- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagylajos_1
tag
Felraktam extreme-re m felbontáson nem változtattam... mindjárt jön az eredmény
https://www.youtube.com/watch?v=pbL6P_z9YyY
-
ÁdiBá
veterán
Én amit észrevettem hogy nálam 1550 lefutnak a 3Dmarkok de a legprimitiv sc2 megöli. Mìg a farcry4 nem. Azt akarom mondani hogy szépek ezek a képek mennyit mennek ezek a kártyák de szerintem 90 százalékban buknának játékban.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Nagylajos_1 #9552 üzenetére
Extremeel sincs gond SLIvel..legalább dolgoznak. Csak customöt ne, mert ritkán állítgatja bárki is, így marad összevethető. Persze Performance a gyakoribb.
-
proci985
MODERÁTOR
nezd, ugy szamlok, hogy a 970 max ilyen 10-15%ot fog verni a CFre (amikor gpulimites voltam) titan / 7970 ghz alapjan. viszont az a baj, hogy 7850 OCkkel ha valamiert nem ment a CF, akkor egy GPUval mar nem tudtam hova fallbackelni (avagy egyedul keves volt mar a kartya egyedul).
4k altalaban eleg realis kepet ad multimonitorrol is
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
blu79
addikt
Sziasztok, szeretném kérdezni, hogy akinek 970-es kártyája van játszott már a gta 4 -el? mert nekem alap grafikai beállításokkal működik csak és nem tudok állítani semmit a grafikán, van erre megoldás?
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
-
bandi0000
nagyúr
Na mi van iponba eladták az összes cicergő asus-t és msi-t?
Xbox One: bandymnc
-
ÁdiBá
veterán
Érdekes jelenségre lettem figyelmes.
Ha bekapcsolom a 4K starcraft2 ben, nem áll meg a kép, folyamatosan 80-99 % terhelés mellett nem kapcsolja ki a képet tuning esetén se így lényegében.
Így valószínű, hogy mikor 50-40% megy a gpu bezavar valamit a tuning.ÁdiBá
-
titán
Hello!
Ebbol a tipusbol is az osszes kartya referencia? Ugy ertem csak a hutes mas stb? Csak mert olvasgatom, hogy sokan az asust veszik, holott van olcsobb kartya is. Mostanaban nem kovettem a pc ipart.
-
Blaise
veterán
Refhűtős 980-ak mennyire ciceregnek?
-
ÁdiBá
veterán
Igényes kialakítású, nincs teli rakva műanyag szarokkal.
Világít szépen a GTX felirat és szabályozható, mellesleg gyári használat mellett közel sem hangos, csak annyira mint amennyire a custom kártyák.
Nem beszélve arról hogy a gépházat nem fűti fel.Azért legyenek már érvek a Ref mellett is.
ÁdiBá
-
FaTHI
őstag
Megnéztem én is a Sima Giga WF3-970-em mit bir tuningban, boostal Gpu1600/mem8000-en lefutottak a tesztek, 3dmark és a Heaven, és nem is hibázott.Ez ugye már bőven 980-as szint. De amúgy alapon fogom használni amig nem kéri a tuningot.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Tegnap nekem Diablo3 alatt sikerült kifagyasztani a karit. 1530MHz környékén szaladgált, 170-190FPS-el nyomta a játékot aztán egyszer csak blackscreen. Mérges voltam, mert egy jobb rift közepén dobott ki. Közben direkt monitoroztam az aktivitást Precisionnel és GPU-z-vel, amire emlékszem a feketeség előtt, hogy folyamatosan 100% volt a GPU-terhelés-> szóval annyira nem vagyok ebben a 40-50%-os bugban biztos. (Ja, és mivel G1, a hőfokok totál rendben).
Amire még felfigyeltem, hogy emígyen leterhelve hangosabb lett a gép - de egyelőre nem azonosítottam a forrást. A karim cicereg, szóval ez is lehet, de a Dio3 eléggé húzza a procit is, lehet, hogy a h105-öm ventijei pörögtek fel.
Majd próbálkozom még - kicsit jobban odafigyelve a monitorozásra, azt se tartom kizártnak, hogy a futó Precision zavar be.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
daveoff
veterán
FC4-ben ez az NVIDIA HairWorks effekt egyébként jó nagy ratyi...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
jeszi
tag
A ref kártyák egy ventivel vannak szerelve. pl.: asus, msi
Itt az msi is ref-nek látszik, viszont oc verzió, gyárilag húzva van. Akkor az gondolom már nem számít referenciának, csak a hűtője.
Jó lenne, ha szerepelne a ref. szó a terméknél, akkor egyértelmő lenne...
[ Szerkesztve ]
Nem félek a haláltól, majdcsak túlélem valahogy!
-
Asbee
veterán
Leírtam már 100% hogy annak az MSI-nek 970-en és 980-on is ugyanaz a hűtője csak nem fém hanem egy műanyag burkolatot kapott. 980-on 980 refrencia nyák, 970-en 980 referencia nyák kevesebb fázissal. A lemez is ugyanaz ami hűti a vrm-et és a memória chipeket. Spórolás MSI-től. Az órajele az MSI OC-nak nagyobb mint a refé.
-
titán
Hali!
Akkor inkabb induljunk elorol:
Hello!
Ebbol a tipusbol is az osszes kartya referencia? Ugy ertem csak a hutes mas stb? Csak mert olvasgatom, hogy sokan az asust veszik, holott van olcsobb kartya is. Mostanaban nem kovettem a pc ipart.Ezt azert kerdeztem, mert ha csak a hutesi megoldasok masok, akkor mindegy melyik kartyat veszi az ember, nekem legalabbis az. Most hogy a vrm hutes egyiken jobb masikon gyengebb, engem megint nem izgat, gondolom az asusnal azert tudjak hogy kell vrm-et huteni. A gyari oc megint nem izgat, mert azt belovom 1 perc alatt. Tehat a nyak az ref rajtuk? Egyebkent azert erdekelt az egesz, mert az asus kartya 15 ezerrel dragabb mint a giga. Na most mivel kevesebb az a giga kartya?
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Nincs igazán referencia nyák 970-ből. A kis nyákosok kb hasonlóak, de vrm-ben ott is lehet kis eltérés, vagy memória chip elrendezésben. Vrm hűtésből amik itthon kaphatóak gigának az egyik legjobb. Asus, MSI 100 fok körül van. Rengeteg infót találsz keresőben, többen írtak szinte minden típusról.
-
Anubris
őstag
válasz Nagylajos_1 #9578 üzenetére
Majd ha lesz időd pár játéknál is megnézhetnéd, zárt házzal a hőfokokat.
-
Zorel
senior tag
Nem tudom volt-e már, de ez a review hatalmas.
Jah és persze a kártya is nagyon komoly!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest