- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz brumi1024 #9751 üzenetére
Értem, csak azért kérdeztem, mert most vettem egy GTX 760-at és az még pl. windowsban is zúgott, de rájöttem, hogy kell megszüntetni, de csak 2D-ben működik.
Amúgy szvsz ilyen esetekben teljesen jogos az elállás, mert az ilyen esetekre találták ki ezt a jogintézményt, amikor a termék valami olyan hiba miatt nem felel meg a fogyasztónak, amit egyébként a garancia nem fed le és ez jól is van így.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Amúgy jövő ilyenkor nagy a valószínűsége annak, hogy én is veszek egy 970-et és elmondom, hogy fogom csinálni és ezt ajánlom másoknak is.
Bocs ha ez senkit nem érdekel, akkor át lehet ugrani a hsz-t.
Előre meg kell beszélni a bolttal, hogy az átvétel és a vételár megfizetése után nem viszi haza az ember, hanem egyből megy vele a szervizbe és ott berakják egy tesztre.
Ha nem zúg--> elviszem
Ha nagyon zúg---> már adom is vissza (illetve át sem veszem) és ott helyben bontanak egy másikat és újra próba.Ez szerintem jobb megoldás annál, minthogy én hazavigyem, leteszteljem és ha zúg utána vigyem vissza, mert ha egy szervizes tesztelés után történik a vétel én még csak hozzá sem nyúltam a kártyához, csak szervizes, ő elrontani nem fogja, és egy 5 perces teszt után meg még inkább jobban el tudják adni, mint 1 vagy 2 hét használat után.
Amúgy én egy boltnál már puhatolóztam ez ügyben és nem zárkóztak el ettől a megoldástól, mert szerintem így még mindig jobban járnak ők is.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Nem, nem, nem. Magas frekvenciájú, fülsüketítő coil whine ról beszéltem 10-15 KHZ es tartomány között, ezt értettem zúgás alatt, nekem ezt csinálta a GTX 760, dehogy keverem össze a venti fordulattal, az teljesen más hang egyébként is, szinte már kellemesen zúg.
Ez a 10-15KHZ-es hang amúgy átjött minden hangszigetelésen sajnos, de mondom ezt már megszüntettem.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Televan74
nagyúr
válasz SSJPeter #9753 üzenetére
És a bontott 970 -t utána kinek adják el?
A bolt sem fogja többet megcsinálni utánad,ha csak a hatodik kártya lesz tünetmentes.De legyen szerencséd,ha találtál egy boltot aki megcsinálja neked.Mivel a cw nem garanciális probléma.Zavaró dolog,én sem örülnék ha ilyet kapnék,de ha kell a 970,akkor be kell vállalni és reménykedni.
2D cw -s kártyák már határ esetek,ott szerintem joggal mondja a vásárló,hogy ez már nem.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
SSJPeter
őstag
válasz Televan74 #9757 üzenetére
És a 2 hetes visszavitt példányt meg még inkább kinek adják el? 2 ből 1xer már talán szerencsém lesz, kis 3ds cw ért nem fogok problémázni de ez 2d s cw megőrjített, ezt nem lehetett elviselni, ilyet mégegyszer nem akarok, még akkor sem ha meg tudtam oldani. De mondom én most 760 ról beszéltem, de kb. ugyanilyen lehet mindegyiknél.
Let’s go Brandon!
-
TTomax
félisten
Az eVGA nem kicsit van elveszve... itt a GTX975... amit a dobozra firkáltak is megérne egy misét...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
bombibmw
veterán
Kaptál egy 980-at 970 árban?
Egyébként a cw-hoz hozzászólva,ha nekem nagyon ciceregnek majd a kártyák,én is vissza fogom vinni őket.
Ugye lehetnek tünetmentesek is a kártyák,de lehet az is,hogy üvölteni fognak.
Nem lehet letesztelni őket,tehát valamilyen szinten zsákbamacskát vesz az ember.
Ha gázos lesz,visszaviszem és cserélem egy 980-ra,amit már megtartok. -
bombibmw
veterán
Akinek G1-e van...
...miből derül ki,ha esetleg használták már a kártyát? -
titán
-
Zsmester89
őstag
G1 980 nem cicereg mielőtt a nézelődő azt hinné, hogy az összes g1 cicereg.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
szasanyi
félisten
válasz Zsmester89 #9769 üzenetére
Abból hány darab volt nálad használatban, ami alapján ezt így magabiztosan kijelented?
-
szasanyi
félisten
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Casanova* #9772 üzenetére
Nem valószínű, de akár a 980 Strix, elég gyengusznak tűnik a VRM hűtés.. nem értem miért vreztetik ki itt a VGA-kat... de legalább a 980 Poseidonnál normális lett... látom senki se posztolta... igaz nem lesz olcsó gondolom (a Matrix se).
Szer, azt hittem 8GB-ot kap már a Matrix
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Casanova*
veterán
válasz #Morcosmedve #9773 üzenetére
azt én sem értem. mátrix,poseidon jóval drágább lesz. 8 gb rammal megérné az árát,de 4 gb - al nem.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
h1mpi
félisten
Fél nap alatt elment a 980 Strixem. Van kereslet a használtra is
Fully electric lifestyle!
-
őstag
válasz #Morcosmedve #9775 üzenetére
Bocsesz, rosszra válaszoltam
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
ÁdiBá
veterán
válasz szasanyi #9771 üzenetére
RENDELEM!
KELL NEKEM egy darab!Azt hittem nem lesz GTX980-ból Mátrix.
Ez sajnos még egy bizonyíték arra hogy nem lesz Ti jelzés ebben a kategóriában, a 980 marad a csúcs, én 90% esélyt látok arra hogy csak jövő év vége felé kapunk új csúcs kártyát új GPU-ban, új kategóriában.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
törölt tag
Itt valami vírusos vételi járvány lehet,épp az előbb rendeltem az EVGA step up programjában egy 980 at Csak nem bírtam ki,így 2 lépcsőben a váltás talán átmegy csont nélkül asszonypajtás szigorú ámde szerintem igazságtalan kontrollján
-
törölt tag
A 980 as fogyasztása belefér még egy 550W-os egyágas Seasonic belsős tápba ?Bár ha a 290X et vitte csak nem lesz ezzel se gond. ( 120 euro bukóval ment el végül a 290X, alig tudtam eladni )
-
ingalls
senior tag
Üresjáratban olyan dallamokat játszik a Strix-em, mint a játéktermi gépek/nyerőgépek. Ez normális? Nem túl hangosan, de tisztán hallhatóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest