-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoz1
aktív tag
blu79
Dr.ÉnKöszönöm a hozzászólásotokat a kérdésemre...
Itt szóltam hozzá először ehhez a topikhoz....
Én mindig ASUS márka hű voltam. Azt jól ismerem. (AMD vonalon)
De itt meg máshol is szinte mindenki messzemenőkig dicséri ezt a kártyát.
Mint látom a tudással nincs baj.
Ma alaposan utána olvastam és tényleg mindenhol jókat írnak róla.
Már csak egy kérdésem lenne...
A GIGABYTE mint olyan, mennyire megbízható?
Meghibásodás szempontjából hova sorolható? (alkatrész meg venti, stb)
Ezzel a márkával semmi tapasztalatom nincs, és a környezetemben sem volt senkinek.Kinek van ezzel a márkával tapasztalata?
Már csak ezen múlik hogy ezt ma megrendeljem...
[ Szerkesztve ]
A viták vitték elöbbre az emberiséget
-
titán
válasz eldarin #10734 üzenetére
Kozben olvastam, hogy pick pack ponton vetted at a kartyat, szerintem ez teljesen veletlen, hogy ugyan azt kaptad vissza. Olyan forgalom mellett, mint ami az iponban van, keptelenseg azt kovetni, hogy ki mit hozott vissza, miert es ki mit rendelt es hova. Persze ez teged nem vigasztal, de en ezert most nem az ipont hibaztatnam.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
szasanyi
félisten
válasz Faterkam #10759 üzenetére
Szerintem meg bármilyen árért elvárható! Ha üzletben / webshopban új áron, újként feltüntetett terméket veszek / rendelek meg, akkor használt termék nem érkezhet. Erre a lehetetlen helyzetre szvsz keressenek megoldást, de nehogy már a vásárlóval vitessék el a balhét - teljes áron, sumák módon. Ez egy (rossz) vicc.
-
egyedülülő
őstag
Vettem egy ASUS ROG G20-at s ezen oknál fogva én is beléptem a klubba egy referencia GTX 970-el.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Bjørgersson
félisten
válasz zozoz1 #10766 üzenetére
Azért egy tízes a különbség, mert két különböző típus.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
zozoz1
aktív tag
válasz Bjørgersson #10767 üzenetére
Ööööööö....
Igazad van most látom...
Az egyik GAMING..Tudásban mennyi a különbség?
-
Bjørgersson
félisten
válasz zozoz1 #10768 üzenetére
Passz, szerintem csak az órajelekben van különbség a G1 javára, de majd a többiek megmondják.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
SSJPeter
őstag
válasz Bjørgersson #10769 üzenetére
Azt hiszem úgy olvastam itt, hogy a hűtése is jobb valamivel a G1-nek, mint a WF3-nak.
Szerk. épp megelőztek...
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Bjørgersson
félisten
válasz torma1981 #10772 üzenetére
Ott valami bug lesz, a dátum se stimmel: 2011-12-10 15:50:55.
-
zozoz1
aktív tag
válasz Bjørgersson #10769 üzenetére
10 ezer a különbség. Jó lenne tudni mi a tudás különbség ezért a pénzért...
GIGABYTE GV-N970G1 GAMING-4GD GTX970 4GB
GIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970 4GB GDDR5 OC
Pill nézem
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz Bjørgersson #10773 üzenetére
Jaja. Néztem én is. Vagy valaki időutazó.
(#10774) zozoz1
Amúgy jogos a kérdés. Nem kévés a pénzbeli diffi.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz szasanyi #10764 üzenetére
Szvsz ez az itthoni törvényi szabályozásból ered, nézz körül akármelyik topikban, bőven élnek az emberek az elállás lehetőségével, aztán ottmarad az új, de mégsem új termék, a kárt pedig nem fizeti meg senki. Ilyen körülmények között abszolút megértem ezt a gyakorlatot, hogy újra forgalomba küldik a visszavitt, törvényileg új állapotú terméket. Ettől függetlenül bontott motyót én sem veszek át, igaz, nem is élek elállással, hacsak nem teljesen kuka a motyó, amit vettem, előre nem látható okból. Pl. ez lett a sorsa a helikopteres MSI 7870 TF3-nak, és egy használhatatlanul gagyi ventimnek is...
-
FaTHI
őstag
Itt kivesézik,ugyan oroszul van de használj forditót.
-
nyega
tag
válasz zozoz1 #10784 üzenetére
Szia!
Nekem G1 van, az első elég durván szólt FC4-kezdésnél , aztán többet nem is hallottam tőle ilyet. Nem nagyon hittem, hogy "bejáródik" pedig valószínűleg ez történhetett, mert utána semmilyen játékkal vagy tesztprogrammal nem tudtam reprodukálni ezt a hangot.... De addigra kértem egy cserét és az Aqua szó nélkül cserélte is, ennek semmi hangja.
Nagyon jó kártya és nagyon jó bolt szerintem. -
SSJPeter
őstag
válasz zozoz1 #10789 üzenetére
Azért cserélik/cserélték, mert a vásárlástól számított 14 napon belül, ha nem tetszik egy adott termék, vissza lehet vinni és vissza lehet kérni az árát, de mivel ezzel ők elég rosszul járnának, ezért inkább kicserélik, mert az kisebb veszteség...mármint az Aqua biztos ki fogja cserélni, ha 14 napon belül szól valaki e miatt.
(#10791) jeszi:
Az számít majd, mi lesz a garancialevélen (2 vagy 3 év) nem az, hogy mit mondanak.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
jeszi
tag
válasz daveoff #10713 üzenetére
levél az iponnak:
Két vga kártyát nézek, melyeknél 2 év garancia van írva:Gigabyte GTX 980 G1
Palit GTX 980
Valóban csak 2 év garancia van mind a két kártyára, vagy csak elírás és valójában 3 év?
ipon válasz:
A Palit-ra 2év garanciát biztosítunk, de a Gigabyte-ra 3 évet ami valóban elírás. Ezt hamarosan javítjuk. Köszönjük!Nem félek a haláltól, majdcsak túlélem valahogy!
-
eldarin
tag
A nagykeres újra eladós dolgokhoz még így utólag hozzá tenném, hogy én szombat reggel 7:44-kor rendeltem az új kártyát a meglévőt pedig szombat délután 17:00-kor vittem nekik vissza. Hétfőn pedig már oda adták a futárnak, és szállították. Nem tudom vasárnap mennyit dolgoznak, vagy hogy egy hétfő alatt ezt mind megtudják oldani, de ha tényleg egészen a nagykerből jött vissza akkor elkezdek lottózni
-
nyega
tag
válasz zozoz1 #10789 üzenetére
Ők nagyon megértőek voltak de olyan hangja volt, mint amikor egy ventilapát folyamatosan hozzáér mondjuk egy szigetelőszalag végéhez. Először majdnem kikapcsoltam a gépet, azt hittem, hogy rosszul raktam össze.
De minden a helyén volt. Sokszor megnéztem. Rögtön hívtam a boltot. Miután nem hallottam többet a hangot, már nem volt pofám lemondani a cserét, senki nem szereti hülyének beállítani magát...Nem tudtam, hogy elmúlik a zaj és nem akartam elállni a vásárlástól, szülinapi ajándék kártya volt és sürgős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest