- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Kb. a 980Ti szintjét hozza, viszont sli-nél már előjöhet a 3.5GB vram limit. Én nem gondolkodnék SLI-ben 970-nel, inkább vegyél egy 980Ti-t, aprón 130 körül is árulnak már customokat, anyagilag is ugyanott vagy, és teljesítményben is.
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Melorin
addikt
válasz ***ANDRÁS*** #37567 üzenetére
A Strix is látom olyan, hogy leállnak a ventilátorok ha nincs terhelés. Az MSI vagy a Strix éri meg jobban? Van érdemi különbség?
-
titán
-
VTom
veterán
A TV-n a képméret mire van állítva?
Nincs rajta külön PC mód, vagy ilyesmi?(#37607) Lauda Szerintem nézd meg, lehet állítani, hogy széthúzza a 4:3-as képet, vagy automatikusan kitöltse, agy eredeti méreten hagyja, ilyenek. Szerintem ez lesz a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
Nálam ilyen csak analóg csatlakozásnál jött elő. Igaz nálam csak balra volt elcsúszva a kép és így jobb oldalt volt egy fekete sáv. A TV menüjében a fényerő és kontraszt fülön nálam volt egy olyan beállítás is, hogy automatikus beállítás (a TV leírása szerint ez szolgált a kép igazítására) és rendbe is tette a képet. Valami hasonlót keressél.
Vagy ezt is megpróbálhatod:
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz laychi #37608 üzenetére
(#37608) laychi, (#37609) FLATRONW, (#37610) Reggie0, (#37611) Melorin
HDMI-n kapja a kepet. Kiprobaltam amit irtatok, eloszor ezt az atmeretezest, azzal majdnem jo lett, csak ha meg nyomok rajt egyet felfele, akkor bejon a kepbe a vonal, ha meg lefele allitok rajt egyet, akkor meg ujbol kicsit kicsuszik az asztal a kepbol. Utana mondom megnezem a tv menujeben. Meg is talaltam a megoldast. A 16:9 tulpasztazast kellett kikapcsolni es igy tokeletes!
Koszonom szepen mindenkinek a gyors segitseget!
Kozben eszembe jutott meg valami. Nem tudjatok esetleg, hogy be lehet-e azt allitani, hogy a hdmi-n csak a kep menjen ki? Mert igy elveszi az alaplaptol a hangot es a tv szol. Vagy ezt csak ugy tudom megoldani, hogy a tv-bol viszem tovabb rca-n a hangot?
Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Coccer
tag
Hali,
Nem tudom milyen tv leszuleked van es hogy a kepmeret beallitasa utan a pixelek helyesen jelennek-e meg, de Samu tv-k eseteben a forras nevet (tehat pld. hdmi1) at kell nevezni PC-re a kivalasztas utan a source gomb nyomvatartasaval. Ezekutan minden kepjavito ficsort automatan offol a tv es oro e bodottaaaa.
Ha minden oke volt akkor ignorald a hsz.-t!
-
titán
válasz laychi #37613 üzenetére
(#37613) laychi, (#37614) Vtomi80 v
Mindketto alapertelmezetten volt. Kivettem a panasonic tv-t, illetve letiltottam es igy tokeletes! A kep kimegy, a hang pedig szol az alaplapin. Hogy en milyen boldog vagyok!
Koszi a segitseget, igy igen faxa lett!
(#37615) Coccer
Ezt nem tudom mukodik-e pana tv-n, meg utanaolvasok a topikjaban, hogy itt lehet-e ilyesmit. Van a menuben jatek mod a kepbeallitasoknal, azt vettem eszre, hogy az input lagot lecsokkenti, a kepminosege amugy nem valtozik. Koszonom a tippet, meg utanajarok ennek!
-
Mika1227
őstag
Most lett nem rég egy 970-em. Szerintetek elég hozzá az i5 3470-es procim 4 Ghz-re húzva? Vagy jobban járnék egy i7 3770-el? Van valami tuti módszer, program amivel megtudhatom, hogy kihajtja a proci a kártyát?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Melorin
addikt
válasz Mika1227 #37623 üzenetére
Szerintem nem: Project Cars CPU benchmark
-
VTom
veterán
válasz Mika1227 #37620 üzenetére
Ha be van kapcsolva a V-sync, vagy 60FPS-re an korlátozva a játék (pl. AC4) akkor előfordul, hogy nem megy full terhelésen a GPU.
Toljál fel mindent maxra, eseteg DSR-rel emeld meg a felbontást, ott már magasabbnak kell lennie a kihasználtságnak.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
pramerb
újonc
Sziasztok!
Dilemma elott allok, van egy msi gtx 970-em, meg is vagyok vele elegedve tokeletesen. Csakhogy hulye fejjel vettem egy 50"-os 4k tv-t. Hat gyerekek a kulonbseg eg es fold 1080p hez viszonyitva. Kozelrol nezve is tueles kep, ami betolti az egesz latomezot. Na de a lenyeg hogy probalgattam jatekokat mindenfele beallitassal es hat a 970 -nel kompromisszumokat kell kotni kemenyen az ujabb jatekoknal ha 4k-ra valtok. Probaltam 1440p is de nativ felbontason a legszebb. Nagyon el gondolkoztam egy 1070-en. Szerintetek megeri valtani?
Vagy vegyem vissza a beallitasokat hogy 4k-n menjen rendesen? Az a baj hogy eleg maximalista vagyokElore is koszi a segitseget.
-
Motion_Blur
félisten
Lassan búcsúzom a topiktól, már árulom a kártyát
980Ti-re váltok
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
cyberkind
félisten
válasz Motion_Blur #37630 üzenetére
Elvileg holnap én is.
-
Erdei88
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #37632 üzenetére
Biztos mert ezzel a sima kártyákat tuti hogy kihagyom és talán 1080TI lesz majd, bár abban se vagyok biztos, az biztos hogy egy szaros 1070-re nem fogok várni heteket amikor a 980TI ezt tudja és egy tuningosabb darab még az 1080-tól se marad el sokkal, csak a +2GB vram lenne ami jobb az egészben cserébe ezer éves átfutási idővel, ennyit nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz GeneraL_XTX #37632 üzenetére
Mindegyik kartyan buksz, csak ido kerdese. Ha kijott a GV104, akkor a 1070 is erre a sorsra jut majd.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #37636 üzenetére
Mert aztán annyira elterjedt ez a DX12-es téma főleg úgy hogy az új széria se jobb annyival mint kéne, nekem nem ér ez ennyit, + régóta akartam 980TI-t csak drága volt.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #37640 üzenetére
Majd a Volta.
(vagy 1080TI ) -
VTom
veterán
Valóban, a DX12 miatt érdemes Pascal-t venni, óriási az előrelépés.
Azt meg hagyjuk már, hogy ki mennyit bukik, nyilván aki 80 ezerért vesz kártyát, az nem tud rajta 100 ezret bukni, aki meg 200 ezerért vesz, azt meg annyira nem hatja meg..
A csúcskategóriában mindig is így működött.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
1070 árához képest 50e Ft-al olcsóbban jutok a 980 Ti-hez.
2560x1440-re kell, 90%-ban Assetto Corsa-hoz.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
keIdor
titán
válasz Melorin #37639 üzenetére
Ezert is irtam a GV104-et, mert a GP102 szerintem nem fogja befolyasolni. Egyszeruen a 1080 fole lesz bearazva, en 1000€-ra tippelem a Ti-t, az uj Titant meg boven meg efole. Sajnos.
Cyberkind: Igen akkor fog esni a 1070 ara majd, ahogy most a 970 is esett. De csak az fogja befolyasolni az arat, a Ti biztos nem, azt egyszeruen csak a 1080 fole fogjak arazni.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
VTom
veterán
válasz Erdei88 #37647 üzenetére
Amit linkeltem az is teszt, nem találgatás.. De vehetjük ezt is, ugyanaz a helyzet. Mi az előrelépés DX12 terén? 2-3fps? Nevetséges. Mondjuk legalább nem romlik a teljesítmény, mint a maxwellnél, ez igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
69-ért hirdetnek már 970-et, nem normálisak az emberek.
Szvsz reális áron 75-80K között kéne hogy elkeljenek.Kb. naponta esik az áruk több ezret aprón
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Motion_Blur #37649 üzenetére
Megy az még lejjebb is a hónap végén majd meglátod jön az rx 480'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest