Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #92888064

    törölt tag

    válasz laychi #38103 üzenetére

    vsync-kel játszok, és próbálom belőni a játékokat fix 60 fps-re. szóval alapvetően a tuning nem érdekel, csak a kisebb fogyasztás/hőtermelés/zajtermelés miatt merült fel bennem a kérdés. amd-nél számított zajban és fogyasztásban (-10% komplett gépre nézve), de akkor így jártam.
    palit jetstream lett a győztes, de szerintem ipon átb@szott, és egy visszaküldött ciripelős kártyát adtak. lecsúsztam róla pár hete, és a napokban összesen 1 darab volt raktáron, ami már előre gyanús volt, viszont lelkiekben fel voltam rá készülve. a dobozt is gyanúsan méregettem, a zárómatrica is le akart esni.
    a ház oldallapját felrakva már nem annyira vészes, de oldallap nélkül brutál. viszont a teljesítménye az rendben van, üresjáratban ciripelés mentes, és a ventik is leállnak.

    (#38105) laychi
    alulfesz mániás vagyok, de akkor most nem tudom kiélni az ilyen jellegű vágyaimat. a stabil működéshez mindig megkeresem a legkisebb feszültséget, de akkor most ez elmarad. amd-nél amúgy is macerás volt, mert nem lehetett külön 2d és 3d feszt állítani, és 2d-ben elhasalt alulfeszelve, így minden egyes játék indítás után kellett 2 kattinttással belőni a megfelelő profilt.
    a lázadást szerintem hagyom a 'csába. működik, garancia van rá, és oldallappal elviselhető háttérzajban, üresjáratban meg szó szerint néma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák