- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz Joker94Hun #37795 üzenetére
Először is nézd meg,hogy melyik fér be a házadba.(nem tudjuk mid van,így ajánlani sem tudunk semmit.)
Én először gigát akartam,de túl hosszú,házat tönkrevágni meg nem fogom egy kártya miatt,így MSI Gaming 4G lett,de megy is,mint a veszedelem,úgyhogy kein problem[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Joker94Hun #37802 üzenetére
970-nel Minden fullon, árnyékokat és növényzet látható távolságát kell visszvaenni, és megvan a 60fps fulHD-n
Hairworks-re van mod, ami Geralt-nál lekapcsolja, de a szörnyeken nem érdemes kipróbálni. Ha kell, priátban íj rám, és adokk mod tippeket.
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
NFree
addikt
Sziasztok adott egy evga 980gtx classified.
Nos a felső (nyák hoz közelebb) dvi csatin ha dvi kábelen keresztül csatlakozok a monitorhoz akkor csíkoz a kép ,driver betöltése után fekete képernyő.
Ha vga kábelt használok átalakítóval akkor működik. :Ha második dvi csatira ha kötöm tökéletesen működik a dolg.
Szóval mi lehet a gond , a baj az , hogy dvi kábelt használok. s így megy a monitor meg a tv is egyszerre a gépről töbnyire a gyerekek miatt (meséznek)
viszont így ebben a formában ezzel a vga -val akkor nem megy a dolog
Mi lehet a probléma , tegnap vettem a karit itt ph-n . De én ezt úgy fogom föl , hogy hiba és ha az szeretném visszakapni a pénzem , mert hosszútávra ezt a vga-t így nem tudom használni.
Rendes gari nincs az evga garit meg nem tudom kideríteni, hogy van-e vagy hogy tudom e érvényesíteni, mert elveszek az angolba (nem megy ).Szóval véleményeteket várom . (mihamarabb) mert ha tényleg szar a kari akkor szeretnék menni a pénzem után.
vga
-
titán
Hello!
A vga-m dvi kimenetere egy monitor, a hdmi kimenetre pedig egy tv van kotve. Kiterjesztett megjelenitokent nem tudom hasznalni a tv-t, mert akadoznak rajt a filmek, ezert mikor filmezek egyeduli megjelenitokent at kell valtanom a tv-re. Be tudnam ezt ugy allitani, hogy mindig egybol 60hz-re allitsa a tv-t? Mert alapbol csak 50hz-re lovi be es igy mindig at kell allitanom azt is.
Koszi!
-
NFree
addikt
válasz shteer #37806 üzenetére
Nem de közbe próbáltam másik monitort azt vga kábellel kötöttem össze (analóg jel) a második dvi re meg a monitoromat Dvi vel, na így működik rendesen. Szóval a hiba az elsődleges dvi csatin nem jön csak analóg jel a második működik.
Nem tudom most mitévő legyek , próbáljam visszacserélni pénzemre, vagy tartsam meg közbe mindíg mérgelni fog a hiba , s próbáljak meg az árból lefaragni, de mennyit??
Az biztos , hogy ha nem lessz semmi vagy én leszek ivartalanítva , vagy az eladó az asszony örjöng. Bárcsak megtehetné az ember , hogy nem vesz használt motyót beleszarik mert van rá keret s megrendeli boltból s akkor nincs baj.vga
-
Peak
addikt
általában DVI I és DVI D kimenet van fizikailag a kártyákon.
ennek megfelelő DVI - DSUB adapter is kell, nem csak DSUB kábel.
továbbá DVI kábelből is olyat vegyél, aminek DVI - D Dual csatlakozói vannak mind a két oldalon!https://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface
tehát korántsem biztos az, hogy hibás lenne, inkább az adaptert/kábelt kéne normálisra cserélni.
egy profi DVI kábel 4-5000 forint, aminek mind a két vége DVI-D Dual csatlakozós, ujjnyi vastag, és mindkét végén van bumszli/ferritgyűrű.nem szoktak ilyen hibát csinálni ezek a kártyák, inkább júzererrort.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
NFree
addikt
Rendben akkor mond meg nekem miért működik rendesen 4-5db vga val , csak ezzel az egyel nem? Csak hogy megnyugtassalak kb ott körül vettem a kábeleket vagy drágábban darbját mindketőn lábuj vastagságu feritgyürű van a kábel meg új vastagságú. aranyozott.
Én nem értek annyira a témához , De mint említettem alsó dvi csatin működik , fent nem , más karival meg megy rendesen s így használom a gépet már vagy 3-4 éve . monitor meg tv mindkető dvi csatin.
Egyszerüen , úgy néz kia felső dvi csatin nem jön kia digitális jel csak a 4 tűs részán az analóg , dvi vga átalakítóval megy .
Ez annyit tesz vagy a nyákon van probléma , reped törött csatlakozó esetleg a karin. vagy vhol leszált egy smd. Ez probléma mert ilyen esetben ugrik a kari a fizikai sérülés miatt. Más lehetőség , hogy gpu szinten van a baj. Na ez is szopás nem lehet javítani, nef fogok rebaloztatni egy ilyen értékű karit , hogy utánna végleg bedögöljön.
Sakk Matt egyenlőre .[ Szerkesztve ]
vga
-
Peak
addikt
megcsináltad már a failsafe Windows inditást? (bootoláskor F8 nyomogatás, VGA inditás)
hogy a videodrivert 640x480on töltse be?
onnan lépésenként lehet felkonfigolni a monitort, megfelelő frekit, felbontást, szinmélységet.
továbbá van olyan is, hogy monitor firmware... öreg monitor amire ráakarod dugni?[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
NFree
addikt
Annyira nemértek hozzá sosem csináltam ilyeneket . azt tudom , hogy 770 lightningal, 780 classival hibátlanul megy . Nem hinném , hogy akkorát variáltak a karin , hogy ne lenne jó. de az alsó csatin tökéletesen üzemel a dvi arról tolom most is csak így nem tudom rákötni a tv-t. de ha átolom a felsőre van boot de csíkoz , utánna win betölt s kikapcsol a monitor. de ha tv re rakom a felsőt akkor sem megy ki kép. Ha viszont a felsőbe rakok egy dvi vga átalakítót akkor megy a felső és az alsó is.
És ez idegel, hogy csikoz boot nál a biost is alig látni. A monitorom, egy LG W2600H öreg darab de nekem jó képe van aránylag éles is . szeretem.
De hétfőn jön hozzám egy srác s ha addig nem érem el az eladót ő meg nézi ezeket a dolgokat . de nem hiném hogy segítene. ha más karival is hasonló lenne a helyzet akkor azt mondom más is szar .[ Szerkesztve ]
vga
-
Peak
addikt
-
laychi
veterán
Off,de hogyan és mivel lehet fps-t logolni?
-
laychi
veterán
Szia.
Köszi a választ,majd megnézem azt is.
Frapssel néztem meg most annyit,hogy mennyi a min,max, avg fps, ez is elég nekem.
Ma viszik el,ha minden igaz a 960-at,be kellett rakni a gépbe,mert meg akarja nézni a srác. Gondoltam akkor csinálok pár tesztet maxra húzva,aztán össze lehet majd hasonlítani a 970-nel(ami szintén húzva van).
Érezni a különbséget mit ne mondjak
Pedig a 960 se rossz,csak annál több a kompromisszum.[ Szerkesztve ]
-
lanw
aktív tag
Sziasztok! msi gaming appot érdemes felrakni az afterburner mellé?
To be or not To be
-
aktív tag
-
törölt tag
sziasztok!
giga gtx970 itx változatának hangjáról érdeklődnék. GAI írása szerint üresjáratban is hallható hangja van, de a gyorskeresőt használva még néma kifejezést is találtam. szóval GAI példánya volt problémás vagy a télapónk hallása van oda a sok szarvasbőgéstől? (eladó szerint is halk üresjáratban, de most a leghangosabb része a gépemnek a bq táp silent wing ventije.)
nekem az üresjárati csend volna a lényeg, és estig ki kell találnom, hogy megveszem a kártyát vagy sem.
illetve alulfesz mániás vagyok, erre van lehetőség AB-ben? radeonnál minden játék indítása után kellett belőni a feszültséget (2 katt), mert 2d-ben elhasalt így, és külön 2d és 3d beállítási lehetőség nem volt, viszont 10%-ot jelentett a gép összfogyasztásában (r9 290x).előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Savanya
addikt
válasz #92888064 #37823 üzenetére
Helló !
Nekem 2db is volt . 2D-ben halk / G1 -hez hasonló hangja van / , 3D-ben megjön a hangja , de érdekesség hogy a rev.1.0-ás verzión kicsit túlvezérelt a venti mert 3D-ben 70 fok alatt volt / 64-65C / . Rev.1.1 bezzeg melegebb 10fokkal is .
Mobilszámom: 70-516-8068
-
-
törölt tag
válasz apollo12 #37824 üzenetére
ez van most jó árban, és rámtört a vásárlási láz. régebben is ezt a típust nézegettem, de ne kérdezd miért.
"hangszigetelt" házból (cm silencio 550) is hallható lehet 2 méterről?
a mostani szintés rövidnyákos gtx660/760 keverék kártyámon van egy auras fridge jes988, ezt gondolom rá lehetne rakni a kis 970-re is (guglizva nem találtam infót). a két kártya fogyasztása hasonló lehet (maxra húzott 760 vs alulfeszelt 970), extrém esetben 600 helyett 7-800-as fordulatra tekerem a ventit.apollo12 & Savanya & tailor74:
köszi a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Csatlakozom a klubbhoz egy Gigabyte 980 4G Gaming Extreme kártyával.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
törölt tag
Ezer éve nem tuningoltam (talán a Celeron 300A volt az utolsó ) de most valahogy rákattantam a dologra. Egy 980ti SLI konfigot akarok húzni, de nem vagyok tisztában a határértékekkel (ASUS Strix egyébként)
Jelenleg 1538/4023 -on tartok, Heaven-el nyüstöm már egy fél órája. Eközben az egyik mag 87-90 fok körül mozgott a másik 75 környékén. Plusz feszültséget a biztonság kedvéért nem adtam eddig...
- Mennyi az egészséges hőfok mielőtt elfüstölne?
- A két kártya automatikusan ugyanarra a beállításra kerül? (nincs "rejtett" SLI kapcsoló az Afterburnerben)
- Meddig lehet vajon húzni őket? (nyilván sacc, vagy akinek van gyakorlati tapasztalat)
- 4790K-s procim van, jelenleg 4500 Mhz-en, okozhat ez procilimitet? -
Motion_Blur
félisten
válasz #48967168 #37830 üzenetére
Az órajel amit belőttél az már a teteje nagyjából, főleg SLi-nél!
GPU-Z-vel monitorozd két ablakban külön a két VGA-t.a 87-90 fok már nagyon sok neki, 83-at illene tartania a kártyának!
(aida64-el monitorozhatsz VRM-et is, kíváncsi lennék hogy az mennyi...)procilimited felbontástól függ, 1080-on még lehet, progija válogatja... a natív QHD felbontásodon már tuti nincs
amúgy a kártyáidnak ez a megfelelő topikja: [link]
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #37831 üzenetére
Nagyon köszi, és bocs hogy eltévedtem...
-
djsiegfried
tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy Nvidia oldalon is jelen van ez a Black Screen hibajelenség? Nagyon sokat szívok a jelenlegi R9 380X-emmel, amit szerintem el fogok adni hamarosan. GTX 970-et szeretnék, de most vásárlás előtt utánajárok a dolgoknak. (Nálam minden nap jelentkezik ez a hiba 380X-szel. Játék közben egyszerűen elmegy a kép, no signal)
Köszönöm skacok!
-
Motion_Blur
félisten
válasz djsiegfried #37834 üzenetére
Nincs ilyen.
Én legutoljára akkor tapasztaltam ilyet, amikor R9 290-em volt, csak akkor Grey Screen volt a divat náluk
970-nél a coil whine-ra érdemes figyelni, hogy az ne legyen túlzott mértékű.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Toxy
aktív tag
Sziasztok,
Beléptem a klubba egy MSI GTX970 Gaming 4G-el.
Nagyon meg vagyok eddig elégedve vele.
-
Mika1227
őstag
Én egy Asus GTX 970-en Black tulaja lettem!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Melorin
addikt
válasz bendeguz76 #37843 üzenetére
Hol látsz te 70-ért Blacket?
-
cyberkind
félisten
válasz bendeguz76 #37846 üzenetére
De az még mindig nem Black.
-
Gabady
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon lettem boldog tulaja egy Gtx970 OC Xtreme Gamingnak, ami a számítógépbe tétel után olyan jelenséget okozott, hogy a procihűtőm életre kelt. Hiába van áramtalanítva a gép, hdmin keresztül kap egy kis feszkót, és megy a cpu venti. A kábel túlsó végén egy Samsung tv van, korábban alaplapi vgat használtam, azzal nem volt ilyen bajom.
A deszka a következő: Gigabyte z97m-d3h, I5-4460, 8GB Geil Black dragon, Gtx970, pár vinyó, ssd, és egy 750-es CoolerMaster táp.
Mi okozhatja ezt a hibát? Amúgy a gép megy, jól szuperál, teljesítménye megvan.
Előre is köszi az ötleteket.*** Megane 2 2.0 16V *** iPhone 15 Pro - Airpods Pro 2 *** DellbookPro15,2 i5-6300U - 16GB DDR4 - UHD 520 - 500GB NVme *** Ryzen 7 5700X - 32GB DDR4 - RX6950XT - 2x2TB NVMe - 2TB HDD ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest