ha 2080 szint ,akkor a ő is 200k körül lesz.
Használt piacon sem lesz 150-170k nál olcsóbbak a 2070 super /2080 kártyák ,csak az ultra gagyik ,vagy amelyiknek van vlmi rejtett hibája és meg akarnak tőlük szabadulni.
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
válasz Malibutomi #34905 üzenetére
Amit tapasztalni lehet, az Piac 101.
Nem vedek senkit es semmit. Annyit mondtam, hogy az Nvidia nem "igert" semmit es az msrp nem a termek ara.Tekintve, hogy a hiany miatt 400k-s 3080 sokkal gyorsabb mint az amugy "normal" aron kaphato 450k-500k-s 2080ti, en nem neveznem rossz vetelnek.
Hogy ez nem msrp ar? Hat az mar mas teszta.Majd beallnak az arak, amint lesz eleg keszlet.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
<$400 Szóval egy Palit vagy gainward szvsz lesz 150k-ért, ha beéllnak az árak és nem gyengül tovább a forint. A 370*400=148k Tudom az ÁFA, de a szürkeimport és a Palit/Gainward remélem behozza a különbséget. Lehet naív vagyok.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
fauv
őstag
Nem nehéz kikövetkeztetni. Ha az 500 dodos 3070 ára 200-250 között alakult, akkor a 100 dollárral kevesebb 3060 TI 160-200 között kell legyen.
40 és 50-es szozóval számolva,
Viszont ez ugye csak 2080-as szint, azaz a 200 körül lévő 3060Ti vétele nem biztos, hogy jó vétel, ha 230 körül 3070-et lehet venni . Nem szabad kapkodi ezzel sem. -
Mumee
őstag
Egyelőre legyen kint az Nvidia a hiányából, lévén a legújabb infó az h márciusig kitart.
-
Segal
veterán
Aki komolyabban ráfekszik a témára az kis szerencsével már most tud elfogadható(bb) áron rendelni kártyát.
Szerintem ezeknél a mostani 325 meg 350-es áraaknál már nem lesz lényegesen olcsóbb a kártya akkor sem ha stabilan kapható lesz.
És most a cod meg a geforce now is eladható."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mumee
őstag
Linkelsz nekem 350e alatt most elérhető 3080at hazait?
Úgy h az alap verzióknak 300e körül kellene lenniük, 3070-nek pedig 200e körül, ami többnyire csak Alza-nak jött össze limitált készlettel.
Azért már 1 hónapja volt a start.
Igazából a választ is leírtad. Aki komolyabban ráfekszik...
Tehát distill-el néz minden webshopot a gép elől a retyón ülve nehogy lemaradjon az 1 perces kapukról, amíg elérhetőek azok talán, de csak talán szerezhetnek 1-et 1-et.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Nyilván most nincs mert elviszik, de ma már felbukkant, 325k EVGA XC3 Ultra.Persze még meg kell erősíteni, hogy ki is küldik a megrendelést, de ez ~10k-val van az EVGA ára felett nettó ár itt, adj még hozzá 27% áfát
Amúgy sajnos bár az Asus TUF bestbuy lenne, de erre ők is rájöttek, amit jól mutat, hogy a német Asus webshopban felkúszott az ára. Az OC-t már 810 eurórt listázzák 16%-os áfa mellett.
A non-oc még mindig 722€ de abból meg alig gyártanak.[ Szerkesztve ]
-
paprobert
senior tag
Nem ártana ha visszatalálnánk páros lábbal a földre itt a fórumon.
Egy pillanatra felejtsük el hogy nyerészkednek a boltok, és vessünk egy pillantást a konzolokra.
Ha a $499-os két nagy konzol, bruttó 185e forinton nyit, akkor a szintén 499 dolláros 3070-nek is ott van az ára. Egy kicsivel talán alatta, mert a GPU-kban nincs SSD, azaz nem jön rá Artisjus-adó.
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
warcat
veterán
Ó, nem vitatom én, hogy szar az elérhetőség, de a nagy semmihez képest ami indulás óta, de különösen októberben volt, érezhetően javult a helyzet.Ez sajnos nem jelenti azt, hogy hamarosan besétálsz a boltba és veszel,de egyáltalán esélye(i)d már van rá és nem 1200-1500 euróért.
Egy kicsit humoros a helyzet, mert nem distill vette észre,hanem csak megszokásból ránéztem Aquára
-
Segal
veterán
Jelenleg 3 lehetoseg van.
1. Kifizeted a felarat 1 hienanak
2. Folyamatosan figyelsz
3. VarszHidd el nekem is elment par kartya mire sikerult de hetrol hetre konnyebb lesz szerezni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Z10N
veterán
ASUS GeForce RTX 3060 Ti series spotted at EEC
The new submission to EEC revealed that ASUS is preparing six series of GeForce RTX 3060 Ti graphics cards: ROG STRIX, DUAL, DUAL MINI, TUF, Phoenix and TURBO (EVO). All products codes confirm that the graphics card has 8GB of GDDR6 memory.
NVIDIA is set to release its GeForce RTX 3060 Ti graphics card on December 2nd. The graphics card is expected to feature GA104-200 GPU with 4864 CUDA Cores. It is estimated that the new model will cost around 400 USD.
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Z10N
veterán
GIGABYTE RTX 3060 TI Gaming OC Pro
The new SKU would launch shortly after AMD releases its Radeon RX 6000 series, which are now expected on November 18th with custom designs launching by the end of the month.
-
nagyúr
válasz Malibutomi #34942 üzenetére
Hát kb. ja.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Devid_81
félisten
Van NVidia GPU-k multja topik?
Vagy ez itt is elfer?GALAX unveils GeForce RTX 2080/2070 SUPER HOF 10th Anniversary OC Lab Edition
Szerintem valaki benezte a datumot Galax-eknal
...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest